2008 Kasım Anneleri

ne güzel ya herkes burada..son 2 sayfaya baktım ama anlamadım..
çilek ne polisi canm ?

seda işe mi başlıyorsun..

klima bozuk bakmaya geldiler tuna uyandı...

neden ihlasınkini almıyon sapişim ben almayı düşünüyodumm..bozuk falanmı çıkıyo yoksaa...
meleğim bizimkiler hemşeriya..onun için benziyorlar sanırsamm..toprağından sanırsammmmopuyorumnanaktan

beyaz meleğim msj okudum dediğin gibi işleri çağanla hallettik şimdi uyumasını bekliyorum ama cin gibi dolanıyo ortalıklarda

çok iyi olmuş canım aksilik bu yaa uyumayacağı tutar beniki de öyle yapıyor sanki gıcıklığına gibi neyse uyuynca için rahat direk derse başlarsın en azından
biz de dün kocişle mat çalıştık ama öldüm gülmekten yaa yaramazlık yaptım diye ceza olarak bi sürü ödev verdi şimdi onları yapıp yetiştirmem lazım :mymeka:

o işin hayırlı olsun canım çok güzel olmuş sevindim senin adına

safişim götür yavrum makarnaları ohh süper yaa

tatil isteyenler kervanına bende katılmak istiyorum

bu arada azocum resimler harika çıkmış bayıldım valla hele orkiden müthş

kızlar teşekkür ederim dilekleriniz için inşallah kafama göre olur ya cmc group die bir yer çağrı merkezi ama bu bütün bankalar tv programları vs ii bir yer die duydum hiç böle bi tecrübem yok yükselme şansım çok yüksekmiş cv mi falan çok beğenmişler bakalım hayırlısı ya atıcaz bir adım allah utandırmasın
diloksum valla bakalım bi görüşücez yarın tamamen iş tecrübelerim dışında bişey ama üstesinden geliriz alim allah

planladıgım menumu bıldırıyorum

tıramısu
akordıyon borek (safısımden)
krep sarma (krep arasına ıstege gore acılı ezme ya da nutella)
kuskus salatası
patlıcan ezme (adı bu sanırım kozlenmıs dogranmıs patlıcan uzerıne sarımsaklı yogurt ve kıymalı sos)
tereyagında kızarmıs kozlenmıs kırmızı bıber (arkadasımın sıparısı uzerıne)

yeterlı ve uyumlu degıl mı kızlar

neden ihlasınkini almıyon sapişim ben almayı düşünüyodumm..bozuk falanmı çıkıyo yoksaa...

opuyorumnanaktan
yok cnm kalitelidir eminim hem çok kalitelidir müşteri çekmek için öyle yapmak zorundalar.ben satıl aldığımda paramın gittiği yeri sevmiyorum.hepsini tamamen çıkaramıyorum hayatımdan mümkün olmuyor.ama mümkün olanı almıyorum.ihlas,ülker,bim vs..

amin canım..hadydi hayırlı olsun..inşallah olur..yarın kesin haber çıkar o zaman

seda_1983, andina222, Asortie, beyazmelek, çitos+, diloks, gulizgul, hilal1975, Minik Kalimero, mysever+, PirayeHira, remedios, SAPHIRA+, yasmin.28, zeyna+
bu ne yaw kaçırsaydım bu anı baya sayfa okumak zorunda kalıcakmışım

Kalimerom yemekteyiz programın menüleri gibi yazmışsın:)) Anıl o program başlarken mammam diyomuş:)))

bende bi tarif vereyim kızlar geldiğinde yapmıştım
kereviz salatası
kerevizleri rendele yoğurtla karıştır sarımsak moyonez ekle içine havuç kornişon turşu ve dereotunu koy süper bi tat hadi deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…