- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.321
benim eşimde her işi yapar,süpürür,ütü yapar, bulaşık makinesini boşalytır, çamaşırları katlar..bildiğiniz her işi yapar...ama ben evdeyken hiç bişiyi ellemiyo adam ya..sanki evde olunca her iş benim görevimmiş gibi davranıyo..neyse oda yoğun bu günlerde kızmayayım bariii..
çilekcim bizde seni seviyoruz fıstığım 0 bedenim
ara bakkal sana gelsinbende ıslak kek yapıcam ama bakkal gerekiyo
derin dövücülü di mi süpeerr bişi ama ihlas markasnı ben almıyorum.aynısının diğer markaları da aşırı pahalı 6 milyar olan var ya şaka gibi.bu ne yaaaraba mı alıyoznetten baktım kullanışlıya benziyo..
bende ihlasın temizlik robotu var ondan istiyom..mükemmel bişi..arkadaşın kayınvalidesi almıştı geçen sene onlarda görmüştüm..halıları, koltukları, yatakları mis gibi yapıyo..suyu leş gibi çıkıyo..insan bu kadar kir nasıl çıktığını şaşıyo..ama fiyat olarak pahalı..eşim bu yıl değil ama seneye alırız dedi..
çitosum hayat müşterekkkk :))))
yavyum yapmadım tatlı.hamur işi bişiler yapayım dedimd e biraz önce kızı uyuttum şimdi mikser çalıştırmayyaım uyanıs sıpa.çok acilse crem ole yi tavsiye ederim.şahsen acil durumlarda bayılıyorum kendisine mmmmmmhsaphşim ne tatlısı yaptın canımcım ya..banada bi el atsan bende yapsam ..çok tatlı istiyooo canım
kız madem iyi yıkanmamlı niye siliyonki ben bunu beğenmedim düzgün yıkayın deyip tekrar ver.ama tekrar para verme.aaa ben olsam kafalarında parçalaımICIRCIM YETİŞEMİYORUM DİYE DOLANIP DURUYOM BUGÜNLERDEYA KİM DEDİ YETİŞTİRDİĞİMİ
bunlar günlük işler
mutfak dolaplarım silincek bekliyo 2 halım var yıkamaya verdim beyenmedim silicem bekliyo hiç bişeye yetişemiyorum günler kısacık hop diye akşamoluyo ki ben 6 da kalkıyorum ona rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?