- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.301
Kızlaaaar ben geldim.Geçmiş olsun dileyenlere teşekkür ediyorum..
Ev işlerinden bahsetmişsiniz.Ütülenecek kıyafetler boyumu aştı.Hiç vaktim yok.Kocam yardım ediyo ev işlerinde sağolsun ama çene de bıt bıt hiç susmuyo.
Azocum güzel hatunsun vesselam.Yaşını da göstermiyon kııı.Boşver kocayı da.Adamı hasta et sen bir de kutlama bekle:)))))))))Biz kutladık hem yeter.Bir de işyerinde kutlamışlar.Yeter canikom...
evet bende çok beğeniyorum azocum seni ..güzel hatunsun vesselammm
reesimler çok güzel azocum
kaynananla görümcene de şaşırdım sizin diyoloğunuz çok güzel aslında neyse boşver takılma canım gerçekten
tekrardan mutlu seneler
Azocum çok güzel bir hatunsun maşallah sana..
azo hedıyen pek guzelmıs canım cıceklerı cok severım
valla sonra hızını alamıcak bize gelecekİsabet olur zeynacım:)))alsanaalsanasmile
o ne beeeee hiç boş durmuyon mu kız yazık sanaaaaaaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bende kısmet olurda evime taşınırsam alacam onnardanbende hiç sevmem eğilerek yer silmeyi şu buharlı mop var ya eltim ondan kullanıyo çook memnunmuş
ya bi tanede ben alsam aslında hem buharla temizlenio
Amanın dünürüm gelmişşşşşşşşşş , tatlım ben önümüzdeki kış için bikaç parça bişey aldım hepsini de 3 yaş aldım
ayol yemekten sorumlu kk bakanı gibi hemen üstüme alıyorum yemek konularını kaydirigubbakcemile3 dün Deryalı günlerde ıspanaklı makarna ve akordiyon börek yaptılar çok güzel görünüyordu istersen yap derim.ikisininde görüntüsü çok güzeldi
miniğim akşam bürüksel lahanası tarifini yaptım ..çok beğendik canım..çok tşkler..ellerine sağlıkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?