- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.301
ayy canım bi sen bi azo geçmiş olsun dedi sağolun vallahigünaydınnnn
gecemiz güzel geçti ama şu çiş olayı hala olmadı alamadık bi numune gidip sölecim dr. napayım durmuyo balıkta poşet yaaaa
asorticim geçmiş olsun nereye vurdun gülüm kafayı ?
sağol canımmgünaydın kızlar..
asorticim kafayı vurmuş geçmiş olsun..
.
ayy canıııım çook geçmiş olsuuunnbi geçmiş olsun diyen yok(((oysa ne kadar şefkate ihtiyacım varrr (
valla bizde eve kaldık maaleseff annemde yer ayırtmışlar canlı müziğe gidiceklermiş günyılbaşını evde geçirecek var mı kızlar...biz evdeyiz ama tunayı yedirince akşam çıkacağız..uykusu gelene kadar gezelim dedim ki 2010 a uyuyarak girsinnn
ben çocukların sokağa , kire , soğuğa alıştırılması taraftarıyım..
hepimiz sokakda büyümedik mi , bizim zamanımızda avm mi vardı :) o yüzden bol bol gezerim oğlumla ben , soğuk sıcak dinlemem , remediosum sende daha çok çıkar çocuğu , gezsin tozsun yakışıklım
uyandı biraz önce,1.5 saat uyudu yaklaşık.şimdi bi daha uyumasına izin vermicem.gece uyusun artık.dediğin gibi yarın sabahta 9 da dikiliyoruz ayağa,gerekirse de aşağıya dia sa ya incem orda geziniriz alışveriş yaparız biraz uyansın.inşallah bu uygulama tutar.bu arada sabah o saatte kaldırıp giydirirken ortalığı ayağa kaldıracak çok ağlayacak :1no2:ben genede aynı tezi savunuyorum safişcim bu şekilde sadece 1 gün uykusuzluk çekecek
benimki 9da kalkıyo
inan nasıl bir oluyo anlamıoyrum kahvaltı alt değiştirme oynama sonra ben evi toplarken oda oda peşimde dolaşıyo 1de yatırıyorum 3de3.5 da kalkıyo yemek yediriyorum oynuyoruz babası geliyo gene yemek ve abiyle oynama
abi 9.30da yatıyo bende memoyu ayağıma alıyorum 10a kadar uyutuyorum eğer bi sabah 9da kaldırıp ıoyalayabilsen ertesi güne düzene girer gibi uykusu geliyooo ama tabi davulun sesi uzaktan güzel gelir misali sana zorluk olacak ama sadecve 5 gün seni temin ederim bebekler her ortama uyum sağlamayı biliyolar
sende o yatınca oturmayın fazla gece oturup gündüz uyumak zor valla gülüm benim görümcemler öyle sabah 5de yatar öğlen 1 de kalkar 3de kahvaltıdan kalkarlar buraya gelince bizede aşılıyo ama ben zorlanıyorum açıkcası izmirin havasındanmı suyundanmı neden bu izmirli hatunlar gece kuşu de bakayım bana:))
10.30 11 arasıda biz yatıyoruz anca sabah çok erken kalkıyorum o 1 saat sessizlik bile bana ilaç inan bugün az daha fıttırıyodum bide düzen olmasa ben bakırköye yatarım herhalde 46dan:))))
çagancukcum ve asortim sağolun kızlar inşallah düzelecek.el birliğiyle halledez evvel Allah dimi maytabımm :)
süper bence yaaayılbaşı gecesi için hiçbir program yapmadık ,keyfimize göre takılmayı seviyoruz eşimde bende ,o an nerede olmak istersek oraya gidiyoruz ,bakalım yarın melisi anneme bıraktıktan sonra kalbimizin götürdüğü yere gidicez ..
biz hazrlığımızı yaptık annemlerde yemek yiyeceğiz aşure yapacakmış hemkızlar hazırlıklar planlar son durum nedir yılbaşı için
keşke yakın olsak güzelim valla o oki kafayı bi düzene sokarım sen bile şaşarsınya da ben beceremiyorum bu işi.keşke yakın olsakta siz gelip yardımcı olsanız bana
ağlayıversin küçük hasba hiç bişi olmaz artık düzene girip normal bi bebe olma zamanı gelmişde geçiyoruyandı biraz önce,1.5 saat uyudu yaklaşık.şimdi bi daha uyumasına izin vermicem.gece uyusun artık.dediğin gibi yarın sabahta 9 da dikiliyoruz ayağa,gerekirse de aşağıya dia sa ya incem orda geziniriz alışveriş yaparız biraz uyansın.inşallah bu uygulama tutar.bu arada sabah o saatte kaldırıp giydirirken ortalığı ayağa kaldıracak çok ağlayacak :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?