- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #51.921
kızlar bilen bilir ben zihinsel engelliler ve rehabilitasyon merkezi yöneticisiyim ve böle kurumlarda genelde sınıf öğretmeni olanlar çalışır ama nasıl daha 1 ay önce kurs açıldı 1 aylık ona ve onun gibi daha önce açılmış kurslardan sertifika almış kişiler resmi görev alırlar ve imza yetkisi alırlar
cağancım şu anda yeni açılan bir kurs yok artı hem çalışıp hem kursa gitmen imkansız bu kurslar farklı illerde ve haftanın 5 günü oluyo iyice araştır imza yetkinin olup olmayacağını resmi atama yapıp yapamayacaklarını yani yardımcı personel olarak da gösterebilirler dikkat et güzelim
diloşum hiç üzülme...geneli nasıl bilmiyorum ama tuna da yaşıtlarını aramıyor..abi abla hastasıı
dilekcim bak diloks2ta söylemiş kafana takmana gerek yok şekil 1a benimki abi abla hastası olsa yine iyi benimki dede-nine hasstası kaydirigubbakcemile3
bu arada göz yaşarması için geçmiş olsun o niye oluyor ki acaba bir götür bakalım doktora iyi olur
selam kızlar...geçmiş olsun dilekleriniz için çook teşekkürler şimdi daha iyi oğluşum , ev revir gibi oldu zaten , eşim feci hasta , batu salya sümük , bende de halsizlik var sonumuz hayır olsun valla(
dün gece azoyla , lelalle tüm planı yaptık bugün beraber gidecektik , sabah lelalimi aradım gelemiyoruz demek için o bizden beter , çok hasta kankim çoook(
hava da o kadar güzelki böyle birgünde eve tıkılıp kaldıkneyse tüm hastalar iyileşsin biran önce..
asorticim doktor ne alaka yeşil çayı yasaklamış bi sorar mısın kendisine? yeşil çay normal içtiğimiz siyah çayın doğal hali zaten , o çay işlenince siyah çay oluyor o zaman siyah çayın da yasak olması lazım.. yeşil çay yani işlem öncesi çayın en önemli özelliği kansere karşı vücutta direnç oluşturması ve metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeyi kolaylaştırması..
çinliler günde bir termos yaşil çay içiyorlar ve kanserin an az rastlandığı ülke de çin :)) ben de yoğun emziriyorum biliyorsun günde 2 fincan da yeşil çay içerim..
doktoruna neden yasak olduğunu sorarsan sevinirim , belki benim kaçırdığım bir nokta olabilir
buarada zeynam beyazmeleğim bizi yalnız bırakmadılar telefonla arayıp aramıza katıldılar gelemeselerde gönlümüz onlarlaydı tşk ediyorum janlarım
Kızlar merhaba.Az önce dr.dan geldik.Oğlumun boğazı geçmemiş ve grip başlangıcı var.4 iğne+macro+2 şurup.Yorumsuzum...
Andiş geçmiş olsun Batuşa az önce okudum.Umarım tez zamanda düzelirler(
evet canım öyleymiş öğretmen babama yanlış anlatmış yöneticiyle görüştüm sertifika yeni verildi çok aradık sertifika almak için öğretmen ama bulamadık dedi.çok üzüldüm bilseydim alırdım boş oturmaktan sıkıldım artık.ama yeni yılda sertifikasızda çalışılabileceğine dair bi kanun çıkıcak gibiymiş öyle olursa alırız dedi.bilmiyodum ben senin böyle bi yerde çalıştığını canım bu konularda yeni bişeyler olursa haber verirsen sevinirim çok
Meleğim bende bilmiyorum sanıırm bu aralar televizyon seyrediyor ondan olabilir ayrıca kaşıntı da var böle sürekli göz kırpar gibi harektler yapıyor.Göz doktoruna götüreceğim ama hem gözlerinede baktırırım en son temmuzda bakmıştı
Meleğim bu iki ayrı kişinin alıntısını nasıl yapıyorsun kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?