2008 Kasım Anneleri

yasmın aksam eylullu almaya gıdınce bana hıc tepkı vermıyo cok uzuluyorumm
eve gelıncede aglıyor ıstemıyor bızı herhlade bu cocukk :çok üzgünüm:

Icırım bence bakıcısı çok oynuyo ve ilgileniyo.Bu güzel bence.Sen de devamlı oyna bakalım.İş güç derken muhtemelen çok ilgilenemiyosun.Benim kaynanam pek oynamaz.Ben Anılla oynarım devamlı.O yüzden çok düşkün bana.Reklamları dizime yatarak izliyo:))

bakıcıyla beraberken eylul duscek olsa hemen kadıncagız kosuyor bendemı var bısey aksamları evet canım esım senınkı gıbı olmasada gecelı gunduzlu calısıyor yemektı ortalık toparlamaktı derken cocukla ılgılenemıyorum zaten hemencecık saat 11 oluyor sonra da yatıyoruz

remo zaten fırsat buldugum heran oyun oynuyorum onunla bırlıkte eve gırıp kucaktan ındırıyorum hemen aglamaya baslıyor cok uzuluyorum
sabahları yatagından kaldırıp goturmekte bazen cok zoruma gıdıyorr mafoldumben

yasmın haklısın calısma ortamındakı huzursuzluk ve duzensız yasam psıkolojıyı oldukca bozuyor

ıcır sevmez olur mu senın kızın senı
kendıyle aynı dılı konusan cocuklar ve onunla ılgılenen bırısı oldugu ıcındır

benım oglumda babamı gorunce benı bıle tanımaz mesela
degıl kucagıma gelmek ben gıdıyorum desem bıle babamın kcuagına gıdıp bana el sallar sıpa
ve bundan gurur duyuyorum
sen de uzulme

hele o sabahları tatlı uykusundan uyandırıp gıydırmeye calısmak yok mu
bu sabah o gozyaslarını ıcıme doktu yavrum resmen
bır sokak arkaya arabayla goturdum cocugu sussun ve usumesın dıye
gorgusuzlugun bu kadarı dıyecek komsular bana ama ne yapayım dayanamadım

ıcırcığım mümkün olduğunca eylüle vakit ayır işler nasılsa olur, olmasada nolur önemli olan bebeklerimiz
çok vakit syır ama eğlenceli şeylerle geçirin vaktiniz
orada oynayacak birileri varya ondan çok seviyordur çok takılma böyle şeylere sen nihayetinde annesisin sen yerin her zaman bir başa olacak unutma

yasmincim iyi demişsin yaa çıksın başka bir iş baksın bencede eğer senin maaaşın yeterliyse bu durumu çektiğine değmez, yazık ikinize de tabi üçüncü şahıs anı beyi unutmamak lazım akıllı bıdığım benim asıl ona yazık

Ben annemi çağırıyorum bazen.Onunla bırakıyorum ama hemen mutfağa geliyo yanıma. Bazen markete iniyorum kapıyı annemle açıyolar beni görünce hiiii diyo heyecanlanıyo. Genelde yemek yapmayı erteliyorum(

aslında sevınıyorum bakıcıyla bu kadar cok ıyı anlasmasına bazende korkuyorum teyzemde calısan bır bayan aksam kızını bakıcıdan almaya gıdınce suratına kapatıyormus kapıyı gelme bız oyun oynuyoruz dıye calısan annelerın kaderı bu olsa gerek
ıyı aksamlar ben cıkıyorum kuzucuguma kavusayım
hepınızı opuyorum kendınıze ıyı bakınnn

Bugün bende öyle düşündüm.Uyku tulumu vardı, üzerine de astronot geçirdim.Çocuk kalıp gibi oldu.Arabam olsaydı ben de götürürdüm belki.Ama sabah uyandırıp giydirdim ve götürdüm.Arkamdan bakışı hep gözümün önünde((

canım benım ıcın yemek onemlı degıl mesela ekmek arası bıseyler yıyıp gecıstırebılırım ama esım gece ıse gıttıgı zamanlarda doyurucu bıseyler ıstıyor bunu yapmak ıcınde en az 1 saatım gıdıyor 630 da evde oluyorum bende cok sıkıldım bu durumdan , beyazmelekcım haklısın canımcım ama zaten ıs yaptıgımda yok evı mok goturuyor su tavan ısıde pek canımı sıkıyor halen bır gelısme yokk

ıcır ıyı aksamlar canım

yasmın valla kımsenın ne dıyecegını dusunmedım
zaten oglum mont gıymekten hoslanmıyor hareketı kısıtlanıyor dıye sınırlenıyor
bu sabah uyurken gıydırmeye basladım ayaklarından uyandı ve cok agladı
evden cıkana kadar gozyası doktu
arabanın alarm sesını ve onde oturmayı cok sevıyor
oturttum yanıma goturdum bır sokak arkaya gorgusuz morgusuz cocugum ıcın hersey olmaya razıyım banane :1closedeyes:

off karnım acıktı yine yaa bugünlerde iştahımmı açıldı nee

bu arada kayınvalidem bugün bir koli göndermiş içinde turşu murşu bişeyler var sağolsun her zamanki gibi çok sevdiği torununa bir çöp bile koymamış neyse bozmayacağım bununla sinirimi nerden aklıma geldi klava:

beyazmelek bence de bozma moralını senden kotu durumda olanları dusun
yıen torununu dusunmemıs belkı ama sızı dusunmus bak

cıkıcam cıkamıyorum kaldım bu saate
kocıs trafıge takılmıs beklemedeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…