- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #51.081
canım dr.lar ayak kaslarının düzgün gelişmesi ve ileride içe veya dışa basma gibi yürüme bozukluğu olmaması için bu dönemde sadece çorabı öneriyolarmış.azocum teşeşkkür ederim resimler için cnm bunlAR ŞİMDİ SAĞLIKLIMI ayakkabı yerine bunları mı giydirelim
lavişçim ben okuyorum aöf den geçen sene dondurdum bu sene napıcam bilmiyorum 1. sınıfı 2 senede bitirdim:) 3e geçicem ama 1.sınıftan matematik kaldığı için geçemiyorum
ay çok canım sıkılıdı ,çok eski bir arkadaşımla 2 yıldır görüşmiyoduk ,face den buldum ,arkadaşlık
teklifimi kabul etmedi ,bende mesaj attım neden diye ,beni çekemeyen birinin ileri geri laflarından
dolayıymış ,tahmin ettiğim gibi biri değilmişsin dedi bana ,benim görüşebileceğim biri değilsin dedi ,ay o
kadar kötü oldum ki ,bir an kendimden şüphe ettim nasıl bir insanım diye ,işte iftiracı insanlar yüzünden
kendimi sorgular hale geldim ..moralim çok bozuk ..
Selam fistiklar herkez nasil?
Bugün hava öyle sogukki klima isitamadi bizi,bende sömineyi yaktim suanda pismek üzereyiz tombul kediyle ikimiz,cok yadirgadi ama ilk defa atesi görünce.
beyaz sakin ol kardeşim ,ben gerekeni yaptım merak etme ,ettiğim lafların acısıyla 3 vakte kadar ölür :)))
saol daha iyiim dinleniyorumzeynacım nasıl oldun?
tşkler canımm..Gülizcim kolay geldin.
Bende şu dönem bi bitse diorum :))))
Eylül ün dişi hayırlı olsun.
Bizimde ilk azımız baloncuk halinde heralde patladı ama henüz sönmedi.Dişi göremiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?