2008 Kasım Anneleri

yaa yakalandınız canımcım , bende geliyorum aranızda yatıcam Şeniz

zeyna gerçekten 23 müsün yaa,inanmıyorum şaka dimi

pek bi saf gördüm seni bugün :jeyyar:

ay ne bileyim ayılamadım daha ,ama çok ciddi söylemiş ne bilim ..

bu arada sende mi geliyın kız andi ,senden de bişey saklanmıyo haa ..

mysever mysever sana bi özür borçluyum canım
adresi ben yanlış yazmışım..dünürüm yasmin kafamın yerinde olmadığını ve hatta aşık olduğumu söylüyor:))))
çok çok afedersin arkadaşım(((

Günaydın kızlar.

Gülizim geçmiş olsun.Yangın çıkmamış iyiki.Düşünmek bile istemiyorum.Kokuda 2-3 senede geçer.Fabulosa kullan:))

ıstanbullu anneler ben de geliyorum Sedaya.Kaçta buluşuyoz ona göre uçak bileti ayarlamam lazım..

Kalimerom aşkolsun.19 yaşındayım ben.Hem benden iyi mi bileceksin.Kıskanmayalım lütfen:))

ayyyy valla şöle kocamannn bi evim olsada herkes gelse ne mutlu olurum yawsssss buarada gülizcim geçmiş olsun kocişinin dediği gibi cana geliceğine mala yavruş
beyazmelekçim yeni dişin hayırlı olsun o cesaretinden bana da ver azcukun

aşkolsun andina karısı benim canım eylülüme saf demeye utanmıyon püüüü
evet gülüm eylülüm 23 yaşıma yeni girdim ahmedi de 14.5'da doğurdum :ecrin_bebek:

bende gelip aranızda yatmak istiyorum bugünlerde şevkate ihtiyacım var alın aranıza beni grup olalım sevin beni kaydirigubbakcemile3

hilalcim pek bi bodoslama girmişin konuya , hayırdır yaw akannehir

ay evet öyle olmuş...çok pardon...konuya yeniden başlıyorum..
GÜNAYDIN KIZLAAARRRRR
mysever biraz önce telefon açtı..hediyesi geri iade olmuş..baktık adresi yanlış yazmış..yanlış yazmış diyorum benim yanlış adres verdiğimi düşünmüyoruz çünkü..özel mesajlara bi baktım ki ne göreyim meger adresi ben yanlış vermişim..tabiki çok üzüldüm ve utandım..bu utanma ve sıkılma duygusuyla böyle balıklama bi giriş yaptım:)))

çekilin aradannnnnnnnnnn bende 26 yaşındayım pek bi çıtırım çıtırlığımdan kıtırlığımdan ödün virmem kendümü halen 18 lik gibin hissediyommmm
yasminim gel kısssss uçak biletleride ucuzlamışkene

kızlar bende 34 yaşındayım ve kendimi 50-60 lık gibi hissediyorum..
işyerinde bi arkadaşım var ve benim debrosyonda olduğumu söylüyor:)))ben ölmüşümde ağlayanım yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…