2008 Kasım Anneleri

selam millet
bizde dün akşam bi kaçamak yaptık eşimle
eşim annesine bıraktı çocukları bi kavacığa gidip gelicez demiş delü
-tatlicadiarzu-
halbuki sinemaya diye çıktık evden gittik biletlerimizi aldık daha 1.5 saat var yemek yedik ordan pastaneye girdik prefitrol yedik patladık patlııcaz gittik sinemaya ama çenem ağrıdı yaa valla öyle güzel geldiki kocişle el ele dolaşmak film izlemek ilaç gibi geldi
park sorunumuzda olmadı ne rahattık araba olmayınca bütün arabalar senin özel şöföründe var:)))
kocişe söyledimde aferin polyannacılık yakıştı diyo :)))
ama valla çok süper oldu çok güldük geldikki 4 saat olmuş ufak çaplı bi ifade lerimiz alındı
allahtan kaynım sanane be nereye gittilerse gittiler dedide kurtulduk
valla vakit ayırablirsem kutsal damacanayada gitmek istiyorum ilkinde çok gülmüştüm onada buda süpere benziyo

maytabım ohh sefan olsun canım arada böyle kaçamaklar yarıyor valla annem de haftaya gidiyor annem gitmeden bende bi kaçamak yapmak istiyorum insan rahatlıyorrr vallaa

darkcım geçmiş olsun canım benim

maytabım ooh sefanız olsun çok iyi etmişsiniz banada nasıl iyi geldi anlatamam sanki yıllardır yapmamışız böyle kaçamak liseli aşıklar gibi hissettim kendimi
müthiş iyi hissediyordum kendimi

lavişim annen evdeyken kaçırma sende bu fırsatı

safişim biz gelemedik bari siz gelin bize ben sana sinemanın ne olduğunu da hatırlatırım anacım burada gidelim beraber kocişler çocuklara baksın kaydirigubbakcemile3

herkese iyi akşamlar.herkesin yeni yılı iyi geçmiş ne güzel.bizimkide iyiydi.baklıkesire gittik avm oda erken kapanıyomuş yemek yedik çağana bişeyler aldık döndük.sonrada tv seyrettik.yeni yıla girerken uyuyodu çağan umarım tüm yıl böyle olur:)bu arada bugün benim doğum günüm dün gece bi pasta kestik bu gün balıkesire yemeğe gidicektik ama ben yarın gitmek istedim daha rahat olur diye asıl kutlamayı yarın yapıcaz yani.

selam güzeller ayy hava o kadar kötü ki anlatamam yaa rüzgar çatıyı uçuracak sandı hele teras katın ki off çook feciydi yaa
allahtan durduda rahatladık yaaa
beyazım meleğim geçmiş olsun tatlım
mmmf hangi filme gittiniz yaa güzelmiydi

beyazmeleğim ne iyi olur valla benimde değişikliğe ihtiyacım var.inşallah bi gün o da olur cnm
cagancukcum doğumgünün kutlu olsun nice seneler.benim de eşimin doğumgünüydü yılbaşı akşamı iki kutlama bir arada yaptık :)

kızlar canlarım epeydır bu topıge yazamadım.ama gecelerı az az okumaya calıstım yazdıklarınızı.
oncelıkle HERKESıNN YENıYILI KUTLU OLSUN.YENı YIL MUTLULUK , SAĞLIK VE HUZUR GETIRSIN HERKESE.
esım geldı yılbası tatılı nedıyle. yaklasık 1 haftadır burda ama yarın gıdıcek.zaman nasıl gectı anlamadım dogrusu.oglum babasını ılk gordugunde hemen kucagına gıtmek ıstedı ve sevgı cıglıkları attı.cok duygulandım onu oyle gorunce.ben once gıtmez dıye dusunuyordum ama hıc oyle olmadı.cok sukur hastalıgı da tamamen gectı mertın.keyfı yerınde alıstı buraya sanırım.
herkeslerı cok opuyorum.cok sık gıremıyorum kusuruma bakmayın kızlar ama mutlaka okumaya calısıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…