2008 Kasım Anneleri

gunaydın

okudum okudum bır suru ama sonunda batu yu gordum hepsını unuttum
maasallah annesı yerım ben noel babayı
lutfen bıze de ugrasın bu yılbası hedıye gerekmez ben kendısını ısırsam yeter

zeynacım dogumun sezeryanmıydı bılmıyorum ama benım sezeryan yerımde agrı oluyor
hıc dıkıs ızı falan bısey yok ama usudugumde, yoruldugumda hatta merdıven cıkarken bazen ıcerıden ıgne batması mısalı bır sancım oluyor
sık sık degıl ama
kabızlık kendımı bıldım bılelı ben oyle rahat wc ye cıkmam zaten
hamılelıkte de oluyordu halen de olmaya devam eıdyor
artık benım ıcın yasam bıcımı oldu desem yerı
ama ıhmal edılmemesı gerkn bır konu oldugunu dusunuyorum

mmf bu performans odevlerınden benım yegenlerıme de cok verıyorlar
ve genelde aksamları ben ya da annesı yapıyor
hıcbır anlamı kalmıyor ama yapılıyor mecburen

lelal umarım sımdı daha ıyısındır canım

eylul yılbası partın ıcın mutluluklar dılerım canım
gonlunce unutamayacagın bır gece gecırmenı dılerım

saphıra ısın zor olsa da ımkansız gorunmuyor
1 hafta anne kız bıraz gergın anlar gecırebılırsınız ama sonunda duzenlı bır hanım olacaktır

dılekcım dava ıslerınden sıteye ugrayamaz oldun
goruselım canım

günaydınnn
andiş var ya ben noel babayı alır kitlerim eve haaa nasıl yakışmış küçük erkeğeeee maşallah batuyaaa
valal süpper bi, uyku çektim kızım akşma 20.00de uyudu sabah 07,10 geçeye kadar gık bile demedi maşallah kızımaaa
valla atmaca gibiyim çok iyi geldi bu uyku banaaa

günaydın canlarım geçmişi okudum okudum geldim

öncelikle herkesin yeni yılı kutlu mutlu olsun nice nice güzel seneler geçirelim böyle hep sevdiklerimizle sağlıkla sıhhatle inşallah, gönlünüzden geçenleri rabbim nasip etsin hepinize opuyorumnanaktan

geçmişte gündem Okyanus hanımmış, çok bıcır bıcır bişey ama bir cadı bir cadı eminim daha da cadılaşmıştır evet annesi artık hanım hanımcık bir kız olmanın vakti gelmiş bir süre dene mutlaka olacaktır, bak kabızlık problemi için bağırsakları eğitmek lazım demiş doktorun ee bağırsaklarımız eğitilebiliyorsa Okyanus hanım hayli hayli eğitilir kaydirigubbakcemile3 ama sabır ister çünkü inat edecektir bir süre
bugün naptınız merak ediyorum sabah kalktınız mı 9da isyan çıkardımı

zeynacım dikişlerin üşütmekle alakalı olabilir bence en geçerli sebep bu gibi görünüyor ama kabızlıkta çok büyük problem, ben yeni doğum yaptığım sıralarda doktorum kabız olmamaya özen göster demişti bir de benim dikişlerim aşağıdaydı üstelik çok kötü oluyordu kafamçokkarıştı

mmmfcim benim okula giden bir çocuğum yok ama yüzlercesi var dershanede ve bende çok sinir oluyorum performans ödevi verilmesine değil ama olayın abartılmasına bu benim çocuklar 6-7-8. sınıf SBS'ye de çalışmaları gerekiyor aynı zamanda ama çalışacak vakitleri kalmıyor nereye hangi saate test çözümü yazacağımı bilemiyorum

asortikim ben de sana geçmiş olsun yazmıştım ama görmemişsin, tekrar edeyim geçmiş olsun bu arada sana kötü bir haberim var demiştim hemen söyleyeyim donlarımızı yılbaşında aynı anda giyemeceğiz malesef çünkü regl oldum dün öğleden sonra iyimi kafamçokkarıştı
ay çok sinir oldum çok oysa ne hayallerim vardı :kedi:
kız safiş yoksa bedduamı etti madem buraya gelemiyorlar sevişemesinler evlerinde de diye :roflol:

ve tabiki biricik noel oğlumuz Batu süper olmuşsun yavrum benim yılbaşı neşesi bunlar işte bende şapka aldım ama takar mı bilmem dün püsküllerini yolmakla meşguldü zor aldım elinden bari bu akşama kadar dayansın

Herkese günaydınnnn...

OOhhh yılbaşı programları belli herkesin hemen hemen.Eşim cumartesi pazar nöbetçi olmasaydı konyaya gidip kardeşimle dışarıçıkmayı planlamıştık ama olamadı.konyadan görümcem,eşimin kuzeni filan geliyor bugün onlarla beraberiz akşama.Yemek işine de kayınvalide bakıyor sağolsun.Ben bişey yapmadım.bakalım bi hindi dolması siparişi verdik nasıl olur bilmiyorum.Ben iyi olacağından şüpheliyim..
Herkese mutlu,sağlıklı,şans dolu bir yıl diliyorum...

Saphiracım zor bir zaman geçiriyorsun ama emin ol uyku problemini böyle çözeceksin inşallah canım.Sabırlı ol bir tanem.Kolay gelsin sana..

Bebişlerin gezmesinden bahsedilmiş.Benim oğlum da doğduğundan beri bizimle her yere gidiyor.ve çok şükür hastalanmadı.Mesela haziran ayında istanbula geldik bir hafta kaldık sabah 11 gibi çıkıyorduk akşam 11 gibi otele dönüyorduk batu da bizimle beraber arabasında geziyordu.kah uyuyor kah uyanıyor etrafı seyrediyordu ve çok mutluydu.Her sabah çıkarken bi sırt çantası hazırlıyorduk. içine batunun kıyafetleri,biberonları,maması,kavanozda meyveleri,suyu ne bulursak dolduruyorduk.Vuruyorduk kendimizi yollara istanbul kazan biz kepçe misali..Ve çok keyifli bir tatildi..

tatlım bende kesin şapkayı tutmaz kafasında çeker çıkarır diyordum ama maymun aqnladı sanki süslenip püslendiğini hiç dokunmadı bile şapkaya kaydirigubbakcemile3

ayy evet çok güzel oluyordu bizde bazı tatillerimizi öyle geçirmiştik aklıma o geldi yanımızda bavul gibi çantalarla göçebe gibi gezer dururduk

bende hatırladığım kadarı ile ilk defa yeni seneye regl olarak giriyorum bana kim ah etti la
günaydın kızlar bu arada

benim de ilk heralde hiç hatırlamıyorum

denizanası canımcım yılbaşından sonra en telefonuna gerek olmayacakmış tt net için dimi canım bizde öyle duyduk

tatlım bende kesin şapkayı tutmaz kafasında çeker çıkarır diyordum ama maymun aqnladı sanki süslenip püslendiğini hiç dokunmadı bile şapkaya kaydirigubbakcemile3

valla benimki bereyi zor tutuyor hiç umudum yok bir de bizimki bundan değilde o karton şapkalardan o yüzden o hiç durmaz kafasında bir iki foto çekimi kadar kalırsa şükür

annesi bak haberin olsun ben bunu kuytuda köşede yakalarsam sıkıştırır yerim
cicilerine bişey olmasın diye ne kadarda dikkatli yavrum yaa maşallah sana

bu arada kızlar dayanamadım saphirayı aradım naptınız 9da uyandırdın mı çok ağladımı diye ohoo ikiside uyuyorlarmış ana kız dün gece 3te yatmış yine safişte saati kurmuş 9a kalkmış bakmış çok güzel uyuyor kendisinin de çok uykusu varmış ki püf notka burası zaten kaydirigubbakcemile3 o yüzden uyuyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…