2008 Kasım Anneleri

yok lavişcim el becerisi hep hazırlıyoruz ve yolluyoruz çocuklar öğremen nezaretinde hazırlanıyo ki sanırsın lise son bu sene üni sınavına giricekler gerildim valla

deneyeceğim elimden geleni yapacağım bu iş çok canımı sıkıyor ve yoruyor beni psikolojikman

mmmf çim 2 miydi 4 müydü oğlun..unuttum kusura bakma..

anlamadığım biz 1-2-3 te sınıfta yapıyoruz performasları..onlar sadece malzeme getiriyor..eve götürmüyorlar..hergün son derste yapardık..müfredaata da öyle..4-5 te de el becerisinden ziyade bilgi toplama oluyor..ama int. çıktısı değil..tek sayfa..ya da drama ..çok zaman kaybediliyor ama şart..çoğu grup oluyor zaten..bitince eve götürüler gösterip geri getirirler..siz çok yoruluyorsunuz gerçekten..

konular nedir çok merak ettim..

benim bi zümrem vardı..internetten çıkarırdı ödevleri dağıtırdı çocuklara..ben bile bir şey anlamazdım..ne diyim kolay gelsin canım

zeynoşum benim de üşüttüğümde biraz sızlar ama çok değil..kabızlık ben de yaşardım bir ara...bana da kavurma hafif yağlı önermişlerdi..ama safişimin dediği gibi terbiye etmek lazım..onu bir dene ..geçmiş olsun canım

canlar bende uğruyum dedim , batu bugün baya bi yorulmuş tüm gn babasıyla sokaktaydılar 10 gibi uyudu ki bizim için oldukça erken bir saat :) ben de kocamla fiski keyfi yaptım balkonda , şimdi de yatmaya gidiyorum ..

öptüm hepinizi , tatlı rüyalar

lelalcim bende gördüm, nasıl oldun canım,

ohhh andiş yarasın güzelim,

ilkeninde kudurukluğu üzerindeydi, zor aldım kucağıma, zaten alır almazda uyudu sayılır
bende yatarım birazdan, yarında nöbetçiyim

mmmfcim yazdım canım yarın özelde görürsün

benim kızda uyudu saat 10 30 gibi ,şimdi mızırdandı ,sallıyorum ayağımda ,o

esnada bir bakayım dedim ne var ne yok diye ,yarın girermiyim bilmiyorum ,erkenden anneme gidicem

melisi bırakmaya ,eşim çok güzel bir otelde yılbaşı eğlencesi için rezervasyon yaptırmış bir gecelik te

oda tutmuş ,ilk kez kızımdan ayrı bir gece geçiricem ,nasıl olacak bilmiyorum ,umarım bir sorun çıkmaz..

hepinizin YENı YILI KUTLU OLSUN 2008 ve2009 bize çok güzel mutluluklar yaşattı ,umarım bu

mutluluğumuz daim olur ..

selam kızlar
evet geldim buradayım önce bir geçmişe bakayım dedim ama o kadar çok konuşmuşsunuz ki atlaya atlaya gittim resmen
öncelikle ben hala fenalrdayım
sabah doktora gittim sonunda malum gribal enfeksiyon
dedim cumartesiden beri böleyim ve bu geçeceğine iyice artıyor
kesinlikel yatak istirahati dedi
hatta 2 gün de rapor yazdı süper oldu benim için
ialçlarımı aldım
sonra anneme geçtim ve orada yukarıda uyudum diyemiyorum tün gün ofisten taciz ettiler çıldırıyordum neredeyse ama olsun ofiste olmaktan iyidir yine de
yarın da evdeyim bir aksilik olmazsa kızı aldım bu akşam dayanamadım
zaten beni görünce yapmadığını yapıp koşup sarılmaya başladı
iyice anlıyor bu cimcime ya
neyse bende durumlar böle

bu yılbaşı ben evdeyim
canım bu sene hiçbişey yapmak istemedi ve istemiyorda nedense
ben 2009 yılını pek sevmedim inşallah 2010 daha güzel bir yıl olur hem çift rakamları severim ben
bu sebeple bizz de evdeyiz
anneme söledim eğer gelirlerse onlar gelecekler beraber geçirices ama gelmezlerse de çekirdek aile kutlarız

mmfcim rüyan hayırlara çıksın kocişinin ömrünü uzatmışsın ama insan çok kötü oluyor böle rüyalardan sonra
asorti biz ek gıdaya yani kahvaltıya başladığımızdan beri ceviz ve fındık veriyoruz duruya
hatta bir ara fındığı çok tüketince popişi kızarmaya başladı diye fındığı kesmiştim
şimdi fındığı ara ara veriyoruz hatta ikiye bölüyorum veriyorum o çiğniyor artık

zeynacım bağırsak sorunu zordur bende senelerce çektim
hatta hamile kaldığımda çok korkmuştum ya böle bir durum yaşarsam diye ama tam tersi oldu hamilelik bende aksine düzene girdi
ama eskiden ben 2 kayısı ve 2 inciri geceden ılık sulu bir ağzı kapalı kaseye koyardım
sabahları uyanır uyanmaz önce onları yiyip üstüne de suyunu içerdim süper düzenleyici oluyor tavsiye ederim. hatta incir kayısıdan daha etkilidir.

eylülcüm yılbaşı gecesi size iyi eğlenceler eşin süper bir organizasyon yapmış tadını çıkar tatlım

hminecim sizinde hediyeniz çok güzelmiş
valla ben olsam kesin götürürdüm kızımı ki bu sene böle bir planımız da var bir aksilik olmazsa
dağ havası hem ona da iyi gelir
ayrıca sen çok yol da gitmeyeceksin yarım saat dağa çıkısın o kadar :))

çitoscum sana da geçmiş olsun
dikkat et kapma şifaıyı sen de

azocum size de geçmiş olsun toparlarsın ömer kaan en kısa zamanda

safiş sizin uyku probleminizi okudum ama mmf ve zeynaya katılıyorum ben de ..
sabah ne kadar ağlarsa ağlasın erkenden kaldır
gerekiyorsa sımsıkı giydir ve çık dışarı
bir kaç gün bu şekilde zorluk çekersin ama en azından sonrasında düzene girer

ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için tekrar teşekkürler kızlar
gerçektn geçsin artık

başka ne vardı unuttum

eylülüm sanada çook güzel bir yıl diliyorum tatlım bizde arkadaşlarla toplanıcaz
bizde hemde ne yapacaksam artık bilmiyorum daha kociş murat bozu ayarlamaya
çalışmış burada salata die bir eğlence mekanı var orada yer kalmamış
zatende iyi ki kalmamış deli para istemişler sahneye yakın yer 279 tl
uzak yerler 239 tl ne gereği var kişi başı birde o paraya evimde değişiklikler yaparım
murat boz bana gelsin ne gidicem ayağınalaelaelaelaelae
asortie eylül uyanır mı vay halinizeee
yağmur şimdi uyudu gece 03.00 gibi kalkar mamasını içer uyur bi daha sabah 07.00 yada 08.00 de kalkarrr
valla ben bu düzenden inanılmaz memnunummm inş. değişmezzz
ayy valla kaldırdım yarım saat uyuttum ona rağmen daha yeni uyudu beaa
ayyy bu kadar yoğun ve hızlı cevaplar vermeyin başım döndü kafamçokkarıştı sağolun
janm benimde oluyor sızlamalar ama sapişinde dediği gibi üşütünce oluyor ayaklarımı
özellikle ama allaha şükür kabızlık sorunum yok ama kayısı iyi geliyor diolar
kabız olsanda olmasanda günde 3-4 adet herkesin tüketmesi gerekliymiş ben bazen
eylülünde eline veriyorum kurusunu yazın çook kuruttum şimdi tüketiyorum

fiski derkenkafamçokkarıştı

[]NıCE MUTLU SENELEREEEEEEEEEEEEE[/B]
slm canlarım bende eylül gibi yarın erkenden anneme geçicem nete giremeyebilirim büyük ihtimalle
2010 yılının herkese sağlık mutluluk bol kazanç huzur getirmesi dileğiyle
hepinizi çok seviyorummmmmmm

ben burdayım asortim :)
benimde eşimin doğumgünü 31 Aralık.30 u 31 e bağlayan gece sabaha karşı 4 civarı doğmuş.yılbaşlarında doğumgününü de kutlarız hep :)
biz de doğumgünleri sadece o kişiye özel olamıyor nedense,benle Durunun doğumgünü de aynı ya,hep kutlamaları çift çift yapıyoruz kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar yine doötürmüşsünüz.Hasta olan tüm Kasım annnelerine geçmiş olsun.Umarım biran önce atlatırsınız.Bizim bilgisayar geldi çok şükür yaptırdı kocam ama gündüz pek giremiyorum oğuz emreden dolayı birde şu dava işleri ile uğraşmaktan vakit bulamıyorum.Akşamlarıda eşimle kavga ediyoruz kullanmak için.Amann amma anlayışsız oldu bu adam ya.Artık nasılolsa evdesin diye herşeye müdahale ediyor kumanda onda,bilgisayar önceliği onda sıkıldım valla bu işten.

Neyse bende yeni yılı annemler geldi memleketten onlarla geçireceğim.Hoş sekiz senedir evliyim daha eşimle şöle başbaşa bir yılbaşını bırakın evlilik yıldönümü bile kutlayamadık hiç.Benim kocam anlamıyor öle şeylerden odun gelmiş odun gidecek.

Canlarım aranıza yeni katılmama rağmen hepinizi uzun süredir tanıyormuşum gibi çok seviyorum.Yeni yılınız en güzel şekilde geçmesi dileğiyle nice senelere hepinize güzel kasım anneleri ve onların prens ve prensesleri hep yüzünüz gülsün gülücüklerle şenlensin yuvanız.Hastalıklar uzak dursun mutluluğunuz daim olsun.Neyse son cümle sms mesajı gibi oldu.Hepinize nice seneler 2008 yılının en güzel Kasım hatunları

canım arkadaşlarım ve değerli anneleri yeni yılınız kutlu olsun , 2010'da hiç hastalanmayalım , bol bol uyuyalım , güzel güzel mamalar yiyelim , koşalım oynayalım , annelerimizi hiç üzmeyelim , beraber güzel vakit geçirelim , herşeyin en ama en güzeli bizlerin olsun , 2010 kasım bebeklerinin senesi olsun , sizleri çooook öpüyorum ....annem de öpüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…