2008 Kasım Anneleri

kaydirigubbakcemile3 yasmın he sımdı ınandım yawss

saphıs yemege cıkmıssınız bız eylul oldu olalı hıc daha cıkmadıkk adamla yan yana yatamıyoruz

bız uyuyakahalıyoz eylul yatmıyor :kedi: ayda bır ıkı kez ancak yapabılıyozz kaydirigubbakcemile

bu arada dun kolumu yaktım cok otuuu acıyoo su topladı

evet geçen sene çok küçüktü gitmek istemedik bu sene işte gidersek otel gibi bir yer olması gerekiyordu o yüzden istemedik yemeğe çıkarsak senin dediğin gibi burnumuzdan getirir her yeri gezmek karıştırmak ister hadi onu geçtim uykusu gelir zaten 12ye kadar dayanamaz müzikten uyuyamaz huysuzlanır vs... oğlanı ananesine bıraksak olur fakat bu sefer benim vicdanım rahat etmiyor heleki yeni yılda oğlumla olmak isterim mutlaka uyuyor bile olsa hadi sevgililer günü falan olsa neyse:jeyyar: kaydirigubbakcemile3 oyüzden biz de bu sene de ev ortamını tercih etmekten yanayız seneye allah kerim biraz daha büyümüş olacaklar düşünürüz o zaman zemuszemus
valla ayarlayabilirsek ben de gelmeyi çok isterim eğleniriz hep beraber biz gelemezsek siz bize gelin hihoyyyt

günaydın kızlar

aaa bi ben kaldım faceli olmayan siz şimdi miniği görüceksiniz ben göremiycem

günaydın şekercim ee seninde face li olma zamanın gelmişte geçiyor bilekaydirigubbakcemile3

bu arada bana adresin lazım yaa benim telefon nakavt dedim yaa numaran yok arayamadım adresini de bilmiyorum eşim ya bugün öğleden sonra yarın sabah gönderecek özelden falan bişeyetsen şekerim opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 o donlar adamı yolundan eder ben dıyeyım sıze
donları gelen arkadaslar hıc sıftah yaptılar mı acaba

yok yapamazlar klava: yılbaşı akşamını bekleyeceğiz sonra hep beraber.... :kedi: :roflol:

Minikcim sabah msn de Icırı ikna etmek için bayağı uğraştım.Vay efendim Kalimero erkekmiş, konuştuklarımız, yazdıklarımız, donlar havada uçuştu falan filan.Zor ikna oldu.Belkim halen inanmıyo:))

ay bende sabah baktım bu kim bee falan diye burada minik oğlumun adıyla uğraşıyorum deyince jeton düştü bende de kaydirigubbakcemile3

ay geçmiş olsun canım yaa yanık çok kötü olur ufff içim bir hoş oldu kafamçokkarıştı

valla ne yalan diyim bende başta bu kimlen oldum arada tanımadığım erkek ler ekliyo arkadaş olarak yok sayıyorum ama sonradan bi ışık yandı dedimemiralp yabancı değil
bende yasmşne sordum emiralp kalimeromu diye oda hee dedi anlaştık

KIZIM SEN YOLDAN ÇIKMAYA MERAKLIYMIŞSIN İÇİNDE VARMIŞ BEN NAPAYIM YEM ATTIK GELDİN OLTAYA kaydirigubbakcemile
zeynam kafam karıstı valla
sırf sızın hatrınıza oglusum adına falan aldım ama cok kocaman bır dunyaymıs meger
EVET BÜYÜK BÜYÜLÜ KOCAMAN Bİ DÜNYA AMAN KAYBOLMA MİNİĞİM TARLALAR ARASINDA kaydirigubbakcemile3
kızlar karmı yağacaK NE bu ne soğukkkkkkkkk
YOK SEN HASTA OLACAKSINIDR ONDAN ÜŞÜYORSUNDUR delikafadulden

yok yapamazlar klava: yılbaşı akşamını bekleyeceğiz sonra hep beraber.... :kedi: :roflol:

ben esler acısından soylemıstım canım

erkek olsaydım bu kadar zamanda bellı olurdu ve bu kadar ıstıkrarlı konusamazdım herhalde dıye dusunuyorum
tum dusuncelerını alt ust ettım ama maalesed erkek degılım

tamam meleğim o zaman bi aksilik çıkmazsa yılbaşında birlikteyiz ***************Şeniz***********

uleen 3-5 dakkada plan yaptık işe bak seviyorum ben sizi yaa opuyorumnanaktan

kızla*r benim cadı
uyandı
**
zaten
*
*yazıd
an d*a bel
l*i ol

u
yor
dur
************************* mucx
x

*

fazlasıyla canım :roflol:

NAAAAAYIIIIIIIRRR NOOOOLAAAAMAAAAAZ MİNİİİİİĞİİİİM KABUL ETMEEE YOKSAY kaydirigubbakcemile3
beyazmelek kırarım senin kanatlarını su bak sana ilaçlı gazoz veririm he

yıhahahaha bütün oyunlardan istek yolladım miniğe hahaha :jeyyar:

kendımı koyunden kacmıs elınde bavuluyla haydarpasa garında bakınan garıban kızlar gıbı hıssettım
bır donem cok turk fılmı ızledım de

çalış ameleeeeee hihoyyyt

fotosunu koymus cok guzel hıc ameleye benzemıyor kı

ay teşekkür ederim hayatım opuyorumnanaktan
ben de fotom arada kaynadı sandımdıkaydirigubbakcemile3

Beyazmeleğim o ne ya.Bu kadar mı çirkin olunur.Nasıl koydun o fotoyu.Hıııııh hiç beğenmedim.Accuk kendine bak bee:))))Ben fotomu koyuyumda kadın nasıl olur görün:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…