2008 Kasım Anneleri

asorti bizim doktorumuz 1 çay kaşığı kadar at yemeğine dedi bende kıydım rondoda çok minik yapmadım ama küçük bir kasetye koydum ordan 1 çay kaşığı atıyorum mamasına

evet zeynam yaa ,biraz ağlayacak artık.zaten her istediğini bağırark ve ağlayarak yaptırıyor.her ne kadar öyle lmasını istememiş olsam da o başardı sanırım :S

asortik bacım ben yeni değil baya uzun zamandır kahvaltılarına koyarım ceviz.ezilmiş cevizden 1 tatlı kaşığı koyuyorum.1 gün cevizli bir gün cevizsiz veriyorum kahvaltısını

3 günlük güzeeel bi tatil yapmayı düşlerkene 1 tane daha performans geldi bugün bu hafta 2 haftaya 3 performans var valla fenalık geldi daral geldi eğitime olan inancımı yitirmeye başladım bu öğretmen çok fena yaa
denizanası özelden görüşebilirmiyiz tatlım yada msn den

selam kızlar
öncelikle tüm hastalara geçmiş olsun

zeynacım benim dikişim yok cevap veremiyecem canım, ama genelde hep duyarım üşütünce falan sızladığını söylerler

saphira özellikle okinin durumu için tüm sayfaları okudum bu saatte ilkeye rağmen:)

canım kızlar çok güzel açıklamışlar, bebek gündüz uyuyorki gece uyumuyor, valla bazen ilkede gece oturmaya falan kalktı, oynayım istiyor ama asla ışığı bile açmadım, bir keresinde sabah 5 e kadar oturduk ama karanlıkta ve asla oynamadım, ertesi gecede oturmakya kalktı ama daha erken uyudu, halada yapar arada ama benden yüz bulamıyor, üzülüyorum ama yapabileceğim birşey yok, hadi sen onunla uyuyorsun ama benim öylede bir şansım yok açıkçası, hayata uyum sağlamak zorunda, bence kararlı olursan mmmfin dediği gibi 4-5 günde alıştırırsın, bebekler herşeye çok kolay alışıyorlar

minecim harika bir hediye, çok güzel geçer inşallah:) bence götür zeynep ceylini, en azında ben olsam kesin götürürdüm

beyazmelekcim bu arada biz adsl kullanıyoruz, diğerlerini bilmiyorum, yılbaşından sonrada ev teli kapattıracağız

bu arada yeni yıl karşılaması için evde olmayı tercih ettim, eşim çok dışarıda olmak istiyordu ama içimden gelmedi yavru kuşumu bırakıp çıkmak, kimsede gelmeyecek, zaten hazırlık yapacak zamanımda olmayacak, kuzuyu uyutur mum ışığında şaraplarımızla karşılarız artık yeni yılı, benim için 2009 çok güzeldi allah şükür inşallah 2010 bu yıldanda güzel olacak:))

hepimiz birimiz için birimiz hepimiz içinde neden benim soruma cevap vermiyonuz yaaa acı çekiyom yaaa ?
bide neden bu kadar sık kabızlık yaşıyom tak ettti artık canıma senağlama

maytabım ben hiç bişi anlamadım yavrum ya ne performansı

hepimiz birimiz için birimiz hepimiz içinde neden benim soruma cevap vermiyonuz yaaa acı çekiyom yaaa ?
bide neden bu kadar sık kabızlık yaşıyom tak ettti artık canıma senağlama

oki okula başlasın anlarsın canım cicim eski dönem ödevlerinin daha daha hatta had safhada fazlası diyelim ve her dersten

zeynacım benim dikişlerim sancılanmaz kolay kolay üşütünce acır ama bende dikkat eder üşütmemeye çalışırım
belki üşütmüşündür canım
kabızlığın içinde kayısıyı akşamdan ılık suya at sabah da kayısıları ye suyunuda iç 3-4 kuru kayısıyla yap
birebir

teşekkür ederim denizannem desteğin için.kararlıyım çünkü çok sıkıldım ve çocuğumun büyümesi sağlıklı olmayacak bu şekilde.mmmfin dediği gibi sabah 9 da kalkıcaz,zeynmın dediği gibi biraz ağlasın hasbam ki sonra daha çok ağlamayalım dimi

hımm anladım mmmfim kolay gelsi cnmcım
zeynam bende eskiden nerdeyse sürekli kabızdım nefret ederdim ve bizde ırsidir maalesef.anneannem genceik yaşında kolon kanserinden vefat etti.annemde,teyzemde,dayımda,bende kabızlık sorunu var.ama bendeki kendi kendine geçti.nasıl olduğunu ve niye olduğunu bilmiyorum.yalnız o zaman dr.lardan dinlediğim bişey var,bağırsaklarını terbiye etme yöntemi.ihtayacını gidemesen bile hergün aynı saatte tuvalete oturup beklemek gerekiyormuş ama zorlamadan kendini.bu en fazla 10 gün sonunda sonuç veriyormuş ve hergün ayn satte ihtiyacını gidermeye başlıyorsun.ben denemedim ama çok mantıklı bence.istersen bir dene.
bunun dışında bilindik şeyler de önerebilirim,kayısı,incir,erik kuruları,bağırsakları çalıştıran form çayları(annem onları içer hep ve anca onlarla rahatlar ayıp söylemesi)gerçi annem sigarada içiyor,o da yardımcı oluyor ona.her sabah ılık su içmek,gün içinde çok su tüketmek.pirinç, muz, patates,kola, siyah çay, gibi kabız yapan şeyleri çok tüketmemek.ve mümkün olduğunca yürüyüş veya bir şekilde hareket etmek.bunlar işine yarayabilir ama ne kadarını uygulayabilirsin bilmiyorum.
bir keresinde dr. bana dupalac diye bir ilaç vermişti o da işe yarıyor ama yapana kadar gazdan patlayacak gibi oluyorsun çok rahatsız ediyor ve ben ilaçla ihtiyaç gidermenin bağırsak tembelliğine sebep olduğunu düşünüyorum

bunlar geldi aklıma canımcım geçmiş olsun.çok zor bişey inşallah en kısa zamanda düzelir

maytabım birlikte çalıştığımız bi abinin de oğlu var her gün performans ödevi bilgisayardan çıkarıyorlar ne anlamı varki bilgisayardan çıkar verrr .....
zeynacım ya bende de oluyor zman zaman armut yemek bende çok etkili oluyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…