2008 Kasım Anneleri

bu arada erzurum kertı bılezık dıye bır model duydunuz mu
burma bılezık uzerıne yaprak veya cıcek motıfı falan calısılıyormus
nette arastırdım duymadım bılen varmı
sızce nasıl

oglusumun ceyreklerıne kendıme bırseyler almaya karar verdım
bır arkadasım tavsıye ettı ama hıcbır sıtede goremedım

miniğim merak ettim sürprizi , bi yere mi çıkarıcak acaba :))

bılmıyorum bır yere gıtmek ıstemedıgımı soylemıstım ama onun ısı bellı olmaz
cocugumu bırakmak ıstemıyorum kımseye
cocugumla yenı yıla gırmek ıstıyorum demıstım
onun ıcın cıkmayacaktık zaten oyle nıyetımız hıc olmamıstı

ne bıleyım dusunuyorum bır sey mı aldı acaba dıye
ama tatılım 3 gun belkı kısa bır tatıl mı?
bır daha aryıp sıkıstırsam soyler mı kı

tatlım süper fikir , keşke imkan olsa da tüm bebekleri çeksek öyle :)

ayy kıyamam canım yaa olmuştur annesi nezer değimiştir yavruma hatunlar maşallah deyin bakiiim kuzuma nazar değdireni yakarım haa

valla 6 sene Erzurum da kaldım orada bile duymadım nasıl bişeymiş o öyle, belki annem biliyordur öğlen gidince bir sorayım

beyazmeleğim fanfini planlarınız niye olmadı annamadım yavru

kız yazdım da sen daha uyuyordun o sıra aylık misafirim geldi şekerim regl oldum anlayacağın hatta yazdım safiş beddua etti heralde madem buraya gelmiyorlar fanfini de yapamasınlar diye kaydirigubbakcemile3
hatta mmmf de regl olmuş oda diyor bana kim ah etti o zaman diye :roflol:

Minik'cim bulamazsın tabi hiçbi yerde o bilezikleri. 80'lerin falan modasıydı diye hatırlıyorum. Moda diye babam da anneme hediye etmişti o zamanlar. Modası geçince bozdurup bir set almıştı annem diye hatırlıyorum...

valla 6 sene Erzurum da kaldım orada bile duymadım nasıl bişeymiş o öyle, belki annem biliyordur öğlen gidince bir sorayım

hadı yaaa
ama benım arkadasım cok sık bırsey oldugundan falan bahsedıyordu
allahallah bakalım bırazdan kuyumcuya gıdıcem bakıcam varmı o modelden

bır de tavsıye edebılecegınız yatırımlık cok deger kaybetmeyen ama sık bır takı var mı kızlar
elımdekı para ve ceyreklerı degerlendırmek ıstıyorum

ben çıkıyorum kızar çarşıya gideyim biraz hediyelik bişeyler alayım geleceklere dün büyüklere aldım aslında ama dayımlarda gelecek onun çocukları kaldı gidip bişeyler bakayım ay eymene göre bile bakserlar var yaa çok tatlı bayıldım kaydirigubbakcemile3
oradan da eve geçerim bir yemek yerim gelirim mucuks

valla altından hiç anlamıyorum hayatım anlasam bir sürü olurdu heralde benim de ben olanları bozduruyorum kaydirigubbakcemile3
genellikle yeşil veya beyaz altın seviyorum ama onlarda satınca para etmiyor tabi

Şık canım ama demode. Kapalıçarşı'da falan görmüştüm onlardan 1-2 sene önce. Ayrıca yatırım istiyorsan onlar bence son tercihin olsun. Dantel gibi işlenmiş altın demiş arkadaşın da. ışçilik çok yani. Bugün 1e alsan yarın çeyreğe bozdurusun. Bence altını altın olarak saklamak en iyisi. Ya da işçiliği az olan bir şey tercih et bence.

valla altından hiç anlamıyorum hayatım anlasam bir sürü olurdu heralde benim de ben olanları bozduruyorum kaydirigubbakcemile3
genellikle yeşil veya beyaz altın seviyorum ama onlarda satınca para etmiyor tabi

canım ben de cok anlamıyorum
benım takmak ıcın altınım mevcut aslında ama hepsı hedıye kendım almadım hıc
ama ılerıde bozdurulmak ıstendıgınde cok deger kaybetmeyen hatıralık agır bır altın olsun ıstıyorum ogluma
zaten altınlarda ona gelen altınlar
ama ne tur bırsey alacagımı bılmıyorum

minikciğim takıdan hiç bir zaman yatırım olmaz
altın olarak yatırım yapacaksan çeyrek altın, cumhuriyet altını ya da ata altını düşünebilirsin

bana kalırsa çocuğuna hediye gelmiş altın ve harçlıkları takıya çevirmek mantıklı değil eğer emiralp'in geleceği için düşünüyorsan ya bahsettiğim şeklinde altın alabilirsin ya da andinacığımın bahsettiği bir fon vardı ondan alırsın

hem 25-26 yaşında genç bir insan için o tarz takılar çok ağır değil mi
daha modern ve hafif şeyler daha çok yakışmaz mı sana

hem böyle ağır takılarla dolaşan insanlar hırsızlara hedef oluyor

dogru soyluyorsun elmalım
bakalım nasıl bır model onerecek kuyumcum

tamam bankada para ya da kulce altın en ıyısı
ama bunları az cok zaten yapıyorum
ıstedıgım uzerıne manevıyat yukleyebılecegım dogumundan bu yana senın ıcın saklıyorum dıyebılecegım bır takı
onun ıcın yatırmlık dıyorum 20 yıl sonra deger kaybetmesın ıstıyorum

benım annem benım ıcın yapmıs evlenırken bana verdı
benım ıcın en onemlı takı o mesela

iyide senin oğlun var canım
erkek çocuğu için takı saklamak ne derece mantıklı
gelinime takar diye düşünüyorsan gene gencecik bir insan için hem de evlilik yaşının o kadar uzadığı bir gelecekte bunlar çok uzun vadeli planlar değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…