2008 Kasım Anneleri

oh oh bütün fistiklar burdaymisss....

Kizlar disarsi -20 derece ve ben mecbur polise kadar gitmeliyim ayy bayilcam soguktan

Deniz`i babaneye birakcam yavrum donar vallahi benle gelirse.

pat diye anlattim yine dimi? hepinizi cok seviyim ben icimden geldi yaziim dedim:)

ICIRCIM YETıŞEMıYORUM DıYE DOLANIP DURUYOM BUGÜNLERDEYA KıM DEDı YETıŞTıRDıĞıMı
bunlar günlük işler
mutfak dolaplarım silincek bekliyo 2 halım var yıkamaya verdim beyenmedim silicem bekliyo hiç bişeye yetişemiyorum günler kısacık hop diye akşamoluyo ki ben 6 da kalkıyorum ona rağmen

banada yarın misafir gelcek yabancı değil en yakın arkadaşlarım ama onlra ne zamandır güzel bir sofra hazırlayamadım
güzel bişeyler yapmak istiyorum ama daha karar veremedim bende

ayyy ne güzel çok özendim valla.benimkisi hiç bi iş yapmaz sağolsun sadece çağanla oynarhamileyken süpürge falan yapıyodu ama doğurunca hepsi bitti

Çileğim çok özledim canım seni..

Gülizim sevindim eylülün daha iyi olmasına

Piroşum güzel şeyler al gelinime diycem ama zaten çok zevkli hatunsun diyecek laf bırakmıyorsun

mmfcım bende halılarımı yıkamaya vermek ısıtıyom ama guvenemeıyorum artık bu hafta sonu sılerım salonu temızledım cumartesı kombının borusunu deldım ya ayy elımı neye atsam bu aralarda bı aksılık cıkıyor zatennn offf

slm kızlar valla geçmişi okuyamadım arda rahat bırakmadı tam bakıorum ağlıo okuyamadım kısaca yine kalabalık burası dolmuş taşmış maşallah çilekçimde burdaymış hoşgeldin cnmcım özledik seni valla
bende yarın iş görüşmesine gidicem büyük ihtimalle olucak referansla gidiyorum bir haftaya kalmaz başlayabilirim bir süre gündüzleri uzak kalıcam sizden artık akşamları girerim var mı farklı bi gelişme
hasta olanlara geçmiş olsun buarada varsa eğer kaçırdığım

derin dövücülü di mi süpeerr bişi ama ihlas markasnı ben almıyorum.aynısının diğer markaları da aşırı pahalı 6 milyar olan var ya şaka gibi.bu ne yaaaraba mı alıyoz
saphşim ne tatlısı yaptın canımcım ya..banada bi el atsan bende yapsam ..çok tatlı istiyooo canım
yavyum yapmadım tatlı.hamur işi bişiler yapayım dedimd e biraz önce kızı uyuttum şimdi mikser çalıştırmayyaım uyanıs sıpa.çok acilse crem ole yi tavsiye ederim.şahsen acil durumlarda bayılıyorum kendisine mmmmmmh
kız madem iyi yıkanmamlı niye siliyonki ben bunu beğenmedim düzgün yıkayın deyip tekrar ver.ama tekrar para verme.aaa ben olsam kafalarında parçalaım klava: çok çirkef gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3 ama yıkamacayı verip temiz gelmedikten sonra ne anladım ben o işten

Vallahi cogunuzu tanimiyorm ama cok seviyorum,bugün sevgi pitircigi gibiyim degilmi?

minigim 17 gunluk bi tatil olcak canim,kisa ama napalim yazin yine gideriz insl.

gidimde acci ksüsleneyim ben,polis molis gergin yerlere giricem bari kendimi rahat hissedeyim.

hos bu havada hertarafim doncak ama olsun.

süslenimde gelirim yine.

sedosum olur insl.canim hayirlisiyla isin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…