- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.541
sevindim tatlım yeni yıla iyi girmenize ama keşke minik adamda hastalanmasaydı neyse hemencik atlatmış ya onada şükür mert te 3 gündür huy değiştirci devamlı mız mız ağlıyor anlamadım neden zor çıkartıyor kuzum dişlerini hep sanırım bunlarda dişlerden yeni yılada ağlıyarak girdik ayy inşallah hep ağlamaz valla çabucak çıkça şu dişler ama çok yavaş çıkartıyor daha 5 dişimiz var daha baya çekicez sanırım
Duru Okyanusun 11 dişi var şutarafagitti
beyazmelekçim yılbaşı gecenizin iyi geçmesine sevindim,tüm yılınız güzel geçsin inşallah canım.Eymenime de geçmiş olsun da kış günü balkonda sularla oynamak ta ne yavrum ya,hasta olur tabi çocuk
teşekkürler sapişim ticker yapmasını yeni öğrendim ondan yaptım ticker factoryden yapıyodum yinede kabul etmiyordu yapamıyordum şimdi yaptım şükür
beyz melekçim eymenede geçmiş olsun peditus kullanıyorsan ilerlemeden 1 kaşık veriversen tatlım ilerlemeden durduruyor ıhlamur nanelimon da iyi gelir belki göbeğini üşüttüyse yawrucak
kk nin en az dişi eymende en çok dişi duru okide sanırım bu arada zamanla hepsi olacak bizmkide yürüyordu baya gene bıraktı emeklemek kolayına geliyor sanırım yeteneksiz tospam o benim
Teşekkürler canımcım Şenizaa geçmiş olsun darkçım hem annene hem sana.hayırdır ne oldunuz?
sağol AsortiecimmŞenizdarkcım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?