- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.361
gunaydın
okudum okudum bır suru ama sonunda batu yu gordum hepsını unuttum
maasallah annesı yerım ben noel babayı
lutfen bıze de ugrasın bu yılbası hedıye gerekmez ben kendısını ısırsam yeter
tatlım adresini ver bu gece sizin bacadan aşağı atıyım batuyu :))
anadolu yakasındayım canım
bacayla ugrasmaya gerek yok kapıyı acık bırakırım
sessız aksamımızın nesesı olursunuz
ve tabiki biricik noel oğlumuz Batu süper olmuşsun yavrum benim yılbaşı neşesi bunlar işte bende şapka aldım ama takar mı bilmem dün püsküllerini yolmakla meşguldü zor aldım elinden bari bu akşama kadar dayansın
Herkese günaydınnnn...
OOhhh yılbaşı programları belli herkesin hemen hemen.Eşim cumartesi pazar nöbetçi olmasaydı konyaya gidip kardeşimle dışarıçıkmayı planlamıştık ama olamadı.konyadan görümcem,eşimin kuzeni filan geliyor bugün onlarla beraberiz akşama.Yemek işine de kayınvalide bakıyor sağolsun.Ben bişey yapmadım.bakalım bi hindi dolması siparişi verdik nasıl olur bilmiyorum.Ben iyi olacağından şüpheliyim..
Herkese mutlu,sağlıklı,şans dolu bir yıl diliyorum...
Saphiracım zor bir zaman geçiriyorsun ama emin ol uyku problemini böyle çözeceksin inşallah canım.Sabırlı ol bir tanem.Kolay gelsin sana..
Bebişlerin gezmesinden bahsedilmiş.Benim oğlum da doğduğundan beri bizimle her yere gidiyor.ve çok şükür hastalanmadı.Mesela haziran ayında istanbula geldik bir hafta kaldık sabah 11 gibi çıkıyorduk akşam 11 gibi otele dönüyorduk batu da bizimle beraber arabasında geziyordu.kah uyuyor kah uyanıyor etrafı seyrediyordu ve çok mutluydu.Her sabah çıkarken bi sırt çantası hazırlıyorduk. içine batunun kıyafetleri,biberonları,maması,kavanozda meyveleri,suyu ne bulursak dolduruyorduk.Vuruyorduk kendimizi yollara istanbul kazan biz kepçe misali..Ve çok keyifli bir tatildi..
bende hatırladığım kadarı ile ilk defa yeni seneye regl olarak giriyorum bana kim ah etti la
günaydın kızlar bu arada
tatlım bende kesin şapkayı tutmaz kafasında çeker çıkarır diyordum ama maymun aqnladı sanki süslenip püslendiğini hiç dokunmadı bile şapkaya kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?