2008 Kasım Anneleri

beyazmeleğim fıstık gibisin maşallah
bende koymak isterdim ama çatlamasın ekranlarınız ondan yaane

sağol hayatım ekranlarımızın sağlığını düşündüğün için çok teşekkür ederiz sana kaydirigubbakcemile3

Beyazmeleğim o ne ya.Bu kadar mı çirkin olunur.Nasıl koydun o fotoyu.Hıııııh hiç beğenmedim.Accuk kendine bak bee:))))Ben fotomu koyuyumda kadın nasıl olur görün:))))))))

ee napayım canım benim allah vergisi işte bizde elimizdekilerle idare ediyoruz, herkes senin kadar güzel olamıyor ki opuyorumnanaktan

melegim fıstık gibisin herzamanki gibi kasım annelerinin hepsi süper fıstıkların hepsi bu topiktemi toplanmış nedir ya

evet en güzel anneler ve en güzel bebekler buraya toplanmış kaydirigubbakcemile5

aa süper bir olaay keşke bende buluşabilsem birgün öyle o kadar özledimki ama neredeyse imkansız ben liseyi taaa bitliste okudum öyle ha deyince gidemem gitsem de kimleri bulurum orada bilmiyorum herkes başka başka şehirlerde

beyaz melek harika görünüyosun maşallah sana

sağol hayatım opuyorumnanaktan

zeyna, beyazmelek harikasızınız kızlar...gözüm bayram etti bugün:)))

hee bugün öyle bir güzellik yaptık size önce Zeyna bacum koydu ben dayanamdım kıskandım ben de koydum kaydirigubbakcemile3

ben resimleri göremiyorum (
banka kapadı resim olayını yaa , pöffff

nasıl kapadı banka o resim olayını anlamadım ben evden girebiliyorsan eve gidince bakarsın artık
bu arada bende bir yemek yedim geldim hava günlük güneşlikti sabah şimdi birden bozdu ve yağmur başladı bu akşam toplantm da var üstüne inşallah iyi geçer
burada deve güreşleri oluyor bu pazar günü birtane varmış bugün develeri gezdiriyorlardı Eymen'e gösterdim balkondan aman gülüşünü anlatamam size o develeri nasıl sevdi hoşuma gitti üzerlerinde çanlar falan da varya ses çıkarıyor bir de dedesi taklit yapıyorum oğlum bak hopuduk hopuduk yürüyorlar diye oğlum kahkahalar attı

beyazmelekcım sayfaları karıstırmaktan basım dondu en sonunda buldum resmını masallah pek guzelsın ıncecıksınnn allah nazardan saklasınn

ah canım benim sen desen ben sana bulup kopyalardım opuyorumnanaktan o güzelliğin canımcım çok sağol

BENDE ÜŞÜYORUM , SISKAYIM DİYE Mİ ACEP???

ee arkadaşım ben sana hep diyorum çok sıskasın bir deri bir kemik kaldın azcık yee diye oğlundan damı örnek almıyorsun bak nasıl götürüyor börekleri kaydirigubbakcemile3

Selam fistiklar gelemedim kac zamandir iyimisiniz hepiniz,cok özledim heerkezii ben

Benim edepsiz oglan iyice kuduruk oldu cikti,hic tahmin edemedigim yerlere cikiyor ve cok korkuyorum

düscek diye.

bu hafta burada noel basladi heryer isik heryer insan kalabalik fenalik geldi artik.yilbasinda bizede

gelcekmis julenisse(noelbaba)yarin büyük ihtimal hediye almaya gitcez cocuklara yada haftaya kalir.

Bu arada ben 13 ocakta yine tr ye geliyorum bukez kisa bi tatil olcak ama hem Deniz`n hemde benim

buna cok ihtiyacimiz var.

simdi corbasini icireyim su azginin herkezi öpüyorum..

hoşgeldin çileğim özletiyorsun kendini tatil bence de çok iyi olur iki günlük bile olsa benim için tatil tatilidir ha yetmez o başka napalım
senin fırlamayı da öp bizim için

ben böyle havalarda depodan yakıyorum:)))
kilolu olmanın avantajı:)))

ay bugün öldürdünüz gülmekten ben de biraz kilo alayım bari depolayayım iyi olur soğuk günlerde kaydirigubbakcemile3

bende donuyorum ellerim buz oldu resmen komşudaydım soğuktu evi geldim iyice yükselttim kombiyi ama ısınamadım
andişş,hilal çok güldüm sizeekaydirigubbakcemile3
beyazım meleğim çk güzelsin cnm çok beğeniyorum ben zaten seni ayıptır söylemesi:)

çileğim hoşgeldin cnm,deniz günden güne yaramazlaşıyo sanırım:) türkiye ye gelince verirsin ananesine sende dinlenirsin biraz

saolun fistiklar...

Evet gün gün yaramaz ve dahada hareketli oluyor bu cocuk.

Koltugun üzerine cikip oradanda icinde bardak olan büfenin tepesinde

yakaladim biraz önce ve cok korktum Allah korusun düsse baya yüksek kesin biryerine bisi olur.

Simdide camin kenarinda oturuyor:))))))))) napicam nasil basa cikicam bilmiyorum..

Evet minik noel baba gelicek ama bizden birisi olucak,kiyafetini aldik ya esim yada kuzenini yapicaz

ve cocuklara hediye dagitcak.Baklaim artik benim köstebek kafa nasil eglencek.

ay şekerim bi buluşalım o zaman seninle, sana gazoz ısmarlayayım mı :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…