- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.921
Minikcim sabah msn de Icırı ikna etmek için bayağı uğraştım.Vay efendim Kalimero erkekmiş, konuştuklarımız, yazdıklarımız, donlar havada uçuştu falan filan.Zor ikna oldu.Belkim halen inanmıyo:))
tamam kuşum konuşalım eşlerle.buyrun gelin,ayy bendeheyecanlandım.ben de dışarı çıkmak istiyorum ama biz dışarda yemek yerken bile oki burnumuzdan getiriyo hiç durmuyo,derdi sıkıntısı hiç bitmiyo o yüzden evde olmak daha bizim açımızdan.sizde gelirseniz çok güzel olur hihoyyythihoyyyt
günaydın kızlar
aaa bi ben kaldım faceli olmayan siz şimdi miniği görüceksiniz ben göremiycem
kaydirigubbakcemile3 o donlar adamı yolundan eder ben dıyeyım sıze
donları gelen arkadaslar hıc sıftah yaptılar mı acaba
Minikcim sabah msn de Icırı ikna etmek için bayağı uğraştım.Vay efendim Kalimero erkekmiş, konuştuklarımız, yazdıklarımız, donlar havada uçuştu falan filan.Zor ikna oldu.Belkim halen inanmıyo:))
kaydirigubbakcemile3 yasmın he sımdı ınandım yawss
saphıs yemege cıkmıssınız bız eylul oldu olalı hıc daha cıkmadıkk adamla yan yana yatamıyoruz
bız uyuyakahalıyoz eylul yatmıyor :kedi: ayda bır ıkı kez ancak yapabılıyozz kaydirigubbakcemile
bu arada dun kolumu yaktım cok otuuu acıyoo su topladı
KIZIM SEN YOLDAN ÇIKMAYA MERAKLIYMIŞSIN İÇİNDE VARMIŞ BEN NAPAYIM YEM ATTIK GELDİN OLTAYA kaydirigubbakcemilekız varya çok fenasın haaa bir an avını bekleyen avcı gibi hissettim seni kaydirigubbakcemile3 accık sabret kadın alışsın face'e daha oraya alışmadan oyunlara sürükleyeceksin, ben düştüm ağına kalimeromu düşürmeyeceğim başka analar ağlamasın başka canlar yanmasın naniknanik :roflol:
EVET BÜYÜK BÜYÜLÜ KOCAMAN Bİ DÜNYA AMAN KAYBOLMA MİNİĞİM TARLALAR ARASINDA kaydirigubbakcemile3zeynam kafam karıstı valla
sırf sızın hatrınıza oglusum adına falan aldım ama cok kocaman bır dunyaymıs meger
YOK SEN HASTA OLACAKSINIDR ONDAN ÜŞÜYORSUNDUR delikafaduldenkızlar karmı yağacaK NE bu ne soğukkkkkkkkk
yok yapamazlarklava: yılbaşı akşamını bekleyeceğiz sonra hep beraber.... :kedi: :roflol:
KIZIM SEN YOLDAN ÇIKMAYA MERAKLIYMIŞSIN İÇİNDE VARMIŞ BEN NAPAYIM YEM ATTIK GELDİN OLTAYA kaydirigubbakcemile
ben artiz olacaktım sen beni yoldan çıkardın senin yüzünden çiftçi oldum kötü yola düştüm mafoldumben
ben esler acısından soylemıstım canım
erkek olsaydım bu kadar zamanda bellı olurdu ve bu kadar ıstıkrarlı konusamazdım herhalde dıye dusunuyorum
tum dusuncelerını alt ust ettım ama maalesed erkek degılım
bence de belli olurdu bu zamana aramızda bir erkek olsaydı zaten erkek kazara gelse bile sıkılır bir zaman sonra eğer sıkılmıyorsa oda zaten pek normal bişey değildir kaydirigubbakcemile3
tamam meleğim o zaman bi aksilik çıkmazsa yılbaşında birlikteyiz ***************Şeniz***********
kızla*r benim cadı
uyandı
**
zaten
*
*yazıd
an d*a bel
l*i ol
u
yor
dur
************************* mucx
x
*
yıhahahaha bütün oyunlardan istek yolladım miniğe hahaha :jeyyar:
beyazmelek kırarım senin kanatlarını su bak sana ilaçlı gazoz veririm heNAAAAAYIIIIIIIRRR NOOOOLAAAAMAAAAAZ MİNİİİİİĞİİİİM KABUL ETMEEE YOKSAY kaydirigubbakcemile3
çalış ameleeeeee hihoyyytKIZIM SEN YOLDAN ÇIKMAYA MERAKLIYMIŞSIN İÇİNDE VARMIŞ BEN NAPAYIM YEM ATTIK GELDİN OLTAYA kaydirigubbakcemile
ben artiz olacaktım sen beni yoldan çıkardın senin yüzünden çiftçi oldum kötü yola düştüm mafoldumben
yıhahahaha bütün oyunlardan istek yolladım miniğe hahaha :jeyyar:
çalış ameleeeeee hihoyyyt
kendımı koyunden kacmıs elınde bavuluyla haydarpasa garında bakınan garıban kızlar gıbı hıssettım
bır donem cok turk fılmı ızledım de
fotosunu koymus cok guzel hıc ameleye benzemıyor kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?