2008 Kasım Anneleri

beyazmelekcım cokkk guzel yerler yaa allah muhabbetınızı artırsın
ben senı bu aralar pek kıskandımm kaydirigubbakcemile3

nıye herkes okuyor ama cevap yazmıyor :uhm:

güliz çok geçmiş olsun hem sana hem kuzucuğuna, aynı şeyi bizde yaşamıştık denizde, gündüz iyi ateş yok keyfi yerinde ama geceleri yanıyordu, drda aynı şeyi söylemişti ve 3-4 gün böyle sürmüştü, üzülüyorsun illaki ama ağlayıp negatif enerji yayacağınıza birbirinize moral verin canım, inşallah en kısa zamanda geçer

Beyazmeleğim kocamla hiç kavga etmiyoruz artık çünkü hiç göremiyorum onu.Çok çalışıyo.Kendini işine verdi kocam.Şaka bi yana işinden memnun değiliz.ınanılmaz kötü bir mesai sistemi var.ış bakacaz sanırım:)))

ıcırcım kıskanma kız kaydirigubbakcemile5

miniğim aman maşallah diyelim bugünlerde öyleyiz

yasmincim evet doğru sanırım akşamları da gidiyor eşin dimi öyle bişey

Gülizcim geçmişolsun canım..Ağlamayın canım neden ağlıyorsunuz doktora götürmüşsündür mutlaka.ne dedi?.korkma en kısa zamanda düzelir inşallah.
tşkler canım..götürdüm hemde kaç tane doktora götürdüm..
eylül cuma gecesi ateşlendi..tatidi acile gittik..gripbiyal enfeksiyon dedi..antibiyotik yazdı.ateş düşürücü flbn. ama malsef iyi gelmedi..pazar gecesi tekrar ateşlendi..dün çoçuk dktruna götürdüm özeline..kan tahlili yaptı..oda grip dedi biz domuz gribi olarak adlandırıyoruz tüm gripleri dedi ama artık iyileşmiş dedi..antibiyotiği kesti..ama dün gece tekrar ateşlendi..bu sefer düşüremedik fitil koydum en son..bugün burada ünlü bi çocucukcu var..ona gittik.oda antibiyotik yazdı..bütün vitaminleri at dedi..onlar mide ve bağırsak kanseri yapıyo..doğal yolla besle dedi..ama kuzumuz azında yaralar çıktı..hiç yemek yemek istemiyo..gerçi ilaç verdi ama bakalım..

Gülizim geçmiş olsun.Canım neden ağlıyosunuz?Hepimizinki hastalanıyo, ateşleniyo, kusuyo.Canım bunlar büyüyecek , kocaman olacaklar, anneciğim diye boynumuza sarılacaklar.Annem derki bunlar geçerde hiç görmediğe dönersin.Üzülme , 2.bebede bunlara gülecez...

Seda yaw biz de seni seviyoz.Sen sevilmeyecek hatun musun?Seni sevmeyen ölsün:)))

ıcırcım kıskanma kız kaydirigubbakcemile5

miniğim aman maşallah diyelim bugünlerde öyleyiz

yasmincim evet doğru sanırım akşamları da gidiyor eşin dimi öyle bişey

Dün akşam 7,30 da gitti.15 dk.gördüm.Sabah ben çıktığımda gelmemişti.Günlerdir böyle. Sanırım sen 3,bebeye hamile kaldığında ben halen Anıl la takılacam:)))))

yasmın cok zorlu bır calısma sıstemı
gecen yıl esım ıslerının yogunlugu sebebıyle cok gec gelıyordu aksamları ve bızım bu sebeble sorunlarımız oluyordu
kı bır de ev tasıma donemıme denk geldı kafayı sıyıracaktım neredeyse

ınsa allah daha ıyı bır ısı olur

gülizcim geçmiş olsun eylüle canım ,umarım çabuk atlatır ,ama ağlama canım böyle büyüyecekler ,ne kadar sakınsak o kadar üzülüyoruz ..

benım afacana babam kapıyı tıklatmayı ogretmıs
kapalı bır kapı gorunce acılması ıcın tık tık yapıyor elıyle
wc ye gırdıgımde kapıya gelıyor bır tık, ıkı tık bakıyor anne cıkmıyor
elını yumruk yapıp vruyor ve annnıııeeee dıyor
cıkıp yıyesım gelıyor o zaman

Kalimerom dün kaynanadan ben aldım Anılı resmen yüzümü yaladı.Yüzümü de yıkamamıştım.Bi sarılışı var içimi eritiyo.Hayatımda bundan daha güzel bişi bilmiyorum:)))

yasmın aksam eylullu almaya gıdınce bana hıc tepkı vermıyo cok uzuluyorumm
eve gelıncede aglıyor ıstemıyor bızı herhlade bu cocukk :çok üzgünüm:

Ben de çık diyorum.Benim maaşım yetiyo.Sen de iş bak yoksa senin aldığın parayı psikoloğa verecez diyorum.En çok Anıla üzülüyorum.Yatak odasına götürüyo beni babasının yattığı tarafa doğru baba diyo:))Çok yalnız kalıyorum.İzinli olduğu gün dünyalar benim oluy gün de sadece işten çıkmasını tartışıyoruz ve fanfini.Bu kadar yaşıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…