- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #51.961
slm denizcim kocişleriiii gönderdik evlere bende kocişimi ablasına yolladım
Hoşbuldum canım,nasılsın?Oki napıyo?hoşgeldin darkçım
Denizannem sende hoşgeldin.selam kızlar, dün bugün ancak bakabilidim yazmaya fırsatım olmadı
andina, lelal, yasmin, azo çokkk geçmiş olsun hepinize, umarım çabucak toparlar herkes,
seda buluşmasının güzel geçmesine sevindim, bişii sorcam piroş ve eylül kocaları ne yaptınız, çok merak ettim :)
dark hoşgeldin canım, enleri kendi aramızda konuşup bıraktık, hepimiz kasım annelerinin enleriyiz nede olsa, hatta ardındanda bebişlerimizin enlerinide yazdık, bakamadın geçmişe sanırım:)
bizde dün meydana gittik, ilke güzel hava aldı, orayı bilenler bilir, orta yerdeki sulara gitmek için çıldırdı, elimizi bırakıp bir koşması var, tutmasak sırılsıklam olacak:)) sonra onlar dolaşırken bende kendime ciciler aldım,
bugünde malum pazar dersim vardı, 8 saat anlat anlat yoruldum valla, allahtan konu zevkliydi, doğum:) yalnız ben anlattıkça kızlara sancı girdi
geldiğimden beride kuzuyla oynaşıyoruz, bizden bu kadar,
ha yarın oğluşun su çiçeği aşısı var, benim kadın doğumcumla randevum, eşiminde kbb randevusu var, aile boyu drdayız, umarım hepsi iyi geçer
Hoşgeldin kuşum.Bak bende mağaramdan bildiriyorumaynen öle güldürdün beni mağaralarına
denizim gel sabahlarız yaaa toplanırız yine
lelalcim geçmiş olsun
bende yarın 1 yaş aşısını yaptırıcam sonrada su çiçeğini bide bi aşı daha varmış onuda yaptırıcam
ya bide arda dişlerinden dolayı bayadır iştahsız sadece meme emiyordu yemeği çok az yiyordu zayıfladı
geçen aşı kartını unuttuğumuz için aşısını yapmadılar muayene yaptırdım bende boyu 81.5 kilosuda 12 çıktı nasıl kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?