- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.861
off karnım acıktı yine yaa bugünlerde iştahımmı açıldı nee
bu arada kayınvalidem bugün bir koli göndermiş içinde turşu murşu bişeyler var sağolsun her zamanki gibi çok sevdiği torununa bir çöp bile koymamış neyse bozmayacağım bununla sinirimi nerden aklıma geldiklava:
yasmin yaa senin gibi bi kıza da bu kaynana nasıl çatmış yaa.Yazık sana gülüm be.ona kendi gibi bi mahluk gerekmiş esas yokmu kız başka gelin alma ihtimali.:))en kötüsü gelse de görse gününü uyuz kaynanaaaa
ah cnm benim keşke bi gün görüşebilsek burda da en güzel yerden en güzel boyozu yedirsem sana arkadaşım boshayallersmileah safiş naptın sen ; bir boyoz böyle de anlatılmazki anacım ,olan var olmayan var ,ben allahın istanbulunda nerden bulayım şimdi bu boyozu ,ismi bi tuhaftı ,bıraksaydın da hayallerimde öyle tuhaf kalsaydı :)))
aa evet bak efferin maytabım :)) misal klozeti klorakladım deriz halbuki klorak bir çamaşır suyu markasıdır ve klorak da İzmire ait bir markadır aslen :)aklinialirimsmileçamaşır suyunada klorak diyolar ilk duyduğumda gülmüştüm
görümcemde çok inciler var izmirle ilgili :))
ege mezunuysan tabi bilirsin hayatım :)) çeşmedeki kumrular süper ötesidir bence.yalnız Hikmetin yerinde 'basri' favorimdir,'yengen'de çok severim :lepi:derin geçmiş olsun canım ya kıyamam bebişime, iyiki aşı yaptırmışsınız aşılı böyle ise sşısızı düşünemiyorum
boyozu bende bilirim ege üni. mezunu olarak, ama çeşmede yapılan kumruların üzerine hiçbirşey tanımam
mmmf valla ben bir taneyle zor başa çıkıyorum sende iki tane birde ödev derdi var, allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?