- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.921
çitosum tarifi veriyorum
malzemeler:
1.5 lt. süt,2pk en çukulusundan puding
güzelce pişrilir münkünse bu işlem kocaya yaptırılır
arkasından soğuyunca afiyetle yenir
arzuya göre hindistan cevizi ve türevleriyle süslenir afiyet olsun.
yalnız bu tatlının özelliği ileriye doğru zayıflatıyor,şahsen ben ilerici bi insan,geriye gitmeyi sevmiyorum :roflol::roflol::sm_cool:
delii yaaaa :roflol:artık gericiler revaçta canım biliyorsun devir değişti artık.turkbayragiturkbayragieskidenmiş öyle ileri görüşlü insanlarturkbayragi..geriye gitmek lazım geriye:roflol::roflol:
İlerici arkadaşlarım napıyesiniz :))) Ben de boyoz istiyorum yemedim ama çok merak ediyorum o Atakan yüzünden :)
peki safiş hanım sen hiç taksimde ızgara hamburger yedinmi ,salçalı heee yedin mi söyle ?
ben kavak yellerini ilk sezon izlemiştim sonrasını bilmiyorum o yüzden ama İzmirde yapılıyor artık çekimleri sanırım dimi.hatta su nun pastanesi benim eve çok yakın bi ara gidersem kesin foto çekip buraya da koyarım ehehe İzmirin reklamını güzel yapıyorlar.su nun evi de bana çok yakın hatta çekim yaparlerken izlemiştim eheh
çitos bana Rusya deme
adamlar yemin ederim tüm tatil boyunca ki buna yılbaşı gecesi de dahil her akşam 22-24 arası telefon açıp şikayetlerini saydılar
tüm bunlar yetmedi bugün ofise gelip 2 saat toplantı yaptılar
hayatımda böle bir grup böle parası olupda insan ezmeye çalışan salak zihniyet görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?