2008 Kasım Anneleri

hehhe evet patlıcan ezme yapılır ve ezmeiyice yoğurtla patlıcanın yedirlmesidri.sonra üstüne ister domatesli biberli kıymalı yap,ister etli yap,ister sade kıymalı o zevke kalmış
yalnız hasana çok güldüm kaydirigubbakcemile3

ay inanmıyorum bir saate yakındır geçmişi okumaya çalışıyorum:))
bu ne çene kızlar..maşallah süphanallah...allah muhabbetinizi artırsın inşallah:))
eeeee kime ne diyecektim unuttum...

gulızcım pasta cok guzel gorunuyor ama cok uzun yaw yapması
tıramusuyu andırıyor gercekten ama lezzetı tartısalamaz tabıı ıcınde kestane var

saphısım pek yapmam ama bu sıralar cok mısafırım gelıyor bırseyler yapmaya calısıyorum sızden cektıgım kopyalarla

gecen hafta kayınvalıdemler bendeyken yapmıstım da hıc patlıcan yemeyen kayınvalıden bıle anlamadı ıcındekının patlıcan oldugunu

şimdi netten baktım kalimerom sarımsaklı yoğurtla da yapılan tarif var,beşamel sosla da yapılan var hünkar beğendi gibi.yemek işi damak zevki işi.ve yöre yöre değişiyor

aklımda kalanlar...
çitos babana çok geçmiş olsun canım..acil şifalar diliyorum..
azo resimlerde çok hoş çıkmışsın..tekrar nice mutlu yaşlara diyorum:))
mmmf arkadaşım nerden buluyorsun bu kadar enerjiyide hergün ev silip süpürüyorsun..sanada kocaman bir maşallah diyorum..allah gücünü kuvvetini artırsın:))
temizliği bende çok severim..fakat ikinci çocuktan sonra eski güç kuvvet kalmadı..malesef yapamıyorum artık(
ay vallaha unuttum başka ne vardı...hasta olanlara çok geçmiş olsun diyorum...

minik ve sapiss susun yav aciktim zati...

Çileğim bunu en son söyleyecek sensin be çıtırım.Bak biz ağzımız şıpır şıpır oldu bişi diyoz mu?Sıfır bedensin ye anacım sen:)))

Hilalim dünürüm nerelerdesin tontişim???

Kızlar bu arada Krikitos nerde.Nasıl gidiyo acaba hamileliği.Haberi olan var mı?

o senin el hünerindendir opuyorumnanaktan
minik ve sapiss susun yav aciktim zati...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Basariyla yiyorum zati handisim,tok insan mutlu insanmis onu anladim..

sapis hainsin yaa bide gülüyor valla canim cekti senin tarifleri.

ayy bu kocada gelemedi gitti..

tatlım krikitos en son 3 gün önce girmiş kk ya msnde de görmüyorum hiç iyidir inşallah aramadım ben de ama anacım hep ben arıyorum soruyorum hafiten bozulmuyor değilim yani.ondan aramadım artık

ya kerevize o kadar şey koyunca bide ceviz ağır oluyor ceviz yerine ben kornişon turşuyu denedim daha hafif ve daha lezzetli oldu
kabak taramayıda severim yapıorum da ayrıca oda çok güzel oluyor
çiğ köfte remocum el emeğiyle güzel oluyor ama yinede vereyim cnm bnm
YUMURTALI ÇıĞ KÖFTE
yarım kilo köftelik bulgur
urfa ev biberi
4 kaşık salça
tarçın 1 çay kaşıyı
karabiber 2 çay kaşığı
tuz
2 adet şeker
5 adet yumurta
tereyağı
taze soğan
taze nane
maydonoz

yapılışı
bulgur salça ve harçları karıştır yoğur kıvama gelene kadar yeşillikleri kat içine biraz daha yoğur ama yeşillikleri çk öldürme
bir tavada tereyağı ve sıvı yağı kızdır karıştırdığın yumurtayı içine koy kabarınca iyicene köfteye dök hafif yoğur afiyet olsun

burdayım şimdi dünürüm..işleri biraz toparladım geldim:))
ay çilek fırsatınız varken yeyin be kuzum...bana bak..neler yemek geliyor içimden ama yiyemiyorum(çok acı çoookkkk:))

hilalcim siz evde durmuyosunuz bebeklerinize evdemi bakılıyo bilmiyorum ama bizim ev hergün istiyo valla fatih zten yürüyen bi sorun sanki üzerinden sürekli bişeyler dökülüyo memoda hala sürünmekle meşgul olduğundan hergün süpürüp silmek gerekiyo ve ben bu durumdan hiç memnun diilim inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…