2008 Kasım Anneleri

lülülülülülü
heheeeeee bence bir iki kere daha ara saphirayı.Eğitim işi sakata giriyor yoksa:)))lülülülülülülülülülülülü

beyazmelek alemsin canım
sen o zaman safişle okinin uyku koçu ol
gündüz uyanmaları gereken zamanda ara
yürüyüşe gidecekleri saatleri planla ve o saat ara senin desteğinle bir haftada mum gibi olurlar

kuzum maşallah ya batuşa benimki hayatta giymez böle bi kıyafet
lütfen lütfen ben çatıda oturuyom kolay girer eve bize attt lütfenn

ohhh maşallah yamur hanıma sen seninkinin bebek olduğuna eminmisin sengözlerimebaksanab
bende hatırladığım kadarı ile ilk defa yeni seneye regl olarak giriyorum bana kim ah etti la
günaydın kızlar bu arada
valla ben etmedim ama senin adına üzüldüm sabahlar erken olacak sana şakkıdı

canım doktorum civanım bana bi çare
help help help
kabızım ve bu beni çok yoruyor
doğumdan sonra dr. bana bi ilaç vermişti suda eriyordu yeşil-beyaz bi kutuydu adını unuttum neydi acaba onu içsem accık rahatlarmıyım :bbo:

ahhh safiş ahhh dayanamadı gene yapamadı nasıl çocuk düzene girecek yaaa klava:
bana özelden safişin telefonunu atarmısın beyazcım?

kız zeynoş çocuk 3 te yattı sabah 9 da kaldırırsam hasta olur bu sefer diye korktum.kademe kademe yapalım şu iş.

bu arada noel bebek batu süper kocaman öpüyoruz onu uyuşuk kızımla opuyorumnanaktan

zeynam atim valla , oynarlar yiğitle , 2 bonus kafa : ))

tatlım kabızlığa dereotu çok iyi geliyor , doğum sonrası bende 6 ay çektim , illet bi durum , tuvalette ağladığımı bilirim doğum bile daha kolaydı derdim.. dere otu ye üstüne su iç , bende işe yaramıştı..
bide sürekli yaptığın şeyleri yapma , vücut bağışıklı kazanıyor ona bi süre sonra , mesela bi gün kayısı yiyorsan ertesi gün incir ye , başka birgün dereotu ye falan

lülülülülülü

heheeeeee bence bir iki kere daha ara saphirayı.Eğitim işi sakata giriyor yoksa:)))lülülülülülülülülülülülü

yok kız kıyamam bir daha uyandırmaya diyecektim ki safişim kalkmış zaten kaydirigubbakcemile3

Valla safişime hak veriyorum , uyku mağduru insanlardan biri olarak çok zor eğitmek bu veletleri çooook : ((

evet o uyku gelince nasıl zor oluyor uyanmak işe gelmek falan o yüzden tahmin edebiliyorum

uyandımkiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3şu anda da mutfaktan bildiriyorum bulaşık makinasını boşaltıyorumda kötükedihüso

afferin kız accık şangırtı şungurtu yap uyansın tatlı cadı

beyazmelek alemsin canım
sen o zaman safişle okinin uyku koçu ol
gündüz uyanmaları gereken zamanda ara
yürüyüşe gidecekleri saatleri planla ve o saat ara senin desteğinle bir haftada mum gibi olurlar

kaydirigubbakcemile3 valla iyi fikir haa sabah tam 9da ararım koğuuuuuş kaaalkk kaydirigubbakcemile3 sonra saat 10da hadi yürüyüşe vs...kaydirigubbakcemile3

beyazmeleğimden sonra yatmadım,baktım 11 olmuş saat,yatmayayım dedim.gürültüyle uyanır şimdi okide.yumurtasını da ocağa koydum bile :)

aferin canım opuyorumnanaktan

ahhh safiş ahhh dayanamadı gene yapamadı nasıl çocuk düzene girecek yaaa klava:
bana özelden safişin telefonunu atarmısın beyazcım?

safişin kendisine mi sorsak acaba izin verir mi telefonunu vermeye kaydirigubbakcemile3

mmmfcim sen gel bize biz seninle başbaşa kutlayalım yılbaşını kocişlerde beraber kutlasınlar bizim gibi sakar hatunları olduğu için allah şükretsinler

Andina'cım bayıldım bittim Batu'ya. Bütün bebişleri toplasak hepsine Noel Baba kıyafeti giydirip toplu bi fotoğraf çektirsek ne iyi olurdu di mi :)

Bu arada herkesin yeni yılını kutluyorum. Umarım yeni yılda daha çok beraber oluruz. Son aylarda ce-e bile yapamaz oldum...

evet iyice yok oldun şekerim

zeynam baktım canım tsk opuyorumnanaktan

saphıra bence de ısın cok zor canım senın ya
bır hafat kadar kendınden fedakarlık etsen duzenı kuracaksın sık dısını canım

andına nazar degecek oglusuna
ekrandan ısırasım geldı cok cıcı

mobıl beyazmelek ıs basındasın yıne
yılbası planların ıcın uzuldum

kocıs aradı sana bır suprızı varmıs oluyorum meraktan ama soylemıyor

kalimerocum önce saphira ile buluşma planlarımız suya düştü, dün de kocişle fanfini planlarımız suya düştü allah üçüncüden sakınsın ne diyim bir de kuzenler gelmezmiş evde kös kös otururmuşuz kafamçokkarıştı

bu arada menümüzü sunayım size az önce annemden aldım menüyü

kurabiye
ağlayan pasta
kıymalı börek
kuru patlıcan dolması
rus salatası
havuç salatası
beyaz peynir

peynir hariç hepsini annem yapacak kaydirigubbakcemile3 zaten misafirlerim yemekten sonra gelecekler, yemeğe davet ettim yok dediler hem ben işten geç çıktığım için bir de evde koşuşuturma dediler, bir de zaten şehir dışından geldikleri için en azından yemekte anne-babaları ile olacaklar

bu arada miniğim kocişinin sürprizini merak ettim doğrusu zemuszemus

bu arada miniğim kocişinin sürprizini merak ettim doğrusu zemuszemus

ben de merak edıyorum ama sadece surprızım var dıye benı heyecanlandırdı o kadar
sınır oldum barı soyleme de sakın sakın oturayım
hıc bır ıpucu vermem ısrar etme dıyor
aksam olmak bılmez sımdı

menun cok guzel bu arada
afıyet olsun

ay saolun kızlar ya , maşallah deyin oğluşa da nazar değmesin..

dün babası bütün gün sokakta gezidrmiş , seven çok olmuş akşam çok feci düştü batu gözü ve gözünün üstünü çarptı , Allah korudu yavrumu ama çok ağladı , derisi sıyrıldı şişti offf düşününce içim daraldı yine , nazar değdi oğluma dedim , allah korusun tüm bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…