- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.381
annesi bak haberin olsun ben bunu kuytuda köşede yakalarsam sıkıştırır yerim
cicilerine bişey olmasın diye ne kadarda dikkatli yavrum yaa maşallah sana
bu arada kızlar dayanamadım saphirayı aradım naptınız 9da uyandırdın mı çok ağladımı diye ohoo ikiside uyuyorlarmış ana kız dün gece 3te yatmış yine safişte saati kurmuş 9a kalkmış bakmış çok güzel uyuyor kendisinin de çok uykusu varmış ki püf notka burası zaten kaydirigubbakcemile3 o yüzden uyuyorlarmış
kuzum maşallah ya batuşacanım arkadaşlarım ve değerli anneleri yeni yılınız kutlu olsun , 2010'da hiç hastalanmayalım , bol bol uyuyalım , güzel güzel mamalar yiyelim , koşalım oynayalım , annelerimizi hiç üzmeyelim , beraber güzel vakit geçirelim , herşeyin en ama en güzeli bizlerin olsun , 2010 kasım bebeklerinin senesi olsun , sizleri çooook öpüyorum ....annem de öpüyor
ohhh maşallah yamur hanıma sen seninkinin bebek olduğuna eminmisin sengözlerimebaksanabgünaydınnn
andiş var ya ben noel babayı alır kitlerim eve haaa nasıl yakışmış küçük erkeğeeee maşallah batuyaaa
valal süpper bi, uyku çektim kızım akşma 20.00de uyudu sabah 07,10 geçeye kadar gık bile demedi maşallah kızımaaa
valla atmaca gibiyim çok iyi geldi bu uyku banaaa
valla ben etmedim ama senin adına üzüldüm sabahlar erken olacak sana şakkıdıbende hatırladığım kadarı ile ilk defa yeni seneye regl olarak giriyorum bana kim ah etti la
günaydın kızlar bu arada
canım doktorum civanım bana bi çareHerkese günaydınnnn...
OOhhh yılbaşı programları belli herkesin hemen hemen.Eşim cumartesi pazar nöbetçi olmasaydı konyaya gidip kardeşimle dışarıçıkmayı planlamıştık ama olamadı.konyadan görümcem,eşimin kuzeni filan geliyor bugün onlarla beraberiz akşama.Yemek işine de kayınvalide bakıyor sağolsun.Ben bişey yapmadım.bakalım bi hindi dolması siparişi verdik nasıl olur bilmiyorum.Ben iyi olacağından şüpheliyim..
Herkese mutlu,sağlıklı,şans dolu bir yıl diliyorum...
Saphiracım zor bir zaman geçiriyorsun ama emin ol uyku problemini böyle çözeceksin inşallah canım.Sabırlı ol bir tanem.Kolay gelsin sana..
Bebişlerin gezmesinden bahsedilmiş.Benim oğlum da doğduğundan beri bizimle her yere gidiyor.ve çok şükür hastalanmadı.Mesela haziran ayında istanbula geldik bir hafta kaldık sabah 11 gibi çıkıyorduk akşam 11 gibi otele dönüyorduk batu da bizimle beraber arabasında geziyordu.kah uyuyor kah uyanıyor etrafı seyrediyordu ve çok mutluydu.Her sabah çıkarken bi sırt çantası hazırlıyorduk. içine batunun kıyafetleri,biberonları,maması,kavanozda meyveleri,suyu ne bulursak dolduruyorduk.Vuruyorduk kendimizi yollara istanbul kazan biz kepçe misali..Ve çok keyifli bir tatildi..
ahhh safiş ahhh dayanamadı gene yapamadı nasıl çocuk düzene girecek yaaaannesi bak haberin olsun ben bunu kuytuda köşede yakalarsam sıkıştırır yerim
cicilerine bişey olmasın diye ne kadarda dikkatli yavrum yaa maşallah sana
bu arada kızlar dayanamadım saphirayı aradım naptınız 9da uyandırdın mı çok ağladımı diye ohoo ikiside uyuyorlarmış ana kız dün gece 3te yatmış yine safişte saati kurmuş 9a kalkmış bakmış çok güzel uyuyor kendisinin de çok uykusu varmış ki püf notka burası zaten kaydirigubbakcemile3 o yüzden uyuyorlarmış
lülülülülülü
heheeeeee bence bir iki kere daha ara saphirayı.Eğitim işi sakata giriyor yoksa:)))lülülülülülülülülülülülü
Valla safişime hak veriyorum , uyku mağduru insanlardan biri olarak çok zor eğitmek bu veletleri çooook : ((
uyandımkiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3şu anda da mutfaktan bildiriyorum bulaşık makinasını boşaltıyorumda kötükedihüso
beyazmelek alemsin canım
sen o zaman safişle okinin uyku koçu ol
gündüz uyanmaları gereken zamanda ara
yürüyüşe gidecekleri saatleri planla ve o saat ara senin desteğinle bir haftada mum gibi olurlar
beyazmeleğimden sonra yatmadım,baktım 11 olmuş saat,yatmayayım dedim.gürültüyle uyanır şimdi okide.yumurtasını da ocağa koydum bile :)
ahhh safiş ahhh dayanamadı gene yapamadı nasıl çocuk düzene girecek yaaaklava:
bana özelden safişin telefonunu atarmısın beyazcım?
Andina'cım bayıldım bittim Batu'ya. Bütün bebişleri toplasak hepsine Noel Baba kıyafeti giydirip toplu bi fotoğraf çektirsek ne iyi olurdu di mi :)
Bu arada herkesin yeni yılını kutluyorum. Umarım yeni yılda daha çok beraber oluruz. Son aylarda ce-e bile yapamaz oldum...
evet iyice yok oldun şekerim
bu arada miniğim kocişinin sürprizini merak ettim doğrusu zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?