- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.741
farklı düşünüyorum derken ne demek istedin canım cadıarzu[ı]yasmınım nıye kıskanayım kı canım[/ı]
[ı]ben de cıtır kıtır bır hatunum ıste[/ı]
[ı]zeyna beynım donuyor[/ı]
[ı]sakaysa bıle gulmeyın bana hakkaten mı 23'sun[/ı]
[ı]senı daha farklı dusunuyordum[/ı]
farklı düşünüyorum derken ne demek istedin canım cadıarzu
TŞKLER CANIM..BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYODUM düdüklüyü nasıl temizlicem şimdi diye ama..nasıl olduysa hemen çıkıverdi..sonra netten bakarken anladımki ..bilmeden yaptığım iş sayesinde temizlenivermil..düdüklüyü ocaktan alınca ıslak bezin üzerine almak lazımmış..bende öyle yapmıştım..ama bilerek değil tabikkii:kedi:hmmm kazen istediyse bişi diyemeyiz vardır bi bildiği
başım çatlıyo aman Allahım ne bu böle neyse geçer hehalde biraz sonra
gülizcim geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin de ben yanan ete değilde düdüklüyü nasıl yıkayacam diye hayıflanırdım
yaşları konuşmuşunuz ben henüz 23'deyim kocam bile hala benim karım 20'liklere taş çıkartır der valla aynaya baktığımda bende aynını düşünüyorum -tatlicadiarzu-
bizde öyle dedik meleğim..allahtan zamanında gelmişim..yoksa yangın bilem çıkardı belki allah etmesin..herkese günaydın kızlar bahtsız meleğiniz geldi şekerler opuyorumnanaktan
öncelikle gülizim geçmiş olsun aman yangın falan olmamış ya koku geçer gider bir zaman sonra
sedoşta buluşuyorsunuz hee ohhh valla istanbulda olmak varmış yaa
2. çocuk konusunda fikrimi daha önce de söylemiştim bende arada en az 5-6 yaş olması taraftarıyım ki hatta daha fazla bile olabilir haa tabi krikitosumunki gibi bir sürpriz yapar başımın gözümün üstünde yeri var ama onun dışında en az 6 yaşına kadar beklemeyi planlıyorum 32 ile 34 yaş arasında ikinciyi düşünüyorum kısmetse
kıskançlık konusuna gelince bence o biraz bebeklerin kişilikleri ile alakalı bir durum benim akrabalarımda da var öyle aralarında 8 yaş olan öyle aman aman bir kıskançlık olmadı herkeste olabilecek kadar çok ufak tefek şeyler, ama küçük bebeklerde kıskançlık olmaz evet ama o diğer bebeğin farkında olmadan ilgi bekler verilmezse üzülür artık anneye babaya çok iş düşüyor burada
zeynacım sayfa sayısı çok fazla olduğu için sanırım yenilemişler 2009 kasım anneleri de aynı çünkü
dişimi yaptırdım kızlar dün çok şükür sorunsuz oldu dün dolgu demiştim aslında kaplama demek istemiştim kaydirigubbakcemile3 tekrar yapıştırdı sağolsun dişçim kaplaması 20lik dişim geliyormuş o sıkıştırmış o yüzden çıkmış
oradan çıktım 1 kilo tuz aldım anneme verdim köyde mahalleliye dağtacak hayır için, bir fakir bulsam sadaka vericem kimseyide görmüyorum şu birkaç gündür, dün akşam güzelce bir abdest aldım namaz kıldım yasin okudum falan allah kabul etsin şu sakarlıklar biraz uzaklaşsın artık inşallah :Saruboceq:
Günaydın kızlar.
Gülizim geçmiş olsun.Yangın çıkmamış iyiki.Düşünmek bile istemiyorum.Kokuda 2-3 senede geçer.Fabulosa kullan:))
İstanbullu anneler ben de geliyorum Sedaya.Kaçta buluşuyoz ona göre uçak bileti ayarlamam lazım..
Kalimerom aşkolsun.19 yaşındayım ben.Hem benden iyi mi bileceksin.Kıskanmayalım lütfen:))
sağol denizannem..gülizcim geçmiş olsun,
beyazmelek allah dualarını kabul etsin canım, umarım biter terslikler
tşkler sedacım..ayyyy valla şöle kocamannn bi evim olsada herkes gelse ne mutlu olurum yawsssss buarada gülizcim geçmiş olsun kocişinin dediği gibi cana geliceğine mala yavruş
beyazmelekçim yeni dişin hayırlı olsuno cesaretinden bana da ver azcukun
seni yaşlı ve çirkin hayal etmişbelliki puhahahhhhahhhaaaaaaaaaaaaaa
gülizcim geçmiş olsun,
beyazmelek allah dualarını kabul etsin canım, umarım biter terslikler
ayyyy valla şöle kocamannn bi evim olsada herkes gelse ne mutlu olurum yawsssss buarada gülizcim geçmiş olsun kocişinin dediği gibi cana geliceğine mala yavruş
beyazmelekçim yeni dişin hayırlı olsuno cesaretinden bana da ver azcukun
Beyazmeleğim Allah kabul etsin.Canım bişekilde hallet bu meseleyi.O bişey değil oğlum zarar görmesin. Tosunum benim:))
kızlar bende 34 yaşındayım ve kendimi 50-60 lık gibi hissediyorum..
işyerinde bi arkadaşım var ve benim debrosyonda olduğumu söylüyor:)))ben ölmüşümde ağlayanım yok..
BEN YAŞLI VE ÇİRKİN PEHHH MAYTAP KAFA KENDİNLE KARIŞTIRDIN SANIRIM BENİ BAK ŞİMDİ SANA EN SOLGUN HALİMLE Bİ RESİM ÇEKER KOYARIM BURAYA KÜÇÜK DİLİN BİLE UÇUKLAR Bİ KEREM
EVET KALİMEROCUM BEN 29'UM AMA TAM DOLDURMADIM HALA 28 DİYOM KOCAMA GÖRE VE KENDİME GÖRE DAHA DEMİN DEDİĞİM GİBİ 20'LİKLERE TAŞ ÇIKARTIRIM ARKADAŞLARIM HATTA DERKİ FORMA GİYDİRSEK LİSEDE ÇAKMAZLAR SENİN BÜYÜK OLDUĞUNU KIZ DİYE SATARIZ SENİ
kızlar bu arada oğlum artık beni emmiyor nerden baksanız 1 hafta oldu emmeyi bıraktı memeyi görünce gülüyor ama emmek istemiyor memeyi seven çocuk değişti bir anda doktora sordum pazartesi günü endişe etmene gerek yok 13 ay emmiş zaten yeterli olur o dedi şuan her gıdadan aldığı için eksikliğini hissetmez dedi
ama ben hala bir tuhafım emmesi çok garip geliyor, arada sağıp versemmi diyorum bir süre daha biberonla ne dersiniz :uhm:
gülizcim yer olmam mı sana hemde en kralından :d
beyazmelekçim artık emmiyormu ilginç geldi bana da durduk yere neden ki acaba doktor neden olduğuna dair bişey söylemedi mi tama 13 emmiş olması yeterliymişte neden durduk yere böle bişey yapmış
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
darısı başıma
Beyazmeleğim çocuk kendini hazır hissetmiş ve kendiliğinden bırakmış.Yemeğini de yiyorsa relax ol canım ya.Bigün bırakacaktı zaten.Bence gerek yok...
andiş sen nasıl yapıosun sağıp mı bırakıyorsun eve benimkide bana yapışık geziyor her yerde bluzüme yapışıp açmaya çalışıyo eşşek çalışmayı düşünüyorum nasıl bıraktırıcam bilmiyorum beyazmeleğin bi bakıma da güzel kendiliğinden bırakmış böyle kötü bi ayrılığı yaşamak durumunda kalmamış heryerden duyuyorum salça sürenler limon sürenler vs vs ablam anlatıyodu onlar ağlıo ben ağlıodum bırakırken die kötü bi durum
zannımca çok çalıştırıtyorum neyse baksınlarda emekki memekli tazminat bakıcaz bakalımhayal etmeme gerek yok ne ka genc ve guzel oldugunu gorebıılıyorum yerimseniben
senın kombı emeklı olmak ıstıyor kanımca cok mı calıstırıyorsun yoksa
yaa nedense hiç üstüme alınmadım bu lafıBEN YAŞLI VE ÇıRKıN PEHHH MAYTAP KAFA KENDıNLE KARIŞTIRDIN SANIRIM BENı BAK ŞıMDı SANA EN SOLGUN HALıMLE Bı RESıM ÇEKER KOYARIM BURAYA KÜÇÜK DıLıN BıLE UÇUKLAR Bı KEREM
EVET KALıMEROCUM BEN 29'UM AMA TAM DOLDURMADIM HALA 28 DıYOM KOCAMA GÖRE VE KENDıME GÖRE DAHA DEMıN DEDıĞıM GıBı 20'LıKLERE TAŞ ÇIKARTIRIM ARKADAŞLARIM HATTA DERKı FORMA GıYDıRSEK LıSEDE ÇAKMAZLAR SENıN BÜYÜK OLDUĞUNU KIZ DıYE SATARIZ SENı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?