2008 Kasım Anneleri

azocum teşk.cvp için cnm
anooo kola mı veriyosunuz bebişlere ben henüz tattırmadım piroşta ne içersek istiyo buu diyo ama su verince kanıyo:) kandırabildiğimiz yere kadar kandırcaz hiç istemiyorum içmesini

herkes yemek telaşında sanırım kociş bu akşam geç gelcek yine bende sigara böreği yaptım onları yiyorum bi başıma

benim kocişte geç gelcek kursa başladı yarın önlük yaka falan alacam zaar bebesinden önce alim olacak töbe töbe
yaptım kendime pizza yiyom kusura bakmasın bekleyemem

az önce yiğidi yatakdan düşürdüm içim sızlıyo hala zaten

hönnkkk :1shok:
yaww yeşilçay ile anasonu karıştırsam bi patlama olur mu
nası ben annamadım

selam kızlar

bizde ne içersek ceren hanım istiyor.Bende eğer ki kola varsa elimde 1 damla kola koyup içine suyu doldurup kandırıyorum.

Bazende aynı şekilde çayı yapıyorum.Aslında istemeseler keşke.Ama su verince bardağı ittiriyor,illede bunlardan birini istiyorsa vermek zorunda kalıyorum

olmadı zaten darkcım bendede var astigmat bi de miyop var ama kullanan yok
sadece kitap okurken yada tv izlerken

geçmiş olsun darkcım örtmensinya yakışır sana gözlk
ay örtmen dedimde canımıza okudu gene 2 haftadır
ama son projemi hazırladım çokta güzel oldu valla bayoıldım 5 alırımherhalde
kadında salaktı sanki yiyo
ama napiim vermesin o zaman bu kadar ödev

annadım ben onu asortika bacım

benim gözlerim 2001 yılına kadar 5 numaraydı uzağı göremiyordum 18 yaşıma kadar gözlük kullandım sonra 3 senede lens kullandım 21 de de lazer ameliyat oldum ve kurtuldum 7 yaşımdan 21 yaşıma kadar kullandım çocukken ne zordu ip atlayamaz koşamaz top oynayamazdım hep düşüp kırılcak diye

öööfff başım ağrıyo yok ağrımıyoda başımın üstünde 1000 ton var sanırım toplayamıyorum kafamı

huhuu ben geldim ama kimsecikler yok
önce geçmişe baktım ama kafam karıştı :)
öncelikle azoooyaa
iyiki doğduun azooo
iyiki doğdun azooo
mutlu yıllaaarr sanaa

piroş indirim başladı tatlım
hemde sağlam indirim başladı
bizim orada zara yı kadınlar talan etmeyi başardılar bile
hiçbişey bulamıyorsun
beden yok güzel bişey yok

mmf allah sizin örtmene akıl fikir versin
bu kadar ödeve ne gerek var
sanki bunları velilerin yaptığını bilmiyorlarmış gibi saçma sapan iş veriyorlar çocuklara
ailelerine de eziyet ediyorlar
ne biçim sistem bu anlamıyorum

hasta olanlara şifa dertlilere deva uyumayanlara uyku ver yarabbiimm :))

biraz geçmişe baktım da

çileğim gelmiş hoş gelmiş , çok özledim tatlım ben seni , daha sık uğra lütfen..

kalimerom öncelikle ben saftorik yeni gördüm arkadaşlık talebini ve onayladım , face girdiğimde anca fotolara ve arada cafeye falan baktığımdan hiç ana sayfaya dikkat etmemişim kusura bakma canımcım..
bide IBAN demişsin , neden bekledin bi saat tatlım?

Iban ın bankalarla bi alakası yok , tamamen devletin işi :)) bi yasa çıkardılar ve dediler ki 1 ocak itibariyle tüm herkesin bir IBAN numarası olacak ve bankacılık işlemlerinde bu ıbanı kullanacak ama tabi bir kolaylık da sağladılar ıbanını bilmeyenler için , eğer ıbansız işlem yapmayı kabul ediyorum diye bir taahhüt imzalarsan ıban olmadan da sene sonuna kadar işlem yapabilirsin.. ben bile hala hiçbir ibanımı bilmiyorum ki 4 bankada hesabım vardır (

piroşum seni de çok özledim arıycam zaten yarın , indirim başlayalı çok oluyor ama ben de bahara kadar birşey almıycam ev giyilmedik kıyafet doldu..

kocacım çağrıyo ben kaçtım kızlar hepinize bol uykulu bir gece dilerim en çok da kendime :))

ay bide dilekcim eğer girer de okursan , bir tanıdığım bayrampaşa da bireyselci arıyor , ilgilenir misin tatlım? sen bireyselci miydin hatırlayamadım ama ilgilenirsen bana özelden yaz , hem evine de yakın şube

tam da diyecektm ki burası bu akşam ne kadar sessiz geldiniz kızlar :)

denizannam gördüm seni
kaç gündür arıcam hep geç oluyor diye arayamıyorum kusura bakma ne olur
ne yaptı babaanne nasıl oldu?? merak ettim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…