2008 Kasım Anneleri

farklı düşünüyorum derken ne demek istedin canım cadıarzu

seni yaşlı ve çirkin hayal etmişbelliki puhahahhhhahhhaaaaaaaaaaaaaa
ay morallerim çok bozuk aslında şimdi çıkmam lazım sonra girerimgene
herkese merhaba bu arada
kombi gene sorun neyse bıktınız benden ama bende bıktım servis çağırdım herkes rahatlayabilir:))

[

TŞKLER CANIM..BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYODUM düdüklüyü nasıl temizlicem şimdi diye ama..nasıl olduysa hemen çıkıverdi..sonra netten bakarken anladımki ..bilmeden yaptığım iş sayesinde temizlenivermil..düdüklüyü ocaktan alınca ıslak bezin üzerine almak lazımmış..bende öyle yapmıştım..ama bilerek değil tabikkii:kedi:

bizde öyle dedik meleğim..allahtan zamanında gelmişim..yoksa yangın bilem çıkardı belki allah etmesin..
namaz kılmış, yasin okumuşsun..allah kabul etsin canımm.

sağol canım..2-3 senemi ..kafamçokkarıştı
gülizcim geçmiş olsun,

beyazmelek allah dualarını kabul etsin canım, umarım biter terslikler
sağol denizannem..

tşkler sedacım..
bende gelsem..banada yer varmı..ben küçüçüğümmmdelikafadulden

gülizcim geçmiş olsun,

beyazmelek allah dualarını kabul etsin canım, umarım biter terslikler

inşallah hayatım tek temennim bu

sağol şekerim adresini özelden yaz hemen biraz cesaret gönderiyorum sana da kaydirigubbakcemile3

Beyazmeleğim Allah kabul etsin.Canım bişekilde hallet bu meseleyi.O bişey değil oğlum zarar görmesin. Tosunum benim:))

ay evet en büyük korkum o zaten inşallah bişey olmaz artık :Saruboceq:

kızlar bende 34 yaşındayım ve kendimi 50-60 lık gibi hissediyorum..
işyerinde bi arkadaşım var ve benim debrosyonda olduğumu söylüyor:)))ben ölmüşümde ağlayanım yok..

nerde o depresyon hemen gelip alayım seni oradan :roflol:

kızlar bu arada oğlum artık beni emmiyor nerden baksanız 1 hafta oldu emmeyi bıraktı memeyi görünce gülüyor ama emmek istemiyor memeyi seven çocuk değişti bir anda doktora sordum pazartesi günü endişe etmene gerek yok 13 ay emmiş zaten yeterli olur o dedi şuan her gıdadan aldığı için eksikliğini hissetmez dedi
ama ben hala bir tuhafım emmesi çok garip geliyor, arada sağıp versemmi diyorum bir süre daha biberonla ne dersiniz :uhm:

BEN YAŞLI VE ÇİRKİN PEHHH MAYTAP KAFA KENDİNLE KARIŞTIRDIN SANIRIM BENİ BAK ŞİMDİ SANA EN SOLGUN HALİMLE Bİ RESİM ÇEKER KOYARIM BURAYA KÜÇÜK DİLİN BİLE UÇUKLAR Bİ KEREM
EVET KALİMEROCUM BEN 29'UM AMA TAM DOLDURMADIM HALA 28 DİYOM KOCAMA GÖRE VE KENDİME GÖRE DAHA DEMİN DEDİĞİM GİBİ 20'LİKLERE TAŞ ÇIKARTIRIM ARKADAŞLARIM HATTA DERKİ FORMA GİYDİRSEK LİSEDE ÇAKMAZLAR SENİN BÜYÜK OLDUĞUNU KIZ DİYE SATARIZ SENİ

gülizcim yer olmam mı sana hemde en kralından :d
beyazmelekçim artık emmiyormu ilginç geldi bana da durduk yere neden ki acaba doktor neden olduğuna dair bişey söylemedi mi tama 13 emmiş olması yeterliymişte neden durduk yere böle bişey yapmış

Ya söylemesi ayıp içkili restoranlarda bana 18 i geçtiniz değil mi diyolar.Tabi ben de bozmamak için ya evet geçen sene bitirdim diyorum.Ya kızlar işte böyle.Bazen üzülüyorum yaşımı göstermediğim için.Millet nerden bilsin 25 yaşında olduğumuzemuszemus

darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma

Beyazmeleğim çocuk kendini hazır hissetmiş ve kendiliğinden bırakmış.Yemeğini de yiyorsa relax ol canım ya.Bigün bırakacaktı zaten.Bence gerek yok...

andiş sen nasıl yapıosun sağıp mı bırakıyorsun eve benimkide bana yapışık geziyor her yerde bluzüme yapışıp açmaya çalışıyo eşşek çalışmayı düşünüyorum nasıl bıraktırıcam bilmiyorum beyazmeleğin bi bakıma da güzel kendiliğinden bırakmış böyle kötü bi ayrılığı yaşamak durumunda kalmamış heryerden duyuyorum salça sürenler limon sürenler vs vs ablam anlatıyodu onlar ağlıo ben ağlıodum bırakırken die kötü bi durum

valla doktora göre gayet normalmiş herhangi bir neden olmasına gerek yok yani

amin
amin
amin
amin
amin
amin
amin
amin :roflol: :roflol:

Beyazmeleğim çocuk kendini hazır hissetmiş ve kendiliğinden bırakmış.Yemeğini de yiyorsa relax ol canım ya.Bigün bırakacaktı zaten.Bence gerek yok...

dimi doktorda gerek yok dedi ama bana hala sanki bişeyler eksik gibi geliyor tuhaf oluyorum

evet canım benim de en büyük korkum oydu ki oğluma kıyamam hiç nasıl bıraktırıcam diye düşünürdüm ama allahtan öyle bir sorunumz olmadı memeyi gördüğü zaman gülmeye başlıyor eliyle işaret ederek bişeyler anlatıyor bana sanırım ben küçükken bundan emiyordum diyor :roflol: ama artık büyüdüm emmeyeceğim diye kafa tutuyor kaydirigubbakcemile3
sanırım yasminin dediği gibi kendini hazır hissetti artık gerek yok diye düşündü

of of zeynam 23 olduğunu ispatlamış fotolarıyla facede
bende kaçıyorum kızlar gidip piroşumun tülotunu alacağım eşim yarın gönderecek inşallah
ordan da eve geçeceğim yemeğe

hayal etmeme gerek yok ne ka genc ve guzel oldugunu gorebıılıyorum yerimseniben

senın kombı emeklı olmak ıstıyor kanımca cok mı calıstırıyorsun yoksa
zannımca çok çalıştırıtyorum neyse baksınlarda emekki memekli tazminat bakıcaz bakalım
yaa nedense hiç üstüme alınmadım bu lafı
:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…