- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.281
safişcimipin ucu kaçmış
benden sana tavsiye sabah en geç 9da dik duruyu ayağa sonra 12-1 arası uyut ve 3-4 de dik gene ayağa sonra da akşam 10 da gece uykusuna yatır
bu şekilde 1.5da kalkar 5de yatarsa tabikiş gece uyumaz tatlım buyavru
çok bilmişlik olarak algılama lütfen
bende arkadaşıma gittim ayağımda salladım bıraktım yarımsaat kadar uyudu lokum sonra 4.5 gibi bi başladı ağlamaya sebepsiz gerçi saçma bir sebebi vardı cep telefonumu ağzına sokup boğazına değdirme isteği :)
delüyaa
kendinmi attım sokağa duramadım yaa nasıl ağlamak ama hiç avunmuyo ne bulsa kaldırıp atıyo ille cep telefonu zaten zararlı bide ağzıana sokacakmış haydut yaa çok kızdım ama kocam alıcaktı beni ordan zaten 40 yılın başı çıkmışım evden
tam evden çıktım caddenin karşısında bi kadın yatıyo yerde yaşlı millet toplanmış çocuğuda başında ama inanın çevredeki insanlar daha ilgiliydi kadınla allah evladın hayırlısını versin içimparçalandı sonra ambulans geldi götürdü kadını garip gibi
ay deli yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dimi ama safişime gitmeyen utansın naniknanik
bilmiyorum hayatm karşıdan camdan geldi şöyle izmir yönünden anlamadım ki :1ninca:
keşke canım safişcim yaa valla inşallah düzelir kızın uyku düzeni
beyaz melekcim iyiyim canımsorun çözüldü çok şükür
hehh işte aynen beyazmeleğimiz dediği gibi.15-20 dk lık şekerlemeler ona yetiyor ve ondan sonra sabaha kadar uyumuyor.misal dün akşam 50 dk uğraştım uyudu 12.20 de ama 15 dk sonra uyandı,sonra 5 e doğru uyudu işte
dilokscum kaan da aynı tuna gibi 2 kez uyuyo.canım yaa çok yorulmuşşsun belli..umarım bir düzene girer..
peki gündüz ne kadar uyuyor duru..tuna 2 kez uyur..5 te uyudu az önce..6, -6,5 arası uyanır..sabah ta uyandıktan 2 saat sonra fln..
uykusu geliyor deli gibi ama uyumamak için direniyor.
dün 2. uykusunu uyumadı..sabah ta geç uyanmıştı...ona rağmen gece yine aynı saatte uyudu..
tam oturmadı..sanırım biraz daha zaman var.
biz arkadaşlara davetliyiz canım.kızlar hazırlıklar planlar son durum nedir yılbaşı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?