2008 Kasım Anneleri

bu arada maytabım cok ıyı yapmamıssınız.sefanız olsun cnm.bızde dun esımle yahsı batıya gıttık.oglum da ananeyle kaldı.kendımı bende eskı gunlerdekı gıbı hıssettım dogrusu.arada boyle yapmak lazım aslında.

yağmurcum allah kavuştursun kocişini en kısa zmanda artık pek uğrayamıyorsun bütün herşey sana kalıdı tabiki snede haklısın kocişlere kızsakta bazen evde erkek olcak anacım bişey ye yaramıyorlar gibi duruyorlar ama yazıyorlar walla

buarada yahşi batı nasıldı tatlım bizde gitmek istiyoruz hatta bugün istedik çok ama anam mertte bakmayı kabul etmedi bi işi vardıda artık haftaya kaldı film hakkında herkez ayrı fikirler içinde kimi artık cem yılmaz film yapmasın diyor kimi öldüm gülmekten anlamadım doğrusu türkiyede gençler recep ivedik gibi filmleri gişe rekortmeni yaparlarsa iyi filmleri biraz zor izleriz biz türk filmleride olduğu yerde sayıklar bu benim fikrim tabiki

ayy benim kocişinde doğum günüydü sapiş o akşam doğum gününüz kutlu olsun
sağol cnm,seninde eşinin doğumgünü kutlu olsun.körler sağırlar birbirni ağırlar oldu biraz kaydirigubbakcemile3 bu arada napıcaz biz bu oğlakların inadıyla asortim yaa -tatlicadiarzu-
cnm Allah kavuştursun eşin nerdeydi cnm,ayrı şehirlerde olduğunuzu daha önceki yazılarından biliyorum sanki ama yeri bilmiyorum.mertin babasına atlamasına da hiç şaşırma cnm artık kocaman abiler ablalr oldular bizim minikler,hiç bir şeyi unutmuyorlar,herşeyi ve herkesi biliyorlar.çok cingözler maşallah kaydirigubbakcemile3

darkcım gecmıs olsun cnm. benim babamda seker hastası.annen artık cok dıkkat etmelı yedıklerıne cnm.
Hoşgeldin canım,seninde yeni yılın kutlu olsun.Walla ben de vakit buldukça gelebiliyorum.
Araba maceramız şimdilik yavaşladı.Pc elime geçiyo artık.Bi ara eşim araba bakıyordu daha sık.Ondan bana sıra gelmiyordu.Masa üstüde bozuk bizim tek pc zor oluyo.

İnşallah Şeker sürekli olmaz yaa.belki o gün hastalıktan yüksek çıkmıştır.Diyet yapıyo annem.düşük çıkarsa ilaca başlamayacakmış.
babanada geçmiş olsun şekersiz bi hayat çok zor ya.

aboo yine kimsecikler yok iyi tattil yaptınız kızlar haa 3 gündür uyrayan soran yok...
Bende gelip bakıp kaçıyorum arada

iyi pazarlar anneler.dunden beri ne olmus bır bakam da gelem...bugun kocişi yolcu ettim.accuk canım sıkkın ama ona daha zor olacak cunku ev bombos gelecek....offff offfff......gel kadro gel........

son sayfa yağmura ait sadece
yağmurcum gözünaydın dicem ama eşin yarın gidiyormuş allah kavuştursun

cnm asortıecım gunlerın acısını cıkardım yazma konusunda ondan son sayfa benım oldu )))kocişi de gönderdım saat 1 de cnm.sagsalımen varsın ınsallah.sagsalımen de bana gerı donsun ))))

krıkıtoscum sagol cnm.valla evın hem erkegı olmak zor ısmıs.ya gercekten hersey bana kaldı Allahtan annem oglum abkıyor da gozum arkada kalmıyor.carsı pazar bana bakıyor.dısarı ıslerı bana bakıyor bı de eve gelınce de mert peşimi bırakmıyor.bana hıc vakıt kalmıyor zaten.
yahşi batıya gelınce arog gıbı kotu olmus hıc begenmedım ben cunku hep kufurlu konusmalar vardı.yanı recep ıvedıkte sadece argo kelımeler varken bu fılm de resmen belden asagı kufur vardı.ana avrat turden ıgrenc kufurler vardı.bırde kucuk cocuk getıren aıleler de vardı cok sınır oldum cok.ama gıt tabı on yargılı olma.ama cem yılmaz bıraz sılkelenıp hersey çok guzel olacak gıbı fılmler yapmalı.kufurle bır yerlere gelemez.

sagol safısım bız sıvasa yerlestık 1 ay oldu .benım tayınım cıktı buraya.esımde adana da kaldı.ozel sektorde o gelmesı ımkansız.benım de kadroya alınmam lazımkı eş durumundan tayın ısteyebıleyım.bakalım ne zaman kadroya alınacaz....

sagol darkcım.valla bende fırsat buldukca gırebılıyorum.insallah ılaca gerek kalmaz cnm.seker hastalıgı bır yasam tarzı halını alıyor ama alısmak cok zaman alıyor.

saphiram cidden öle ne yapacağız bende bilmiyorum aşıı derecede inatçı uyuzun teki
hele son günlerde çok sinirlerimi bozuyor 2 gndürde küsüm o yzden damarıma basma:umursamaz:

canım bence recep ivedik kadar o kadar kişi var ki türkiyede bu da bir türkiye gerçeği bence
ayrıca gerçekten çok komikti ilki ikinciyi izlemedim ama ve biz onun yaptığı
şeylere gülen bir milletiz ki rekor kırdırdık bende çok gülmüştüm
ve çok iyi gelmişti
cem yılmazın bütün filmleri neredeyse belden aşağı çok fazla küfür var
ama recepte yağmurun dediği gibi argo var

heh tamam doğru ya sivasa yerleşmiştin hatırladım cnm.hatta konu açmıştın ama eşinin adanada olduğu gözümden kaçmış sanırım

evet bır topık acmıstım cnm.ne yapalım artık bu ımf yuzunden aılelerı de parcaladılar valla.kadro yerıne sozlesmelı alıyolar.aıleler parcalanıyor nereye kadar boyle olacak bılmem.benım gıbı yuzlercesı var.saglıkcısı egıtımcısı....

günaydın kızlar yagmurcum allah kavuştursun daha hediyen gelmemiş çok üzüldüm ya yarın tam 1 hafta olacak internetten barkod koduyla takip ediyorum ben ama önce ankra gitmiş ordan sivasa daha sivasta gözüküyo keşke mng'yle filan yollasaydım bilemedim bu adar uzayacagını

evet cem yılmazda çok argo kullanmaya başladı yağmurcum herşey çok güzel olacak ve gora da kalsaydı süper olacaktı keşke sahnelere geri dönse ama sahnedede çok küfür etmeye başlamıştı türkiye argoya küfüre güler oldu ilginçleştik artık adile naşitin kemal sunalın filmleri birdahasla olmayacak az paralara okadar gülünmeyecek malesef

selam kızlarkrikitoscum film güzeldi beğendim bence cem yılmaz klasiği işte gülüyosun da gülüyosun:))
recep ivedikin reklamını verdi 2 dakkada midemi bulandırmaya yetti ben sevmiyorum o karakteri ıyyyy anlatsam valla sizinde mideniz bulanır ben kutsal damacanayı düşünüyorum eğer fırsat bulabilirsem bidaha sinamaya gitmeye yada netten izliicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…