2008 Kasım Anneleri

herkese selamlar,
yine kısacık bir uğradım çıkıyorum..
oğlanları uyuttuk ben mutfağa geçip yemek yapıcam eşide bilg. başına..
aklımda kalanları söyleyim çıkayım..
azocum çok güzel çıkmışın tatlım büyüklerin aklına gelmemiştir kutlamak ama pastanı yemişin bir dahaki seneye yada evlilik uıldönümünüzde eşin daha iyi şeyler yapar inşallah canım.. hastalığına denk gelmiş ne yapsın.
bende bugün kocişin elinden kaşarlı melemen yedim kahvaltıda iyi oluyormuş yav arada takılıp mutfağa böle güzellikler yapaslar kendiliğinden ne güzel olur mutfakla arası çok iyidir çoook güzel yapar bir çok şeyi ben isteyince ama ben uyurklen hazırlamış herşleyi iyi oldu bugün..
neyse hasta olanlara çoooook geçmiş olsun..
maytabım maşallah ya benim evde 2 gün önce gördü temizlik şimdi yerinde yeller esiyor...
ay neyse unuttuklarım kusuruma bakmasın eşim beni bekliyor bilg. başına geçecek hadi herkese güzel bir gün işlerinizde kolay gelsin öpüldünüz görüşürüzzzzzz....

minik kalimeron cnm tariflerçok basit istersen deryabaykalın sitesinde de var istersen bene verebilirim sen yeterki karar ver tarifi bulmak kolay

benim canımda kaçıp gitmek istiyo 1 hafta iş güç yapmiim yemek yapmiim pc bakmiimhabire uyuyimde uyuyim

aynen vallla ya.bi tatile ihtiyacım var..

hadi bakalım hayırlısı sedacım.İnşallah iyi olur iyi haberlerini bekliyoruz..

azocum çok hoşsun cnm..eşin hasta diye öyledir napsık yazık.bende hastayken gözüm hiç bişey görmez.
bende çileği çok seviorumkiii opuyorumnanaktan

canımcım makarna çok basit,kişi sayısına göre çoğaltabilirsin.
yarım pk kalem makarnayı haşla
bir kuru soğanı kavur,200 gr da doğranmış ıspanak at içine onu da kavur.
yarım su bardağı krema dök biraz karıştır.yarım bardak süt koy biraz karıştır,fokurdasın.
içine 1 bardak rende kaşar dök karıştır bir iki taşım kaynat
tuz karabiber de ekle tabi
sonra bu sosu makarnaya karıştır.
en üste yine rende kaşar dök

sedacım işin hayırlı olsun cnmcım
vvvooovvvv ne kadar kalabalığız 18 kişi patlama yaşanıyo:))
piroş uyandı ben gidiyom anneemm diye bağrıyo bana:)
öptüüüüüüüümm

gittim karnımı doyurdum geldim ohhh ama oğluşumla oynayamadım yaa uyuyordu uyanmadı :çok üzgünüm:

temizlik konusu geçmiş maşallah hamarat hatunlarsınız ne diyim valla ben tembelim o hususta kocişim böyle biri olmasa yanmıştım kesin -tatlicadiarzu- benim kocacığım da gülizinki gibi ne iş versen yapar, bazen ben söylemeden de yapsa bile genellikle ben söylerim o yapar, boş zamanlarımız ortak olduğu için temizliği de ortak yaparız, evi süpürüp silme ona ait, toz alma tuvalet ovma bana ait zemuszemus ütülerin yarısı onun yarısı benim duruma göre değişiyor hepsi onunda olabiliyor kaydirigubbakcemile3 cam silme balkon yıkama falan ona ait ben bugüne kadar balkon yıkadığımı bilmem mesela sofrayı toplar ben bulaşıkları makinaya atarım yada tam tersi vs... bir de şimdi evde kaynımda varya işlerin birazını onun üzerine yıkıyorum rahat ediyorum kaydirigubbakcemile3

benim akıllı kocişim napmış bu sabah, ericson,freud gibi gelişim psikologlarının yazılarından 1-3 yaş döneminin gelişim özelliklerini üşenmemiş yazmış Eymen'in odasının kapısına da asmış evin bütün fertlerine okuttu bundan sonra bu özellikleri hatırlayıp ona göre davranacakmışız
annemin bu olaya şahane yorumarını bekliyorum henüz bişey demedi bakalım ne zaman bombayı patlatacak

nam nam nam çok leziz bir tarif.hmmmmmcokacimcoookcokacimcoook

yarım kilo kıymayı soğanla kavur.4 adet yufkadan bir tanesini al tezgaha ser ikiye katla.yarın daire olacak yani.ortasına kıymanın çeyreğini koy.rulo yap.iki uzun kenardan hafif ortaya doğru ittir.akordiyon şekli oluyo.bu şeklide 4 tane akordiyon yapıpı dikdörtgen borcamına diz.birbirine değiyorlardı.en üste de süt yağ yumurta yap sür.he yufkaların içine de sadece yağ sürdüler cnm.fırınla tamamdır

yav bana saçlar için ısıya karşı bakım yapan şeylerden lazım önerisi olan varmii
zeynam söledide başka varsa aliim dedim karşılaştırım

canım ben Loreal Elseven'in Fön çekme sütünü kullanıyorumm

çileğim hoşgeldin canımm

herkese merhaba güzel kasım anneleri.bugün herkes burda galiba bu ne kalabalık.gülizcim kuzucuğuna çok geçmiş olsun

tşkler cağancukummm

banada yarın misafir gelcek yabancı değil en yakın arkadaşlarım ama onlra ne zamandır güzel bir sofra hazırlayamadım
güzel bişeyler yapmak istiyorum ama daha karar veremedim bende

piroşum netten çok güzel ve kolay pasta tarifi buldum şahane görünüyo gönderem sanada bi bak bakalım canımm..ben karar verdim yapacammm

ayyy ne güzel çok özendim valla.benimkisi hiç bi iş yapmaz sağolsun sadece çağanla oynarhamileyken süpürge falan yapıyodu ama doğurunca hepsi bitti

neyse cağancukum en azından çağana bakıyo..memlekette onu yapmayanlarda varrr..
geçende bi arkadaşa gittik..mutfakta hep birlikte oturuyoz..kadın bulaşık yıkıyo..çocuk yerde kendini yırtıyo..adam oturduğu yerden eşinden su istiyo..adamı orda yırtasım geldi..alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…