- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.341
benim canımda kaçıp gitmek istiyo 1 hafta iş güç yapmiim yemek yapmiim pc bakmiimhabire uyuyimde uyuyim
slm kızlar valla geçmişi okuyamadım arda rahat bırakmadı tam bakıorum ağlıo okuyamadım kısaca yine kalabalık burası dolmuş taşmış maşallah çilekçimde burdaymış hoşgeldin cnmcım özledik seni valla
bende yarın iş görüşmesine gidicem büyük ihtimalle olucak referansla gidiyorum bir haftaya kalmaz başlayabilirim bir süre gündüzleri uzak kalıcam sizden artık akşamları girerim var mı farklı bi gelişme
hasta olanlara geçmiş olsun buarada varsa eğer kaçırdığım
canımcım makarna çok basit,kişi sayısına göre çoğaltabilirsin.
yarım pk kalem makarnayı haşla
bir kuru soğanı kavur,200 gr da doğranmış ıspanak at içine onu da kavur.
yarım su bardağı krema dök biraz karıştır.yarım bardak süt koy biraz karıştır,fokurdasın.
içine 1 bardak rende kaşar dök karıştır bir iki taşım kaynat
tuz karabiber de ekle tabi
sonra bu sosu makarnaya karıştır.
en üste yine rende kaşar dök
yav bana saçlar için ısıya karşı bakım yapan şeylerden lazım önerisi olan varmii
zeynam söledide başka varsa aliim dedim karşılaştırım
oh oh bütün fistiklar burdaymisss....
Kizlar disarsi -20 derece ve ben mecbur polise kadar gitmeliyim ayy bayilcam soguktan
Deniz`i babaneye birakcam yavrum donar vallahi benle gelirse.
pat diye anlattim yine dimi? hepinizi cok seviyim ben icimden geldi yaziim dedim:)
herkese merhaba güzel kasım anneleri.bugün herkes burda galiba bu ne kalabalık.gülizcim kuzucuğuna çok geçmiş olsun
banada yarın misafir gelcek yabancı değil en yakın arkadaşlarım ama onlra ne zamandır güzel bir sofra hazırlayamadım
güzel bişeyler yapmak istiyorum ama daha karar veremedim bende
ayyy ne güzel çok özendim valla.benimkisi hiç bi iş yapmaz sağolsun sadece çağanla oynarhamileyken süpürge falan yapıyodu ama doğurunca hepsi bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?