2008 Kasım Anneleri

slm kk nın en güzel şekerleriiiiii hepinizi çok sefiommmmmm
andişim valla senide bekliyorum ayarlayabilirsen kuşum
kalimerocum nasılsın maytapım zeynam nassınız bakem

bknz...

ayrıca yasmın yasının 19 oldugu yalanını soylemıs :hulya:

günaydınnn
lelal ve eylül bayılıyorum şu sizin yazılarınıza ya çok güldürüyorsunuz beniii:)allahta sizi güldürsün cicişlerimmmm....
kızlar çok Süper bi uyku çektim yağmur bana kıyak geçti bu gece işe de gecikmeli geldim babasıyla kızım bıraktıŞıMDı işe neyse bir sürü işim var uğrarım yineeeee

andişim 26 aralıkta cuma akşamı eylül gelicek bi ama gelmek isteyen varsa bekliorum tek tek isim saymıyım dedim müsait olursan senide bekliorum şekerim pijama partisine ama oğluşunuda getircen özledim bebişleri buluşmaya gelememiştim iiçimde kaldı birde bi fikrim var şöle havaları bi atlatalı kızlarla birlikte gündüz karoke bara gidelim süper eğlenceli geçer ne dersiniz topik açıcaktım ama daha erken biraz havalar düzelsin öyle organizasyon yaparız tabii çocukları bırakıp

tatlım noeli mi kutalayacaz kız kıza :))))

canım kalıncak mı sende onu anlayamadım ben , gerçi kalamam ama akşam oturmasına gelebilirim.. dur ben sana özelden de yazim , ordan takip edelim

dün akşam başıma gelenleri anlatam kızlar size..
dün yemeği yedikk. hadi dedin yarını yemeğinin etinide akşamdan pişireyim dedim klipsoya koydum saatinide ayarladım aldım saati karşı komşuya geçtimm..
kocişte eylülün uykusu gelince uyutmuşş..gitmiş kendiside uyumuş..
neyse bi zamn sonra kalktım eve gelecem..
baktım apartmanda yanık kokusu ...
komşuma döndüm kadının biri yemeğini yakmış dedimm..kaydirigubbakcemile3
kapıyı aralık bırakmıştım..zili çalmayayım diye..
benim kapıya yaklaştım ki koku bizim evden geliyo..tabi benim aklıma düştü yanan bizim et.
aman bi gittimki et , kömür olmuşş..etin kömür olduğuna değil, evin koktuğuna çok üzüldüm..
allahtan mutfağın kapısını kapatmıştım..diğerki odalarda kapalıydı akşam eylülü banyo ettirmiştim..daha sıcak olsunlar diye kapılartını kapatmıştım..diğerki odalara yayılmadan koridordan apartmana yayılmış koku..
ama tabiki mutfak felaket..baktım netten süt koyun diyo..sütü koydum , mutfağın penceresini, kapısını açtım ama yine sabah azda olsa vardı kokuuukaydirigubbakcemile

ama apartman hala kokuyooo...kötükedihüso

Son düzenleme:
kocamın en sevdiğim tarafı ..yanmış, kokmuş..olsun canın sağlık olsun..cana gelmesin diyoya..yiyesim geliyo onuu..yerimseniben
babam olsa koparmıştı kıyameti..senin yapacağın iş bu kadar olur diyee...klava:

hmmm kazen istediyse bişi diyemeyiz vardır bi bildiği
başım çatlıyo aman Allahım ne bu böle neyse geçer hehalde biraz sonra
gülizcim geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin de ben yanan ete değilde düdüklüyü nasıl yıkayacam diye hayıflanırdım
yaşları konuşmuşunuz ben henüz 23'deyim kocam bile hala benim karım 20'liklere taş çıkartır der valla aynaya baktığımda bende aynını düşünüyorum -tatlicadiarzu-

herkese günaydın kızlar bahtsız meleğiniz geldi şekerler opuyorumnanaktan

öncelikle gülizim geçmiş olsun aman yangın falan olmamış ya koku geçer gider bir zaman sonra

sedoşta buluşuyorsunuz hee ohhh valla istanbulda olmak varmış yaa

2. çocuk konusunda fikrimi daha önce de söylemiştim bende arada en az 5-6 yaş olması taraftarıyım ki hatta daha fazla bile olabilir haa tabi krikitosumunki gibi bir sürpriz yapar başımın gözümün üstünde yeri var ama onun dışında en az 6 yaşına kadar beklemeyi planlıyorum 32 ile 34 yaş arasında ikinciyi düşünüyorum kısmetse
kıskançlık konusuna gelince bence o biraz bebeklerin kişilikleri ile alakalı bir durum benim akrabalarımda da var öyle aralarında 8 yaş olan öyle aman aman bir kıskançlık olmadı herkeste olabilecek kadar çok ufak tefek şeyler, ama küçük bebeklerde kıskançlık olmaz evet ama o diğer bebeğin farkında olmadan ilgi bekler verilmezse üzülür artık anneye babaya çok iş düşüyor burada

zeynacım sayfa sayısı çok fazla olduğu için sanırım yenilemişler 2009 kasım anneleri de aynı çünkü

dişimi yaptırdım kızlar dün çok şükür sorunsuz oldu dün dolgu demiştim aslında kaplama demek istemiştim kaydirigubbakcemile3 tekrar yapıştırdı sağolsun dişçim kaplaması 20lik dişim geliyormuş o sıkıştırmış o yüzden çıkmış

oradan çıktım 1 kilo tuz aldım anneme verdim köyde mahalleliye dağtacak hayır için, bir fakir bulsam sadaka vericem kimseyide görmüyorum şu birkaç gündür, dün akşam güzelce bir abdest aldım namaz kıldım yasin okudum falan allah kabul etsin şu sakarlıklar biraz uzaklaşsın artık inşallah :Saruboceq:

:
olur şekerim görüşmeyelim , sanki benden ayrı kalabilirsin de pöf şakkıdı

kahve mi dedi birisi
çiğ köfte daha çok ilgimi çekti sanırım cokacimcoook
hahahha güleyim bari sensiz yapamam mı yani:umursamaz:
bu arada evet canım kahve ,bişey mi oldu ,yoksa severmisin senin yerinede içeriz
:içelim:

aaa ben naptım gene ,neye güldün kız laviş ..
lavişimmmmm gel kısssssss ne güzel olurrrrrr
andişim özelden konuşalım şekercim

hoppp noluyo özel mözel hııılmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…