E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.961
Andina sen ünlü bir pasta tasarımcısının pastasını yaptırırken taklitçi olmuyorsun ama ben oluyorum hakikaten çok adil..Umarım birgün hayatla ve insanlarla barışırsın..
Andinacım ciddi misin?Bi pasta yüzünden mi?Anacım ne olacak pastanız aynı olsa.Bi mantğını anlat bakalım niye bozuldun?Kız benim pastayı Icır sipariş verdi kendininkinden hemde.Kaç kişninki birbirine benziyodu.Bişi diyim mi benim dikkatimi bile çekmedi , farkına varmadım.Buna küsülür mü?
[
ben de alıntı yaptım ama bu konuya görüşümü belirtmek istiyorum.
bence pastanın taklit edilmesi değildi mesele
hepimiz kendimizce çok önemli olan çocuklarımızın birinci doğumgünleri hazırlıklarını açtığımız bir konuda paylaştık. andina da kendi hazırlıklarını ve seçimlerini bize sundu sen, ben ya da bir başkası o aşamada "ben bu pastayı beğendim yapmak ya da almak istiyorum" diyebilirdi ve bunu o an o konuda paylaşabilirdi
ıcır ve yasmin aynı pastayı yaptırmışlar evet ne güzel ama birbirlerinden haberleri var bu daha güzel
hepimizin de hemfikir olduğu gibi herkesin değer yargıları farklı yasmin
sen nasıl eylülün esprilerini anlayamayıp darılıyorsan ve eylül buna gülüp geçiyorsa başka insanlar için de başka konular önemli evet pasta andina için önemli bence çitos aynısını yapacağını paylaşmalıydı
Eylülü iyi analiz edememişim demek ve sorun çözüldü.Eylül gerçekten delikanlı hatunmuş valla sağolsun.Onu daha çok sevdim şimdi.
Andiş de demiş bak.Bi pasta yüzünden kızdım ne fenayım diye.Üzerine ne diyim Remediosum.Sanırım bu kızgınlığını o da tasvip etmiyo.Bunlar çok küçük mesele bence. Bir insana kızmak için daha geçerli sebepler olmalı. Bence diyorum ben.Bu konuda herkese saygım var. Andişe de sordum zaten mantığını...
Canım biraz sert olmuş evet ama olsun.Ben hep bence diye başlarım söze.Halen bence bu çok küçük bişi inanamadım, özellikle Andina gibi hayatta daha büyük detlerle boğuşan bi hatun için bu pasta davası çok küçük diye düşünüyorum.Bence...
günaydın kızlarrr...
teşekkür ederim saphira,denizannem,cagancuk..
evet kızlaaaarrr bugün benim doğum günüm..zemuszemus
sevinsemmi üzülsemmi bilemiyom ama tam 33 oldum yaw:)))
yaw kızlar ıkı gun once sag kasıkta baslayan agrı bugun sag bacak ve bel olarak devam edıyorsa ıdrar yolları enfeksıyonu olma ıhtımalı olabılır mı
usuttugumu dusunmustum ama bugun agrı boyut degıstırdı
Regl değilsen olabilir Miniğim..
degılım ama 8 veya 9 gunum kaldı
günaydın kızlarrr...
teşekkür ederim saphira,denizannem,cagancuk..
evet kızlaaaarrr bugün benim doğum günüm..zemuszemus
sevinsemmi üzülsemmi bilemiyom ama tam 33 oldum yaw:)))
Kalimerom sakinim bitanem
Yasminim kapayalım konuyu nolur : ))
Bu arada dün yine bakıcı olayı yaşadık şimdi bi toplantıya giricem çıkışta anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?