selam kızlar
öncelikle tüm hastalara geçmiş olsun
zeynacım benim dikişim yok cevap veremiyecem canım, ama genelde hep duyarım üşütünce falan sızladığını söylerler
saphira özellikle okinin durumu için tüm sayfaları okudum bu saatte ilkeye rağmen:)
canım kızlar çok güzel açıklamışlar, bebek gündüz uyuyorki gece uyumuyor, valla bazen ilkede gece oturmaya falan kalktı, oynayım istiyor ama asla ışığı bile açmadım, bir keresinde sabah 5 e kadar oturduk ama karanlıkta ve asla oynamadım, ertesi gecede oturmakya kalktı ama daha erken uyudu, halada yapar arada ama benden yüz bulamıyor, üzülüyorum ama yapabileceğim birşey yok, hadi sen onunla uyuyorsun ama benim öylede bir şansım yok açıkçası, hayata uyum sağlamak zorunda, bence kararlı olursan mmmfin dediği gibi 4-5 günde alıştırırsın, bebekler herşeye çok kolay alışıyorlar
minecim harika bir hediye, çok güzel geçer inşallah:) bence götür zeynep ceylini, en azında ben olsam kesin götürürdüm
beyazmelekcim bu arada biz adsl kullanıyoruz, diğerlerini bilmiyorum, yılbaşından sonrada ev teli kapattıracağız
bu arada yeni yıl karşılaması için evde olmayı tercih ettim, eşim çok dışarıda olmak istiyordu ama içimden gelmedi yavru kuşumu bırakıp çıkmak, kimsede gelmeyecek, zaten hazırlık yapacak zamanımda olmayacak, kuzuyu uyutur mum ışığında şaraplarımızla karşılarız artık yeni yılı, benim için 2009 çok güzeldi allah şükür inşallah 2010 bu yıldanda güzel olacak:))