2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlarrr...

teşekkür ederim saphira,denizannem,cagancuk..

evet kızlaaaarrr bugün benim doğum günüm..zemuszemus
sevinsemmi üzülsemmi bilemiyom ama tam 33 oldum yaw:)))

Andina sen ünlü bir pasta tasarımcısının pastasını yaptırırken taklitçi olmuyorsun ama ben oluyorum hakikaten çok adil..Umarım birgün hayatla ve insanlarla barışırsın..

çitos sana nacizane tavsiyem git bi aynaya bak sonra gel bana laf söyle ve mümkünse benimle hiçbirşekilde irtibata geçmezsen sevinirim çünkü ben senin gibi insanların çevremde olmasına alışık değilim , arada baya bi seviye ve kültür farkı var

evet yasminim ciddiyim ancak bu işin bu kadar uzaması / uzatılması beni çok rahatsız etti gerçekten , ben arkadaşın ismini vermeden sadece bozulmuştum ama geçti dedim kendisi ismimi vererek ve abuk sabuk konuşarak konuyu buralara taşıdı , sanırım benim ona cevap vermemem falan çok bozmuş arkadaşı , şaşırmış napıcağını baksana muhabeti nerelere getirmiş... sanırım yaşama bakış şeklimiz farklı nasıl ki ben senin espriye bozulmanı anlayamıyorsam sen de benim taklitçiliğe bozulmamı anlayamamışsın tatlım..

teşekkür ederim remediosum , seviyorum seni :kedi:

ben de bunu demeye çalışmıştım gerçekten hepimizin yaşayış tarzı , kültürü , olaylara bakış açısı çok farklı , ben taklit edilmeye alışığımdır gerçi ama arkadaşım dediğim insanlar tarafından değil , hani burdan birinin olması beni üzmüştü ama boşuna üzülmüşüm zaten seviye yerlerde geziniyormuş :lepi:

yasmin ben orda nüktedan bir şekilde fenayım demiştim tatlım aslında fena diilim , sonuna kadar görüşümün arkasındayım.. bana haber verilmesi gerekiyordu.. Azo bana pastanı beğendim bende yaptırıcam dedi , lavinya lelale pastanı çok beğendim bende yaptırıcam dedi , ıcır senin pastadan yaptırmış bunlar doğal şeyler ama HABER verilmesi gerekir..

Ayrıca arkadaşımız kötü bişey yapmadığına inanıyorsa neden o pastanın resmini burda yayınlamadı , tüm doğumgünü resimleri vardı ama pasta yoktu , hatta Lelal ısrarla pastanın resmini de görelim dediğinde koymadı , ay Allah aşkına yaa kendi olgunlaşmadan anne olan insanlardan işte gerçekten bide insanı salak yerine koyuyorlar ya en çok ona kızıyorum , eğer burda andinanın pastasındanmış deneceğini bilmeseydi o resimleri de yayınlardı bu kadar basit bir olay.. ama kendisine teşekkür ederim beni gerçekten gözünde oldukça büyütmüş sanırım ki ben kendisine cevap vermediğim için bu kadar bozulmuş zavallım

yasminim ben her türlü dertle boğuşurum ama arkadaştan kazık yemeye pek alışık değilimdir , zaten o kazığı da bir kere yerim bir daha olmaması için de önlemimi alırım

kızlar günaydın ve kusura bakmayın güne böyle bir başlangıç yaptım ancak dün uzun süren bir toplantıya girdim ve bana cevap hakkı doğduğuna inandığım için yazmak istedim. Bir daha bu konuda ağzımı bile açmayacağım , ne saldırı gelirse gelsin , ne kadar tahrik etmeye çalışırsa çalışsın o şahsiyetle aynı seviyeye inmeyeceğim , aslında şu yazdıklarım yüzünden bile kendime kızıyorum çünkü bana yakışmayan şeyler , hepiniz beni tanıyorsunuz zaten , olaylara karışmayışınız ve uzak durmanız bile benim için güzel bir nokta..

derincim ve gülizcim sizlere de çok geçmiş olsun..

saphiram sabah sabah canımı boyoz çektirdin , bu yaz sana gelicem sırf boyoz yemeye opuyorumnanaktan

eylülüm ıslak hamburger demişsin koparmışsın beni , en çok sevdiğim şeydir , kızılkayalara gidersin 3-4 tane alırsın kapının önünde dona dona yersinnn , çok özlemişim beee

ya ben dünkü olayı kaçırmışım.
pek anlamadım ama nolmuşki?
bende andişimin dediği gibi pastasını çok beğenmiştim.
çıktı aldım yazıcıdan ve evde onu masaya koyup biraz kopya çekerek kendi pastamızı yapmıştım:)

gunaydın
uykusuz gecelerımı gerı dondu sanırım
bu gece yıne uyuyamadım
gece 4'te oglum geldı aramıza oturdu ve uyumadı
hadı yatalım dedıgımde de boynuma sarılıyor kı kolu burnumu tıkıyor nefes alamıyorum
sonra ben uyuyorum dıye kızıp mınık parmagını gozume sokuyor kaslarımı cekıyor
cok zor bır geceydı

azocum dogum gunun kutlu olsun canım arkadasım
guzel yuregınle bır omur sevdıklerınle beraber saglıkla nıce senelere canım

saphıra boyoz falan anlatıyorsun
bılmıyoruz ama sen anlatınca canımız cektı benım mutfak perısı arkadasım
bızı de dusun belkı hamıleyızdır degılsek bıle psıkolojık hamıle olabılırız yanı

azom konuyu uzatmaya gerek yok , arkadaşın teki çok gocunmuş kendisini kaale almadığım için , herkes senin kadar nazik değil , kabahat bendeki burdaki herkesi aynı kefeye koymuşum tamamen benim suçum yani : ))

andına gunaydın canım zemuszemus
sakın ol hayatım gune boyle baslama bayanssulusmile
ben hıs kımsenın burada samımıyetsız davranabılecegını dusunemıyorum
herkese aynı mesafede durmaya calısan bırı olarak sadece sakın olmanı telkın edebılırım yerimseniben

günaydınnn
dün gece herkeze yatarken deliksiz bir uyku diledim ama sanırım pek başarılı bir dilek olmadı en başta fireyi ben verdim sabaha kadar mızırdandı bebeğim ve ben dün hastalandığım için sabaha kadar sancı çektim kafamçokkarıştı

dün dünde kalsın herkez nasılsa açık oldu kartlarında bundan sonra ona göre devam eder zaten ama miniğe katılıyorum kimsenin burda samimiyetsiz olduğunu düşünmüyorum

dün bitti önümüze bakalım

Günaydın canlarım.Herkes nasıl?Dün babamız izinliydi beraber AVM ye gittik.Yemek falan yedik.Oğlum nasıl mutlu oldu tabi bende.Eve geldik bi babasını öpüyo bi beni.Ya iyi ki doğurmuşuz bu sıpaları yaw..

Andinacım hayat böyle şeyleri düşünecek kadar uzun değil.Sen neleri aştın ya..Bir senenin uzun bir bölümünü yalnız başına savaşarak geçiriyosun.Bunun zorluğunu eşim sabahlara kadar çalıştığı için gördüm.Halen bu pasta konusunda fikrim aynıdır.Ya darılınır mı bu yüzden?Anladım aynı oldu diye değil, çıtlatmadığı için darılmışsın.Ya söyleseydi ne farkederdi?Söylemedi ne oldu?Biz artık olgun kadınlarız. Yani kendini gerdiğin kırıldığın şeye bak.Eylül konusuna gelince.Belki alıngan bi günümdü, belki yanlış anladım onu yada iyi tanıyamamışım.Dün burda yazdıklarından sonra Eylülü çok sevdim ben.Yani karşılıklı art niyet yok.Sağolsun eğer alındıysan özür dilerim dedi.No problem..

yaw kızlar ıkı gun once sag kasıkta baslayan agrı bugun sag bacak ve bel olarak devam edıyorsa ıdrar yolları enfeksıyonu olma ıhtımalı olabılır mı
usuttugumu dusunmustum ama bugun agrı boyut degıstırdı

Kalimerom sakinim bitanem

Yasminim kapayalım konuyu nolur : ))

Bu arada dün yine bakıcı olayı yaşadık şimdi bi toplantıya giricem çıkışta anlatırım

günaydın kızlarrr...

teşekkür ederim saphira,denizannem,cagancuk..

evet kızlaaaarrr bugün benim doğum günüm..zemuszemus
sevinsemmi üzülsemmi bilemiyom ama tam 33 oldum yaw:)))

mutlu yıllar bacım... gönlünden geçenleri Rabbim hayırlısı ile en güzelini versin

Herkese günaydın şekerler...

Bazı kişilerin yazdıklarından sonra aramızdaki seviye ve kültür farkı gayet net anlaşılıyor herkes tarafından sanırım.O yüzden bu konu ve kişi benim için bitmiş ve kapanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…