- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.381
hım anladım canımmmm..yok cnm kalitelidir eminim hem çok kalitelidir müşteri çekmek için öyle yapmak zorundalar.ben satıl aldığımda paramın gittiği yeri sevmiyorum.hepsini tamamen çıkaramıyorum hayatımdan mümkün olmuyor.ama mümkün olanı almıyorum.ihlas,ülker,bim vs..
cnm patlıcan ezme közlenmiş patlıcana sarımsaklı yoğurt karıştırmkala olur.kıymalı sos yaparsan Ali Nazik olur kaydirigubbakcemile3planladıgım menumu bıldırıyorum
tıramısu
akordıyon borek (safısımden)
krep sarma (krep arasına ıstege gore acılı ezme ya da nutella)
kuskus salatası
patlıcan ezme (adı bu sanırım kozlenmıs dogranmıs patlıcan uzerıne sarımsaklı yogurt ve kıymalı sos)
tereyagında kızarmıs kozlenmıs kırmızı bıber (arkadasımın sıparısı uzerıne)
yeterlı ve uyumlu degıl mı kızlar
yok cnm kalitelidir eminim hem çok kalitelidir müşteri çekmek için öyle yapmak zorundalar.ben satıl aldığımda paramın gittiği yeri sevmiyorum.hepsini tamamen çıkaramıyorum hayatımdan mümkün olmuyor.ama mümkün olanı almıyorum.ihlas,ülker,bim vs..
kaliş yeter daha en olsun
Kalimerom yemekteyiz programın menüleri gibi yazmışsın:)) Anıl o program başlarken mammam diyomuş:)))
bende bi tarif vereyim kızlar geldiğinde yapmıştım
kereviz salatası
kerevizleri rendele yoğurtla karıştır sarımsak moyonez ekle içine havuç kornişon turşu ve dereotunu koy süper bi tat hadi deneyin
cnm patlıcan ezme közlenmiş patlıcana sarımsaklı yoğurt karıştırmkala olur.kıymalı sos yaparsan Ali Nazik olur kaydirigubbakcemile3
iyi dersler dünürümmm...çağanı uyttum ders çalışmaya gidiyorum artıksize iyi sohbetler kızlarzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?