2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlarrr...

teşekkür ederim saphira,denizannem,cagancuk..

evet kızlaaaarrr bugün benim doğum günüm..zemuszemus
sevinsemmi üzülsemmi bilemiyom ama tam 33 oldum yaw:)))

Sevin Azocum, yaş 33 oldu ama geriye dönüp baktığında mutlu bir evlilik+çoook yakışıklı bir küçük erkek var.Daha ne olsun.Boş değil 33 sene.İyi ki doğdun ve doğurdun canım. Güzel yüzün hep gülsün, hiç solmasınopuyorumnanaktanŞeniz

İdrar yoolu enfeksiyonu olabilir,böbreklerden kaynaklanıyor olabilir,apandisit olabilir(gerçi onun ağrısı baya şiddetli olur ama)yasminimin dediği gibi yumurtlama dönemi de olabilir.
geçmiş olsun miniğim.

gunaydın hatunlar

yasmınım cok sevındım esınle gecırcıgın zamanlar ıcın ozellıkle anıl ıcın sevındım yawrum cok mutlu olmus ıkınız adına da cok sevındım canımcımm

derıncım yawrus hastalanmıs gecmıs olsun ayy okurken cok uzuldum allah korusun umarım atlatır

eylul nasıl oldu acaba :uhm:

canım arkadasımız azonun dogum gunu nıce yıllara canımcıma.s.

mmf ınsallah en kısa zamanda naletten kurtulursun benım annemde 20 yıldır ıcıcıydı ve astım hastası olmustu bırak ıcmeyı yanında bıle kalmıycaksın demıstı doktoru ama ne zaman ben hamıle kaldım torunu ıcın bıraktı hemde gobege demır gıbı bısey takılıyor onunla cokta ucuz bısey hatırldıgım kadarıyla
sende bırakırsın canım ınsallah tabı dıger ıcıcılerdekaydirigubbakcemile2

ayy boyozdan bahsedılmıs ben hıc sevemedım ya ızmırde tatılde kaldıgımız surede yanımızdakı arkadaslarımız ızmırlıydı boyoz boyoz dıye cıldırdılar ben hıc begenmedım renkler zevkler tartısılmazmıss zemuszemus

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için arkidişleriiiiiiimmm..
insanın böle güzel dostları olması,
böyle güzel bi gününün kutlayan sevdiklerinin bi sürü etrafında olması 33 seneyi boşa geçirmediğimiz isbatı..
yaşımı ve sizi çok seviyorum:)

GÜNAYDINNNNNNN
ıYı Kı DOĞDUN AZOMMM MUTLU YILLAR SANA.:)))
böyle bir giriş yapmak geldi içimden gece gece amma konuşmussunuz okudum geldimmm
ama şu atışmalr olmasın yavv ben alışık değilim böyle sayfaları okumaya ,ben bu sayfayı okuyunca bi gülümseme geliyo yüzüme neyse dün dünde kaldı güzel günler kkkndır:))

Son düzenleme:
herkese günaydın:) geçmiş olsun dilekleriniz için çook teşekkür ederim.gülizim sana da geçmiş olsun bu arada.eğer rota virüs aşısı yaptırmayan varsa bence yaptırsın.çünkü ilkokul çağında bile olabilen bi hastalıkmış.ve gerçekten zordu .Buğra 4-5 günde 1 kiloya yakın kaybetti( yasminimin dediği gibi depodan gittti de fazla sorun olmadı:)) azo doğum günün kutlu olsun canım.maytabım sende şu illetten inş.kurtulursun.ama senin elinden kaçmazzz diyelimmn ki gaza gel azcıkk hadee bakemmyerimseniben

İdrar yoolu enfeksiyonu olabilir,böbreklerden kaynaklanıyor olabilir,apandisit olabilir(gerçi onun ağrısı baya şiddetli olur ama)yasminimin dediği gibi yumurtlama dönemi de olabilir.
geçmiş olsun miniğim.

tsk ederım canım
doktorumu aradım test yaptır konusalım dedı
yarın test yaptırıcam
zaten bu ayın 28'ınde kontrolum vardı bakalım neler cıkacak yıne

miniğim geçmiş olsun cnm.

tsk ederım dogum gunu cocugu

kızım geldi annesinin iş yerine annesini ziyarete sağı solu karıştırdı bişyler bakıcam kuzuma ben çıkıyorum öğleden sonra görüşmek dileğiyle,esen kalın anacımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…