- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.961
beyazmeleğim fıstık gibisin maşallah
bende koymak isterdim ama çatlamasın ekranlarınız ondan yaane
Beyazmeleğim o ne ya.Bu kadar mı çirkin olunur.Nasıl koydun o fotoyu.Hıııııh hiç beğenmedim.Accuk kendine bak bee:))))Ben fotomu koyuyumda kadın nasıl olur görün:))))))))
melegim fıstık gibisin herzamanki gibi kasım annelerinin hepsi süper fıstıkların hepsi bu topiktemi toplanmış nedir ya
çilekle görüşüyorum tam bilmiyrum ama sanırım bu virüs işine morali bozuluyo
insanın morali bozukkende hiç buraya gelip sohbet edesi gelmiyo herhalde ondan
pazar günü liseden bizim döönemde okuyan arkadaşlarımla buluşucam snaırım bi 40-50 kişi olacak
uzun süredir yüzyüze görüşemediğim arkadaşlarımla ve kankamla biraraya gelicez
ama bunun için uzunca bir yol katetmem gerekiyo:S
fatihe gidicem ortak nokta orası
okuldan kaçıp yada okuldan sonra yada önce girip bişeyler içitğimiz ama asıl amacımızın sigara içmek olduğu mekanımızfda buluşucaz çok mutluyum yaaa inş sorunsuz gidebilirim ve gelebilirim geri:S
beyaz melek harika görünüyosun maşallah sana
zeyna, beyazmelek harikasızınız kızlar...gözüm bayram etti bugün:)))
ben resimleri göremiyorum(
banka kapadı resim olayını yaa , pöffff
ne oluyor ulenn orda kankaaaaa kıskanırım ama aldattın beni küstüm sana:umursamaz:klava:geliyor oklava kafana safişşş
yakarım ulllleeeeeeeeeeeen ikinizide mafoldumben
beyazmelekcım sayfaları karıstırmaktan basım dondu en sonunda buldum resmını masallah pek guzelsın ıncecıksınnn allah nazardan saklasınn
BENDE ÜŞÜYORUM , SISKAYIM DİYE Mİ ACEP???
BENDE ÜŞÜYORUM , SISKAYIM DİYE Mİ ACEP???
Selam fistiklar gelemedim kac zamandir iyimisiniz hepiniz,cok özledim heerkezii ben
Benim edepsiz oglan iyice kuduruk oldu cikti,hic tahmin edemedigim yerlere cikiyor ve cok korkuyorum
düscek diye.
bu hafta burada noel basladi heryer isik heryer insan kalabalik fenalik geldi artik.yilbasinda bizede
gelcekmis julenisse(noelbaba)yarin büyük ihtimal hediye almaya gitcez cocuklara yada haftaya kalir.
Bu arada ben 13 ocakta yine tr ye geliyorum bukez kisa bi tatil olcak ama hem Deniz`n hemde benim
buna cok ihtiyacimiz var.
simdi corbasini icireyim su azginin herkezi öpüyorum..
ben böyle havalarda depodan yakıyorum:)))
kilolu olmanın avantajı:)))
ben böyle havalarda depodan yakıyorum:)))
kilolu olmanın avantajı:)))
Dünürüm ben de savaş, kıtlık halleri için depoladım.Yoksa biz bilmiyo muyuz çıta gibi gezmeyi.Peeeh :)))[/QUOTE
aynen katılıyorum sana:))))))))))zemuszemusvereliniortak
bu durumda savas halınde ılk olecek olanlardan bırı benım
hıc depom yok zıra
cılegım ne kadar guzel noel baba gelecek
denız ıcın eglencelı bır yılbası olacak sanırım
Kalimerom şans meselesi, su içsem yarar.Yani üzülüyorum size.O ne öyle stoksuz, yedeksiz:)))
bahtsızım ben bahtsız
oglen yemegın uzerıne 1 sutlac yedım kesmedı bır daha yedım
sımdı cayla sımıt ındırıyorum mıdeye
ugrasıyorum ama nafıle yok yok yok cokacimcoook
bende donuyorum ellerim buz oldu resmen komşudaydım soğuktu evi geldim iyice yükselttim kombiyi ama ısınamadım
andişş,hilal çok güldüm sizeekaydirigubbakcemile3
beyazım meleğim çk güzelsin cnm çok beğeniyorum ben zaten seni ayıptır söylemesi:)
çileğim hoşgeldin cnm,deniz günden güne yaramazlaşıyo sanırım:) türkiye ye gelince verirsin ananesine sende dinlenirsin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?