2008 Kasım Anneleri

canım benim iyiki varsınız:asigim:
iltifatlarada teşekkürler..opuyorumnanaktan

reesimler çok güzel azocum
kaynananla görümcene de şaşırdım sizin diyoloğunuz çok güzel aslında neyse boşver takılma canım gerçekten
tekrardan mutlu seneler

azo hedıyen pek guzelmıs canım cıceklerı cok severım

mmf 2 cocukla okadar ısı nasıl yetıstırıyorsun masallah sana bende elımden geldıgı kadar temız olmaya calısıyorum hafta sonlarıda ıyıce sıler supururum toz almayı pek sevmıyomm onu bıraz ustun koru yaparım yerlerı bende elımde sılmeye basladım eylul her yere gırıyor locumu doker sılerım mıs gıbı olur utu ısı kocaya aıt hıc gomlek pantolon utulemem herkes kendı utusunu yapar

tavanımız da yapıldı dun bı kac gun daha su akar dedı usta haftayada boyancak aslında tum evın boyanmasınıda ıstıyorum ama soguk havalanması lazım kıs gunu olmaz sabah kahvaltısına gunum var ertlemek zorunda kaldımm

evet bende çok beğeniyorum azocum seni ..güzel hatunsun vesselammm

reesimler çok güzel azocum
kaynananla görümcene de şaşırdım sizin diyoloğunuz çok güzel aslında neyse boşver takılma canım gerçekten
tekrardan mutlu seneler

Azocum çok güzel bir hatunsun maşallah sana..

azo hedıyen pek guzelmıs canım cıceklerı cok severım

teşekkürler kızlar..
o sizin güzelliğiniz:kedi:

İsabet olur zeynacım:)))alsanaalsanasmile

o ne beeeee hiç boş durmuyon mu kız yazık sanaaaaaaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
valla sonra hızını alamıcak bize gelecek
bende hiç sevmem eğilerek yer silmeyi şu buharlı mop var ya eltim ondan kullanıyo çook memnunmuş
ya bi tanede ben alsam aslında hem buharla temizlenio
bende kısmet olurda evime taşınırsam alacam onnardan

eylül biraz daha iyi andinam..ama kırmızılıkları geçmedi ..kaşınıyoda..bende kaşıntısını alsın diye badem yağı sürdüm..yine kızarıklıklar var ama en azından artık kaşımıyo kuzucuğumm..şimdi uyuyooo, mışıl mışıllll

yav bana saçlar için ısıya karşı bakım yapan şeylerden lazım önerisi olan varmii
zeynam söledide başka varsa aliim dedim karşılaştırım

canım o tarıflerı bılmıyorum ama bırseyler yapmaya calısıcam artık
ne yapacagıma karar versem asıl mesele o zaten
gerısı kolaylıkla gelecek

miniğim akşam bürüksel lahanası tarifini yaptım ..çok beğendik canım..çok tşkler..ellerine sağlıkk.

canım afıyet olsun

amma konusmussunuz ıkı saatte maasallah yaww

azo maasallah cok guzelsın
yasını hıc gostermıyorsun ama ayrı bır durusun guzellıgın var canım
senın ne ıs yaptıgını bılmesem ogretmen derdım

mob bende ıstıyorum ama bana da pahalı geldı
bende 250,00 cıvarında bır fıyat almıstım ama ucuzları da varmıs
bakayım barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…