2008 Kasım Anneleri

oohh yarasın eylülüm kii yaramış sanırım maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın.yılbaşına böyle girdin bu sene kesin 2. bebek gelir senden kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bugün gelen giden olmamış pek bende dışardaydım zati uğrayamadım yarın gelin ama yaw yeter bukadar tatil kk unutmayın

atortie cim kaçamamıssın canım bu saatte can sıkıntısı yine en iyisi kk kaçtında geri mi geldin ?
ben kocişimle korku filmi izliycem birazdan mert i uyuttuk şimdi yatırcam hihoyyyt

ayy yok ki cuma akşamlarımızın eğlencesi o valla ondan da mı mahrum kalayım öff ne zor şu hamilelik :)))

ben mert e hamişeyken 32 haftalık hamileyim aynalar die bi film vardı sinemada girdik biz ama ne korkuymuş film böle koltuklar sallanıyor akşindan tam sinema filmi evde izlesen korkmazsın ogün doğurmadım yaw sinemda valla bidaha bana bişey olmaz ama bütün film dua ettim doğurmadan çıkayım die

kahvaltımı yapıp geldim hala kimse yok klava:

neyse yılbaşınız güzel geçmiştir umarım biz bugünlerde pek iyi şeyler yaşıyoruz allah bozmasın :Saruboceq: perşembe akşamı işten çıktık eve giderken eşim bir buket çiçek aldı bana hani yol kenarlarında çiçekçiler olurya burada da bu mevsimde öyle çiçekçiler oluyor arada, kendi bahçelerinden topladıkları çiçekleri satıyorlar ama anam allahım o ne güzellik rengarenk mis gibi kokular nergizler, karanfiller, kasımpatılar, papatyalar vs... ay nasıl mutlu oldum anlatamam o çiçeklerin verdiği enerji bile müthişti

eve gittik anneciğim herşeyi hazırlamış sağolsun bana sadece masayı düzenlemek kaldı önce küçük çaplı bişeyler atıştırdık giyindik süslendik masamı düzenledim misafirler gelmeye başladı zaten. çok kalabalık değildik ama sakin sade bir akşam geçti biraz içtik çakırkeyif olduk falan :kedi:

Eymen'i görmeniz lazımdı nasıl eğlendi nasıl eğlendi sanki yılbaşını biliyordu onu kutluyordu sürekli alkış yapıyor, çığlıklar atıyor, kahkahalar atıyor saat 01.30a kadar oturdu uykusu geldi gidiyoruz içeri yok kaçıyor içerde misafirler varya oynayacak onlarla sonra herkes gitti bizde annemleri eve bırakmak için çıktık dedim biz de gelelim Eymen arabada uyusun çünkü uykusu iyice kaçtı hala zıp zıp zıplıyor evde zor uyur pijamasını tulumunu falan giydirdim sütünü de aldık yanımıza hakikaten sütü içti sızdı yavrum eve geldim onu yatırdım hemen attım kendimi yatağa saat 02.30du allahtan eymende saat 09.30a kadar uyudu arada saat 07.30gibi sanırım biraz süt içti tekrar yattık

kalktıktan sonrada onlar odada babasıyla oynadılar ben biraz daha yattım 11.00-11.30gibi uyandım iyi dinlenmişim birazda kalktıktan sonra keyif yaptık falan sonra kahvaltıya oturduk saat 15.00di biz hala kahvaltıdaydık sonra bir gaz evdekilere görevler verdim iş bölüşümü yaptık evi topladık güzelce bir temizledikl iyi oldu

sonra dedesi geldi akşam üstü Eymen'i götürdü biz de bir duş alıp sinemaya gittik Yahşi Batı filmine epey olmuştu ben sinemaya gitmeyeli nasıl dinlendim nasıl dinlendim anlatamam çok iyi geldi sinema bana hiç bişey yapmadan sadece filme odaklanıyorsun yaa ondan sanırım iyice dinlendim velhasılı herşey güzel geçti

pazartesi de hava güzel olur inşallah dün mükemmel bir hava vardı montsuz geziyorduk dışarıda inanılmaz ılıktı bugünde öyle ama biraz rüzgar var, pazartesi de pamukkaleye gitme fikrimiz var inşallah

gece Eymen biraz huysuzlandı ama anlamadım neden olduğunu dün balkonda amcasıyla baya bir oynadı suların içine girdi üstü başı ıslandı sanırım üşüttü ayaklarını falan karnı ağrıdı herlade çünkü uyuyup daha 5dk geçmeden ağlamaya başlıyordu tekrar hemen bir ağrı kesici şurup bverdim sonra rahatladı uyudu kuzucum

bizden bu kadar buralardayım sizleri de beklerim opuyorumnanaktan

sevindim tatlım yeni yıla iyi girmenize ama keşke minik adamda hastalanmasaydı neyse hemencik atlatmış ya onada şükür mert te 3 gündür huy değiştirci devamlı mız mız ağlıyor anlamadım neden zor çıkartıyor kuzum dişlerini hep sanırım bunlarda dişlerden yeni yılada ağlıyarak girdik ayy inşallah hep ağlamaz valla çabucak çıkça şu dişler ama çok yavaş çıkartıyor daha 5 dişimiz var daha baya çekicez sanırım

sen ne diyon tatlım bizim daha iki dişimiz var üstten bir dişimiz de beyazlamış patladı patlayacak
kuzum benim kıyamam ama mertime sabret annesi inşallah bitecek

Eymen'de hapşuruyormuş biraz üşüttü snırım dün yaa kaç saat kapı pencereler açık kaldı temizlik yapıyoruz diye, Eymen de balkonda oynadı kaç saat üstünü başını ıslattı hep hava güzel diye ses etmedim ama hemen adlı yavrucak tabi kendimi çok suçlu hissediyorum şimdi yaa :çok üzgünüm:

Duru Okyanusun 11 dişi var şutarafagitti
beyazmelekçim yılbaşı gecenizin iyi geçmesine sevindim,tüm yılınız güzel geçsin inşallah canım.Eymenime de geçmiş olsun da kış günü balkonda sularla oynamak ta ne yavrum ya,hasta olur tabi çocuk

teşekkürler sapişim ticker yapmasını yeni öğrendim ondan yaptım ticker factoryden yapıyodum yinede kabul etmiyordu yapamıyordum şimdi yaptım şükür

beyz melekçim eymenede geçmiş olsun peditus kullanıyorsan ilerlemeden 1 kaşık veriversen tatlım ilerlemeden durduruyor ıhlamur nanelimon da iyi gelir belki göbeğini üşüttüyse yawrucak
kk nin en az dişi eymende en çok dişi duru okide sanırım bu arada zamanla hepsi olacak bizmkide yürüyordu baya gene bıraktı emeklemek kolayına geliyor sanırım yeteneksiz tospam o benim

aslında benimki de çok erken diş çıkarmadı ve ilk iki dişini çıkardıktan sonra diğrleri için 2 ay flan bekledi.sonra arka arkaya patlamaya başladılar.4 azısı 2 si üstte 2 si altta olmak üzere,7 tane de kesicisi var,4 tanesi üstte 3 tanesi altta.bilmyiorum Okyanus yetişti mi bizden önce ve sayı olarak daha fazla dişçıkarmış olan bebeklerimize.sanki denizin(çilek),ömer kaaanın ve şu an aklıma gelmeyen başka bebeklerimizin de fazla dişi vardı.misal bizim 3-4 ken 8 dişi olan vardı

şimdilik kaçtım ben kızlar.biraz temizlik yapayım hazır kociş evdeyken,o okiye bakar,parka filan götürür.bayılıyor parka,favorisi salıncak.face e koyduğum videoyu izleyenler farketmiştir zaten :)) öpüyorum şimdilik görüşürüz

selam kızlar
herkese yeniden iyi seneler diliyorum

bizimde yeni yıl kutlamamız tam istediğimiz gibi sakin ama eğlenceli ve romantik geçti,

şimdiye kadar okuduğum herkesinde iyi geçmiş, sevindim:)

beyazmelek geçmiş olsun canım,

safişim ne yaptınız uyku olayında gelişme varmı?
bu arada ilkenin, ömer kaanın, batunun (batuşun tam sayısını bilmiyorum ama aynı gidiyorlardı) falan diş sayısı buluşmada 16 idi belki yenide çıkmıştır ama çok geridekiler kaldı onları takip edemiyorum artık, bizim bıdıklar yürümeye ve dişe verdiler tüm enerjilerini, maşallah hepsine

ah canım sorma eşşeklik ettim amcası dışarıda balkon yıkıyordu onun peşine gidiyor biz alıyoruz içeri o gidiyor çok seviyor yaa havayada aldandım hadi biraz dursun dedim içeride de süpürge tozu falan var onları yutmasın dedim salak kafamklava:
ne demişler kışın güneşine kızın gülüşüne aldanmayacaksın kaydirigubbakcemile3

peditus kullanıyorum canım bende annem sabah iburamin vermiş oda peditus eşdeğeri bişey hemen peditus verseydin dedim ne bileyim bunu gördüm dolapta dedi neyse dedim öğlene da peditus veririm yada akşama giip durumuna bir bakayım da birazdan

aa geçmiş olsun darkçım hem annene hem sana.hayırdır ne oldunuz?
Teşekkürler canımcım Şeniz
annemde şeker ve kansızlık çıktı
bende soğuk algınlığı var

darkcım geçmiş olsun
sağol AsortiecimmŞeniz
çok güzel evde olmak ya kızlar.ohh dinleniyorum ne güzel.Keşke hastada olmasaydık.

Herkesin yeni yılı ne güzel geçmiş.

Eylül beyazmelek sevindim adınıza.

Ben yatarak girdim yeni yıla.Uykuya hasret olarak tüm yıl uyumaya niyetliyim :))

Ceren,inde 11 dişi var.Geçen haftalarda 3 dişi birden patladı.Sağ alt üst azı.Ve sol üst azı da çıktı.

Denizoğlan ve kkkanın maşallahı varmış.

İşte böle kızlar bendekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…