2008 Kasım Anneleri

ohooo yemek bölümüne çevirdiniz burayı yaa daha yeni yemekten gelmiş olmama rağmen acıktım yavs
bari gidip cafemdeki yemeklere bakayım biraz onlarla tatmin olurum belki

sedoş senin evde kalmalı buluşma yaptığınızda ablanın yaptığı çiğ köfte tarifi dimi cnm bu.ay süper görünüyordu valla ellerinize sağlık

ay ben bunu hiç sevmedim damak zevki işte arkadaşım ölürsün bitersin diye yaptı ama ııh beyenmedimmmmmm diyemedim tabii eline sağlık güzel olmuş dedimmecbur:)

ben bunu hiç yemedim mmmfim ama yumurtalı kısır yedim bende onu hiç beğenmemiştim.yalnız ben çiğ köfteyi çok seviyorum belki bunud a beğenirim

mmmf anlıyorum seni canım...
biz akşamları evde oluyoruz..buna ragmen bizim evde hergün süpürülür ve haftanın 3 günü silinip toz alınır..hafta içi..hafta sonuda ben ve eşim beraber yaparız..

herkeze selam kızlar amma çok konuşmuşsunuz yaw zeynep ceylin benim elimi aygımı baglıyo cadı ara ara girip okuyom yazamıyom hiç iki kere uyuyo gündüz birinde ortalık topluyom birinde bende uyuyom çok fena alıştım bugün çok kalabalık burası maşallah size bu arada bende iş arıyorum hayırlısıyla bi bulabilsem süper olcak

şimdi netten baktım kalimerom sarımsaklı yoğurtla da yapılan tarif var,beşamel sosla da yapılan var hünkar beğendi gibi.yemek işi damak zevki işi.ve yöre yöre değişiyor

cok haklısın canım

o senin el hünerindendir opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay benım elımınde hunerı varmıdır hakkaten azıcık sımarayım zemuszemus zemuszemus

cılek mevsımsel olabılırmı
benımde ıstahım bu sıralar pek yerınde ve cok fazla seyı canım cekıyor
hamıleyken bıle asermemıstım sımdı herseyı canım cekıyor ve ındırıyorum mıdeye

Dilokscum hemen vereyim bir tarif..

1 küçük çay bardağı pirinci yıka tencereye koy.üzerine de azcık geçecek kadar su koy kaynasın.bi çimdik te tuz at ama çok az..Pirinçler hafif yumuşadıktan sonra 1 lt sütü ekle koyulaşıncaya kadar kaynat.Kapatmana yakın damak tadına göre şekerini ekle2-3 dk sonra altını söndür.Kaselere servis yap.afiyet olsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…