- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.581
sağol cnm,seninde eşinin doğumgünü kutlu olsun.körler sağırlar birbirni ağırlar oldu biraz kaydirigubbakcemile3 bu arada napıcaz biz bu oğlakların inadıyla asortim yaa -tatlicadiarzu-ayy benim kocişinde doğum günüydü sapiş o akşam doğum gününüz kutlu olsun
cnm Allah kavuştursun eşin nerdeydi cnm,ayrı şehirlerde olduğunuzu daha önceki yazılarından biliyorum sanki ama yeri bilmiyorum.mertin babasına atlamasına da hiç şaşırma cnm artık kocaman abiler ablalr oldular bizim minikler,hiç bir şeyi unutmuyorlar,herşeyi ve herkesi biliyorlar.çok cingözler maşallah kaydirigubbakcemile3kızlar canlarım epeydır bu topıge yazamadım.ama gecelerı az az okumaya calıstım yazdıklarınızı.
oncelıkle HERKESİNN YENİYILI KUTLU OLSUN.YENİ YIL MUTLULUK , SAĞLIK VE HUZUR GETIRSIN HERKESE.
esım geldı yılbası tatılı nedıyle. yaklasık 1 haftadır burda ama yarın gıdıcek.zaman nasıl gectı anlamadım dogrusu.oglum babasını ılk gordugunde hemen kucagına gıtmek ıstedı ve sevgı cıglıkları attı.cok duygulandım onu oyle gorunce.ben once gıtmez dıye dusunuyordum ama hıc oyle olmadı.cok sukur hastalıgı da tamamen gectı mertın.keyfı yerınde alıstı buraya sanırım.
herkeslerı cok opuyorum.cok sık gıremıyorum kusuruma bakmayın kızlar ama mutlaka okumaya calısıyorum.
Hoşgeldin canım,seninde yeni yılın kutlu olsun.Walla ben de vakit buldukça gelebiliyorum.darkcım gecmıs olsun cnm. benim babamda seker hastası.annen artık cok dıkkat etmelı yedıklerıne cnm.
Bende gelip bakıp kaçıyorum aradaaboo yine kimsecikler yok iyi tattil yaptınız kızlar haa 3 gündür uyrayan soran yok...
son sayfa yağmura ait sadece
yağmurcum gözünaydın dicem ama eşin yarın gidiyormuş allah kavuştursun
yağmurcum allah kavuştursun kocişini en kısa zmanda artık pek uğrayamıyorsun bütün herşey sana kalıdı tabiki snede haklısın kocişlere kızsakta bazen evde erkek olcak anacım bişey ye yaramıyorlar gibi duruyorlar ama yazıyorlar walla
buarada yahşi batı nasıldı tatlım bizde gitmek istiyoruz hatta bugün istedik çok ama anam mertte bakmayı kabul etmedi bi işi vardıda artık haftaya kaldı film hakkında herkez ayrı fikirler içinde kimi artık cem yılmaz film yapmasın diyor kimi öldüm gülmekten anlamadım doğrusu türkiyede gençler recep ivedik gibi filmleri gişe rekortmeni yaparlarsa iyi filmleri biraz zor izleriz biz türk filmleride olduğu yerde sayıklar bu benim fikrim tabiki
cnm Allah kavuştursun eşin nerdeydi cnm,ayrı şehirlerde olduğunuzu daha önceki yazılarından biliyorum sanki ama yeri bilmiyorum.mertin babasına atlamasına da hiç şaşırma cnm artık kocaman abiler ablalr oldular bizim minikler,hiç bir şeyi unutmuyorlar,herşeyi ve herkesi biliyorlar.çok cingözler maşallah kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım,seninde yeni yılın kutlu olsun.Walla ben de vakit buldukça gelebiliyorum.
Araba maceramız şimdilik yavaşladı.Pc elime geçiyo artık.Bi ara eşim araba bakıyordu daha sık.Ondan bana sıra gelmiyordu.Masa üstüde bozuk bizim tek pc zor oluyo.
İnşallah Şeker sürekli olmaz yaa.belki o gün hastalıktan yüksek çıkmıştır.Diyet yapıyo annem.düşük çıkarsa ilaca başlamayacakmış.
babanada geçmiş olsun şekersiz bi hayat çok zor ya.
Bende gelip bakıp kaçıyorum arada
yağmurcum allah kavuştursun kocişini en kısa zmanda artık pek uğrayamıyorsun bütün herşey sana kalıdı tabiki snede haklısın kocişlere kızsakta bazen evde erkek olcak anacım bişey ye yaramıyorlar gibi duruyorlar ama yazıyorlar walla
buarada yahşi batı nasıldı tatlım bizde gitmek istiyoruz hatta bugün istedik çok ama anam mertte bakmayı kabul etmedi bi işi vardıda artık haftaya kaldı film hakkında herkez ayrı fikirler içinde kimi artık cem yılmaz film yapmasın diyor kimi öldüm gülmekten anlamadım doğrusu türkiyede gençler recep ivedik gibi filmleri gişe rekortmeni yaparlarsa iyi filmleri biraz zor izleriz biz türk filmleride olduğu yerde sayıklar bu benim fikrim tabiki
heh tamam doğru ya sivasa yerleşmiştin hatırladım cnm.hatta konu açmıştın ama eşinin adanada olduğu gözümden kaçmış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?