2008 Kasım Anneleri

selam tatlişkolar...
nasıl geçti yılbaşı akşamınız...
biz erkenden uyuduk anacığım
ama tam 12 de silah sesleriyle uyandık...
dan dan dan....
anacım ne bu ya ne biçim kutlama anlayışı şu bizim memleketimizdeki....
kim vurduya gideceğiz valla

bu arada yeni başlayan senemizde innnnşallah herkesin istedikleri hayırlısı iole olsun... mutlu ve başarılı bereketli bir yıl olsun hepimize..
şimdiye kadar anne olmamış ve ya olamamış olanlar inşallah bu yılın sonunda anne baba olurlar...
evleri şenlenir....

gülbeşekrcim dualarına katılıyorum aminnnn inşallaaahh
Allahım bu sene ablama da bir bebecik versin artıkkk hayırlısıyla :Saruboceq:

selam güzeller herkes nasıl kimse ayılamadı galiba valla bende ayılamadım bariz bi şekilde gece çok geç yattım sabah erken uyandım
tosbaanın yüsünden babamız daha yeni gitti işi herkesin yeniyılı tekrar kutlu olsun
rabbim ne istiyorsanız onu versin bu yıldan
sapişim inşallah ablanında bir bebişi olur bu yıl amiinnn
gülbeşeker ablacım sizede geçmiş olsun yaa daha küçücük yavrucak
inşallah en kısa zamanda atlatır

geçmiş olsun gülbeşekercim.benim de bi akrabamın çocuğunda çıktı o durum.7 yaşından beri ilaçlı tedavi görüyor,terapide görüyor sanırım.yanlış hatırlamıyorsam şimdi 10 yaşında filandır

gülbeşeercim açtığın başlığa baktım şimdi,zor bir durum ama şükür ki tedavisi var.benim bahsettiğim çocuk evi yaktı! baya bildiğin canlarını zor kurtardılar,herşeyleri kül oldu

iyi geceler ,güzel bir yılbaşı gecesi geçirdim polat ranesaince otelde yer ayırtmıştı kocam ,önce eğlencesine katıldık ardından 1.30 gibi odamıza çıktık ,ay sölemesi ayıp jakujide de keyif yaptım ,hani tavsiye açısından söylüyorum ,banyosu jakujili olan arkadaşlar çok şanslı ,kıymetini bilin valla ..herşey çok güzeldi ,aşk tazeledik aşkımla ..herşey yolunda sanırım ,kimsede bi yaramazlık yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…