2008 Kasım Anneleri

sanırım öyle canlarım, oğluşum büyümüşte annesini reddedermiş kafa tutarmış yerim ben onu ham diye kaydirigubbakcemile3

pirayehira girmedi bugün nerelerde acep, aman burada bir yağmur var bir yağmur var akıl işi değil kovayla dküyorlar sanki suyu yukarıdan
arkdaşımın donu kalmıştı onu alayım dedim sıçan gibi oldum ama yılmadım aldım donumuz da hazııır inşallah yarın kocişim yollayacak ama adresi de almadım daha telefonda gitti içinde numaralarda gitti :çok üzgünüm: arkideşlerim bana özleden numaralarınızı yazar mısınız yine, hatta andinama bu üçüncü olacak sanırsam geçen sefer de telefonuma format atılmıştı yine gitmişti numaralar :çok üzgünüm:

ben geldim kızlar...
ateş beyin hediyesini nihayet aldım..darilgenin tilotunuda aldım..ay ne zormuş don aramak..şöyle içime sinen bişeyi bulmak için ulusu altüst ettim..inşallah beğenirler..hediye almak çok güzelllll:))))))))

meleğim tuna da beni kendiliğinden bir anda kesti...11 ay kadar emdi..isterdim biraz daha o istedi kestik..ama rahatladım sonrasında demmekki doymuyor muş ki süte geçince uykuları da düzene girdi..

burada da hava sabahtan buyana felaket esiyor...yağdı yağacak..3-4 gün yağış gösteriyor bakalım

evet canım ben zaten geceleri mama süt takviyesi yapıyordum mecburen çünkü doymuyordu saatte bir ağlıyordu artık yataktan kaldırmamı bile istemiyordu ee öyle de veremiyorum kendi yatağına mecbur mamada kullandım hep

hilalcim ve ıcırcığım teşekkür ederim özelime girmişsiniz opuyorumnanaktan

aşkolsun yasminim sen oğlumun manevi annesisin hilalde doğal olarak benim de manevi dünürüm kaydirigubbakcemile3 hiç dalga geçer miyiz seninle

kızlar yaa bu arada cuma günü annemin oğum günü ne alsam ne alsam:uhm:

ayy alemsiniz kızlar valla selam bu arada geçmişi okumadım son sayfaya baktım artık oğluşum uyuyor inşallah uyur salla salla benim bile nevrim döndü anca uyudu bütün gün uyutmasam uyumıycak velet ama mızmızlığımızıda yapmadan etmiyor hani...
izmir bugünlerde çok kasfet dolu (hep karanlık hep karanlık yeter artık yeter)alışkın değiliz güneşsiz havaya fena bozdu beni ışıksızlık yedim kafayı evde patlayabilirim heran arkadaşım çağardı ona bile gidemedim yağmurda bin taksiye in tekrar çamur falan ıyy güneş açsınnnnnnn

Canım kasma kendini bu yüzden.Sen 2 canlısın.Nasıl gidiyo, bulatı falan var mı?

muğlada aynı canımm..yağmur resmn bardaktan değil sürahiden boşalıyo..

Ankara'da da hava aynı krikitos...sabah saat 6.30'da kalkıyorum işe gelmek için..sabah uyandım saat 4-4.30 falan diye düşünüyordum aaaaa bi baktım 06.20..hava zifiri karanlık nerdeyse..bende bu havaları hiç sevmem..kasvet verir bana...kendimi mutsuz hissederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…