2008 Kasım Anneleri

artık gericiler revaçta canım biliyorsun devir değişti artık.turkbayragiturkbayragieskidenmiş öyle ileri görüşlü insanlarturkbayragi..geriye gitmek lazım geriye:roflol::roflol:

artık gericiler revaçta canım biliyorsun devir değişti artık.turkbayragiturkbayragieskidenmiş öyle ileri görüşlü insanlarturkbayragi..geriye gitmek lazım geriye:roflol::roflol:
delii yaaaa :roflol:
ah o gericileri bi verseler bana bilirim napıcamı da işte,seviyelerine inmeyeyim diyorum cnm biliyonmu :roflol:

kadın müdürlerin burnu havada oluyo hee ,benim mesleğim gıda mühendisliği fakat sektörüm dışı 6 yıl personel müdürlüğü yaptım vallahi personelimle çok iyiydi aram ,beni abla gibi anne gibi görürlerdi ,koca adamlar dert anlatırlardı ,hepsini çözmeye çalışırdım elimden geldiğince ,yani bazı istisnalar vardır unutmayın ,ben gibi :))

ben kavak yellerini ilk sezon izlemiştim sonrasını bilmiyorum o yüzden ama ızmirde yapılıyor artık çekimleri sanırım dimi.hatta su nun pastanesi benim eve çok yakın bi ara gidersem kesin foto çekip buraya da koyarım ehehe ızmirin reklamını güzel yapıyorlar.su nun evi de bana çok yakın hatta çekim yaparlerken izlemiştim eheh

yok yemedim valla eylülüm,Allah nasip ederse ıstanbula gelebilirsem muhakkak yicem canım.ben ıstanbulda bi duncın donats a gitmiştim sanırım bi de kahvaltı yapılan bi yere.cadde diyonus di mi siz oraya,bağdat caddesindeydi gittiğimiz yer.bizim Alsancak gibi bi yer

İlerici arkadaşlarım napıyesiniz :))) Ben de boyoz istiyorum yemedim ama çok merak ediyorum o Atakan yüzünden :)

iyiyiz julicim sen napeysin hiç görünmüyorsun?

peki safiş hanım sen hiç taksimde ızgara hamburger yedinmi ,salçalı heee yedin mi söyle ?

ben yedim ama sevmedim daha doğrusu köftesinii sevmedim.köftesi güzel yapılmış olsa seveceğim bir tat olduğuna eminim.

biz çok severiz kavak yellerini eşimle..tavsiye ederim.

çitos bana Rusya deme
adamlar yemin ederim tüm tatil boyunca ki buna yılbaşı gecesi de dahil her akşam 22-24 arası telefon açıp şikayetlerini saydılar
tüm bunlar yetmedi bugün ofise gelip 2 saat toplantı yaptılar
hayatımda böle bir grup böle parası olupda insan ezmeye çalışan salak zihniyet görmedim

eylülcüm mutlaka vardır ististanalr ki bunca çalışma hayatımda sadece staj dönmimde bu istisna kadınla tanıştım ki şimdi çok yakın arkadaşım oldu
onun dışında çok zor be tatlım
bir de evde kalmış kız kurusu olurlarsa çok daha zor :)))

Canım yaaaa böyle olacağı başından belliydi sanırım.Sen adamları anlattıkça ben daralıyordum..neyse bitti gitti bir daha olmaz inşallah böyle bir grup..

saol çitoscum ama daha bitmedi işim
hala o salakların arkalarını ve bakiyelerini toplamaya çalışıyorum
tüm hesap kitap karıştı
Ruslar zaten cins bunlar da cins olunca hiç iş yürümüyor
üstelik şimdi Rus Bayramı
10 ocağa kadar muhattap kimsecikler yok

safişim sarımsaklı sarımsaklı ,ıslak ekmek arası köfte ..mmmmm gel kız ben seni götüreyim .çito niye kıs güzel olur sen iyi yapandan yemedin heralde ..

kız safiş burda cadde de bi bar var yavrum adı yer fıstığı ,masaya sınırsız kabuklu yer fıstığı gelir ,sen yer kabuklarını yerlere atarsın ,sonra üstünde zıplayıp oynarsın,,orayada giderük ha olmamı hacı ..

eylülcüm süper bir yeri anlatmışsın ama oranın tadı kalmadı artık tatlım
eskiden tam anlattığın gibi gayet güzel eğlenceli bir yerdi
rahat salaş eğlendiğin ama şimdi değişti
başka bir yer bulmak lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…