- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.401
miniğim merak ettim sürprizi , bi yere mi çıkarıcak acaba :))
Andina'cım bayıldım bittim Batu'ya. Bütün bebişleri toplasak hepsine Noel Baba kıyafeti giydirip toplu bi fotoğraf çektirsek ne iyi olurdu di mi :)
Bu arada herkesin yeni yılını kutluyorum. Umarım yeni yılda daha çok beraber oluruz. Son aylarda ce-e bile yapamaz oldum...
ay saolun kızlar ya , maşallah deyin oğluşa da nazar değmesin..
dün babası bütün gün sokakta gezidrmiş , seven çok olmuş akşam çok feci düştü batugözü ve gözünün üstünü çarptı , Allah korudu yavrumu ama çok ağladı , derisi sıyrıldı şişti offf düşününce içim daraldı yine , nazar değdi oğluma dedim , allah korusun tüm bebişlerimizi
bu arada erzurum kertı bılezık dıye bır model duydunuz mu
burma bılezık uzerıne yaprak veya cıcek motıfı falan calısılıyormus
nette arastırdım duymadım bılen varmı
sızce nasıl
oglusumun ceyreklerıne kendıme bırseyler almaya karar verdım
bır arkadasım tavsıye ettı ama hıcbır sıtede goremedım
beyazmeleğim fanfini planlarınız niye olmadı annamadım yavru
anaaa ay kıyamam benimde dün bitti kaydirigubbakcemile3
valla 6 sene Erzurum da kaldım orada bile duymadım nasıl bişeymiş o öyle, belki annem biliyordur öğlen gidince bir sorayım
Minik'cim bulamazsın tabi hiçbi yerde o bilezikleri. 80'lerin falan modasıydı diye hatırlıyorum. Moda diye babam da anneme hediye etmişti o zamanlar. Modası geçince bozdurup bir set almıştı annem diye hatırlıyorum...
hadı yaaa
ama benım arkadasım cok sık bırsey oldugundan falan bahsedıyordu
allahallah bakalım bırazdan kuyumcuya gıdıcem bakıcam varmı o modelden
bır de tavsıye edebılecegınız yatırımlık cok deger kaybetmeyen ama sık bır takı var mı kızlar
elımdekı para ve ceyreklerı degerlendırmek ıstıyorum
valla altından hiç anlamıyorum hayatım anlasam bir sürü olurdu heralde benim de ben olanları bozduruyorum kaydirigubbakcemile3
genellikle yeşil veya beyaz altın seviyorum ama onlarda satınca para etmiyor tabi
hadı yaaa
ama benım arkadasım cok sık bırsey oldugundan falan bahsedıyordu
allahallah bakalım bırazdan kuyumcuya gıdıcem bakıcam varmı o modelden
bır de tavsıye edebılecegınız yatırımlık cok deger kaybetmeyen ama sık bır takı var mı kızlar
elımdekı para ve ceyreklerı degerlendırmek ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?