2008 Kasım Anneleri

Canım turşu suyu bebeğe aldığı hediyelere damlar diye almamıştır:)))eleğim 31Aralık2009 akşamı kocam Anılı alıp gelecekti ben yemek hazırlarken.Gitti gelmedi bende merak ettim.Valide hazretlerini aradım.Çıkıyolar şimdi, kapıdalar dedi.Ben de nezaketen iyi yıllar dileyecektim.İyi dedim ve pat suratıma kapandı telefon.Sen ne yaparsın böyle kaynanaya???

yasmin yaa senin gibi bi kıza da bu kaynana nasıl çatmış yaa.Yazık sana gülüm be.ona kendi gibi bi mahluk gerekmiş esas yokmu kız başka gelin alma ihtimali.:))en kötüsü gelse de görse gününü uyuz kaynanaaaa

bizde rotavirüs olduk geçen hafta.aşı olmasaymışız 1 hafta yatardınız dedi doktor.çok fena bşey hepimizede bulaştı.Buğracım bir günde sadece bir adet muz yedi düşünebiliyomusunuz.çocukta iştah 0 dı.( çok kötüydü 2 kere hastanelik olduk ama geçti çok şükür.kusma o biçim ve bir ishal anlatamam.Böyle bi ishal görmedim hayatımda.Resmen bildiğin su.Lağman yapmışlardı doğumda onun gbi bi hissi vardı yani anladınız işte.Bir kaka yaptı bezinden üstünden anında aktı çoraplarına ve yere(hemde defalarca.evi komple dezenfekte etmek zorunda kaldım.

aman bizide düşüneceğin değilya benim babam onun turşusunu çok sevdi işe bak eşimde aradı istedi ondan gönderdi yani istemesek göndereceği yok ama sağolsun onların yanına sarma falan yapmış, börek vs...

ya diyorum yaa sizinkilerin yanında benimki melek melek, benimkinin kötü bir niyeti yok sadece cahil, düşüncesiz bilmiyor yapmalımıyım yaparsam mutlumu olur düşünemiyor kendi dünyasında yaşıyor

yasminim senin kaynanaya zaten yuh diyorum her zaman yine haketti yani

derincim yasmin tek geln oğlanda tek oğlan, ah ah bir oğlu daha olacaktı onunda şöyle cadı bir karısı dersini verecekti olmadı işte

derincim geçmiş olsun canım yaa ishal çok zor olmalı bz allaha şükür bugüne kadar ishal olmadık, gerçi hastalığın her türlüsü zor ama o insanı halsiz hale getiriyor

Ya canım sorma.Geçen aşure götürdüm ona ve komşularına.Anne kime verelim dedim.Ben karışmam dedi.Bu hatunun hikayesi uzun tontişim.Kocasıyla eşim 6 aylıkken ayrılmış, gelinleri ve kardeşiyle 10 yıldır küs ve benimlede küsmüştü sonradan konuşmaya başladık.Yani dışardan gelen insanlara tahammülü yok.Eşim tek başka kardeş yok. Umarım birgün başına öyle bişi gelir de ben ne yaptım der.İnsanlık ben de kalsın.Sabır ne deyim:)))

Derinim geçmiş olsun.Tontiş depodan yemiş.Diyet mamalar var barsak düzenleyizi.Eczaneden sor istersen.N25 miydi ne.Milupanın sanırım.Diş dönemimi acaba?

Ben kaçıyorum arkadaşlar.Yavruma koşuyum.Herkesi öpüyorum..

Valla yasminim huy çıkmaz ama eden de bulur be canım ben buna inanıyorum.Benim mesela bedduam süper tutat her zaman etmem ama canımı çok yakana içten ettimmi de pek iflah olmaz yani.Allah bilir işini.Benimde kardeşim doğum yaptı.Annem ona gitti.ben de kayınvalidemi çağırdım sinoptan.bizde kalıyo buğraya bakıyo.sağolsun çok iyidir.kendi kaynanadan çekmiş ben öyle olmam diyo birazda huy meselesi tabi.

bende çıkıyorum kızlar akşam fırsat bulursam girmeye çalışırım öpüyorum hepinizi
burada hep birlik içinde görmek istiyorum birbirimizi opuyorumnanaktan

bu arada benim bebeğim bugün 14 aylık olmuş hihoyyyt kendi kendimi tebrik edeyim bari, tabi Eylülümün Melis'ide 14 aylık oldu onu da öpüyorum buradan kocaman Şeniz

iyi akşamlarr
bu saat oldu hala gelemedim öğleden önce gidemedim işe bazı işlerimiz vardı bu arada sonunda fotoğraf makinemizi de aldık sony aldım biraz tuzlu ama çok ii bir makineymişşş...
bu arada işlerimiz çok yoğun bi ara tırlatıyorum sandım bu yoğunluk 3-4 y sürecek böyle(

bazı şeyler yaşanmış ufak tefek olaylar neden olmuş anlaşılan bence de takılmayalım böyle şeylereeee
biz kk yı en güzel kullananlardanız kırgınlıklar girmesin arayaaaa çok üzer bu hepimizi burası bizim hayatımızın bir parçası
bu arada güliz eylülüme geçmiş olsun inş tekrar ateşlenmezzz
bide buğra hastaydı sanırım ona da çok geçmiş olsunnn
beyazmelek harika çıkmışsınız resimlerde mutluluğunuz daim olsun canımcımm

selam kızlar
geçmişe çok bakamadım ama boyozla ilgili kısmı tabiki dikkatimi çekti :))
boyoz sadece İzmir'e özgü olan ve birçok yerde ve bir çok kişinin bilmediği,günün her saatinde(kahvaltıda,öğlen,5 çayıyla,gece,sabaha karşı :)) yenilebilen,sıcak olduğu zaman 5-6 tane yiyebileceğiniz,yanında haşlanmış yumurtanın ve çayın yakıştığı,yuvarlak,bol yağlı,milföy benzeri kat kat hamurla yapılan,dışı çıtır bir çeşit börek.İzmirin çevre illerinde de bulunabiliyo.İstanbulda da muhakkak yapan satan bir yerler vardır ama herkes güzel yapamaz onu.güzeline denk gelmezseniz sert ve aşırı yağlı olabilir ve mideniz bulanır.güzelini bulursanız kaçırmayın mutlaka deneyin derim he bir de biz sizin simite gevrek deriz bizdeki fırınların adı bile şöyledir ' gevrek ve boyoz fırını' (mesela) :)) ay çekirdeğine çiğdem,domatese domat deriz ayy memeleket aşkım kabardı ayol kaydirigubbakcemile3

noooluyo len burdaaa
anam karışmış ortalık
beni kimse anmamış hiçbiriniz mi kırılmadınız bana eteğinizdeki taşları dökmediniz yoksa unuttunuzmu loo benimafoldumben
şaka şaka
valla arkadaşlarım benim gelememe sebebim malum 2 çocuk var ev var tarla var cafe varzemuszemus
yok yaa buda şaka ama fatihin ödevleri öyle bi hal aldıki içinden çıkamaz oldum
dün misafirliğe gidicektimya 3 de gidebildim anca orda teyze gelini aaaa ben nerden geldim sen 2 ev öteden gelemedin demezmi 1 çocuğu var oda okulda çıldırdım valla
kızlar tek çocuk harbi hiç çocuk derlerdide inanmazdım ama öyleymiş
hele memo hareketlendiğinden beri hiç kıçımın üzerine oturmuyorum aaa zayıflııcam diye korkuyorum
:roflol:
bizimde bu akşam işlerimiz var çocuklar erkenden yatsa bareee:kedi:

bugün derinden o sigarayı bırakan tanıdığının yöntemini öğrendim ve aradım arkadaşımıda ayarladım beraber gidicez vekurtulucaz allahın izniynen
sonra zeynayıda saçından sürüye sürüye götürcem varmı başka gelmek isteyen
dahada başlarsam yuhhhhhhh deyin bana
belki 1000 kere bırakıp başlamışımdır abartısız

ah safiş naptın sen ; bir boyoz böyle de anlatılmazki anacım ,olan var olmayan var ,ben allahın istanbulunda nerden bulayım şimdi bu boyozu ,ismi bi tuhaftı ,bıraksaydın da hayallerimde öyle tuhaf kalsaydı :)))

derin geçmiş olsun canım ya kıyamam bebişime, iyiki aşı yaptırmışsınız aşılı böyle ise sşısızı düşünemiyorum

boyozu bende bilirim ege üni. mezunu olarak, ama çeşmede yapılan kumruların üzerine hiçbirşey tanımam

mmmf valla ben bir taneyle zor başa çıkıyorum sende iki tane birde ödev derdi var, allah kolaylık versin

ah safiş naptın sen ; bir boyoz böyle de anlatılmazki anacım ,olan var olmayan var ,ben allahın istanbulunda nerden bulayım şimdi bu boyozu ,ismi bi tuhaftı ,bıraksaydın da hayallerimde öyle tuhaf kalsaydı :)))
ah cnm benim keşke bi gün görüşebilsek burda da en güzel yerden en güzel boyozu yedirsem sana arkadaşım boshayallersmile
çamaşır suyunada klorak diyolar ilk duyduğumda gülmüştüm
görümcemde çok inciler var izmirle ilgili :))
aa evet bak efferin maytabım :)) misal klozeti klorakladım deriz halbuki klorak bir çamaşır suyu markasıdır ve klorak da İzmire ait bir markadır aslen :)aklinialirimsmile
ege mezunuysan tabi bilirsin hayatım :)) çeşmedeki kumrular süper ötesidir bence.yalnız Hikmetin yerinde 'basri' favorimdir,'yengen'de çok severim :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…