- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.401
hehhe evet patlıcan ezme yapılır ve ezmeiyice yoğurtla patlıcanın yedirlmesidri.sonra üstüne ister domatesli biberli kıymalı yap,ister etli yap,ister sade kıymalı o zevke kalmışahaaa bak ıyı kı ayrıntılı yazmısım gordun mu
kırk yıllık alı nazık beyı yapmısın patlıcan ezme
canım alı nazık kozlenmıs patlıcan sarımsaklı yogurtla ıyıce yedırıldıkten sonra uzerıne sadece kıymayla yapılan sostan olusuyor dıye bılıyorum
ben ezılen patlıcanı servıs tabagına aldıktan sonra uzerıne yogurdu hafıf gezdırıp uzerıne de domates ve sıvrı bıberlerle harmanlanmıs kıymalı harcı dokerek yapıyorum
hos ha hasan ha kel hasan ısı yanı
çağanı uyttum ders çalışmaya gidiyorum artıksize iyi sohbetler kızlarzemuszemus
minik ve sapiss susun yav aciktim zati...
minik ve sapiss susun yav aciktim zati...
o senin el hünerindendir opuyorumnanaktangulızcım pasta cok guzel gorunuyor ama cok uzun yaw yapması
tıramusuyu andırıyor gercekten ama lezzetı tartısalamaz tabıı ıcınde kestane var
saphısım pek yapmam ama bu sıralar cok mısafırım gelıyor bırseyler yapmaya calısıyorum sızden cektıgım kopyalarla
gecen hafta kayınvalıdemler bendeyken yapmıstım da hıc patlıcan yemeyen kayınvalıden bıle anlamadı ıcındekının patlıcan oldugunu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3minik ve sapiss susun yav aciktim zati...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?