- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.341
deneyeceğim elimden geleni yapacağım bu iş çok canımı sıkıyor ve yoruyor beni psikolojikmanhımm anladım mmmfim kolay gelsi cnmcım
zeynam bende eskiden nerdeyse sürekli kabızdım nefret ederdim ve bizde ırsidir maalesef.anneannem genceik yaşında kolon kanserinden vefat etti.annemde,teyzemde,dayımda,bende kabızlık sorunu var.ama bendeki kendi kendine geçti.nasıl olduğunu ve niye olduğunu bilmiyorum.yalnız o zaman dr.lardan dinlediğim bişey var,bağırsaklarını terbiye etme yöntemi.ihtayacını gidemesen bile hergün aynı saatte tuvalete oturup beklemek gerekiyormuş ama zorlamadan kendini.bu en fazla 10 gün sonunda sonuç veriyormuş ve hergün ayn satte ihtiyacını gidermeye başlıyorsun.ben denemedim ama çok mantıklı bence.istersen bir dene.
bunun dışında bilindik şeyler de önerebilirim,kayısı,incir,erik kuruları,bağırsakları çalıştıran form çayları(annem onları içer hep ve anca onlarla rahatlar ayıp söylemesi)gerçi annem sigarada içiyor,o da yardımcı oluyor ona.her sabah ılık su içmek,gün içinde çok su tüketmek.pirinç, muz, patates,kola, siyah çay, gibi kabız yapan şeyleri çok tüketmemek.ve mümkün olduğunca yürüyüş veya bir şekilde hareket etmek.bunlar işine yarayabilir ama ne kadarını uygulayabilirsin bilmiyorum.
bir keresinde dr. bana dupalac diye bir ilaç vermişti o da işe yarıyor ama yapana kadar gazdan patlayacak gibi oluyorsun çok rahatsız ediyor ve ben ilaçla ihtiyaç gidermenin bağırsak tembelliğine sebep olduğunu düşünüyorum
bunlar geldi aklıma canımcım geçmiş olsun.çok zor bişey inşallah en kısa zamanda düzelir
ayy valla kaldırdım yarım saat uyuttum ona rağmen daha yeni uyudu beaaasortie eylül uyanır mı vay halinizeee
yağmur şimdi uyudu gece 03.00 gibi kalkar mamasını içer uyur bi daha sabah 07.00 yada 08.00 de kalkarrr
valla ben bu düzenden inanılmaz memnunummm inş. değişmezzz
janm benimde oluyor sızlamalar ama sapişinde dediği gibi üşütünce oluyor ayaklarımıayyy bu kadar yoğun ve hızlı cevaplar vermeyin başım döndü kafamçokkarıştı sağolun
canlar bende uğruyum dedim , batu bugün baya bi yorulmuş tüm gn babasıyla sokaktaydılar 10 gibi uyudu ki bizim için oldukça erken bir saat :) ben de kocamla fiski keyfi yaptım balkonda , şimdi de yatmaya gidiyorum ..
öptüm hepinizi , tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?