2008 Kasım Anneleri

Kolay gelsin canım sana ne diyim..ŞenizŞeniz

sanırım öyle oldu eylülcüm güzel olacağına eminim..

kız eylül madem beğenmedin ne yazıyon salçalı hamburgeri delüüü,bak şimdi istanbula gelsem aldanıp yicektim görüyonmu kaydirigubbakcemile3
köfte ekmek severim cnm bu ara sizin yer fıstığının bir modeli bizde Karşıyaka da var.adı yerde fıstık,durum aynı,kabuklu fıstık geliyor tabak tabak,kabukları yere atıyoruz,yanında bol bira tüketip dans ediyoruz

ıslak hamburger yenmezmi ya :))
ama güzel yapan yerde özellikle kızılkayalarda yiyeceksiniz ıslak hamburgeri.

teşekkür ederim safişcim
gelsin inşallah :)))

hadi ben kaçtım kızlar
güya kızı yatırdıktan sonra ütü yapacaktım
ufak çaplı evde everesti oluşturmaya başladım da :))
kız yattı ben hala buradayım
gidimm de iki ütü sallayayım :))

safişim hem tavsiye edip hem nası beğenmem ,neyse anlamışın da telafi etmişin ,aynen demek sizin orda da benzeri var ,ama lelal değişmiş diyo eski tadı yok diyo valla ben en son geçen yaz gitmiştim iyiydi ama madem öyle orda süper yerler var oaralarda takılırız olmadı ..
canım boyoz ,basri ,ıslak hamburger ,kakolu puding ve muhteviyatı türü kilo yapıcı gıdalar çekti bugün ,safiş gözükme gözüme ...

herkese iyi geceler.bugün giremeiştim hiç ne kadar çok şey olmuş oku oku bitiremedim.
gülizcim hasta olmuşunuz galiba çok çok geçmiş olsun sanada güzel gelinimede
beyaz melek fot gördüm hepside çok güzel.aşk tazelemişiniz ne güzel
seda yüzünü yakıyomuş galiba çok geçmiş olsun nazae değmiş galiba güzelliğine
denizannem ilkenin yüzü kızarmış sizede çok geçmiş olsun
sanırım bu kadardı yani hatırladıklarım bunlar unuttuysam kusura bakmayın artıkın

safişten gördüm şimdi yazmış azonun doğum günüymüş bugün çok çok kutlu olsun.sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere iyiki doğmuşsun azoopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…