- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.361
hayır cnm verilmiyor.sos ta makarnada pişyor ya bi de krema beşamel sos gibi çiğ çiğ kalmıyor makarnanın üstünde.o yüzden fırınlanmıyor cnmsaphıra bu makarna fırına verılmıyor degıl mı
derin dövücülü di mi süpeerr bişi ama ihlas markasnı ben almıyorum.aynısının diğer markaları da aşırı pahalı 6 milyar olan var ya şaka gibi.bu ne yaaaraba mı alıyoz
yavyum yapmadım tatlı.hamur işi bişiler yapayım dedimd e biraz önce kızı uyuttum şimdi mikser çalıştırmayyaım uyanıs sıpa.çok acilse crem ole yi tavsiye ederim.şahsen acil durumlarda bayılıyorum kendisine mmmmmmh
kız madem iyi yıkanmamlı niye siliyonki ben bunu beğenmedim düzgün yıkayın deyip tekrar ver.ama tekrar para verme.aaa ben olsam kafalarında parçalaımklava: çok çirkef gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3 ama yıkamacayı verip temiz gelmedikten sonra ne anladım ben o işten
meleğim bizimkiler hemşeriya..onun için benziyorlar sanırsamm..toprağından sanırsammmmopuyorumnanaktangittim karnımı doyurdum geldim ohhh ama oğluşumla oynayamadım yaa uyuyordu uyanmadı :çok üzgünüm:
temizlik konusu geçmiş maşallah hamarat hatunlarsınız ne diyim valla ben tembelim o hususta kocişim böyle biri olmasa yanmıştım kesin -tatlicadiarzu- benim kocacığım da gülizinki gibi ne iş versen yapar, bazen ben söylemeden de yapsa bile genellikle ben söylerim o yapar, boş zamanlarımız ortak olduğu için temizliği de ortak yaparız, evi süpürüp silme ona ait, toz alma tuvalet ovma bana ait zemuszemus ütülerin yarısı onun yarısı benim duruma göre değişiyor hepsi onunda olabiliyor kaydirigubbakcemile3 cam silme balkon yıkama falan ona ait ben bugüne kadar balkon yıkadığımı bilmem mesela sofrayı toplar ben bulaşıkları makinaya atarım yada tam tersi vs... bir de şimdi evde kaynımda varya işlerin birazını onun üzerine yıkıyorum rahat ediyorumkaydirigubbakcemile3
benim akıllı kocişim napmış bu sabah, ericson,freud gibi gelişim psikologlarının yazılarından 1-3 yaş döneminin gelişim özelliklerini üşenmemiş yazmış Eymen'in odasının kapısına da asmış evin bütün fertlerine okuttu bundan sonra bu özellikleri hatırlayıp ona göre davranacakmışız
annemin bu olaya şahane yorumarını bekliyorum henüz bişey demedi bakalım ne zaman bombayı patlatacak
beyaz meleğim msj okudum dediğin gibi işleri çağanla hallettik şimdi uyumasını bekliyorum ama cin gibi dolanıyo ortalıklarda
slm kızlar valla geçmişi okuyamadım arda rahat bırakmadı tam bakıorum ağlıo okuyamadım kısaca yine kalabalık burası dolmuş taşmış maşallah çilekçimde burdaymış hoşgeldin cnmcım özledik seni valla
bende yarın iş görüşmesine gidicem büyük ihtimalle olucak referansla gidiyorum bir haftaya kalmaz başlayabilirim bir süre gündüzleri uzak kalıcam sizden artık akşamları girerim var mı farklı bi gelişme
hasta olanlara geçmiş olsun buarada varsa eğer kaçırdığım
yok cnm kalitelidir eminim hem çok kalitelidir müşteri çekmek için öyle yapmak zorundalar.ben satıl aldığımda paramın gittiği yeri sevmiyorum.hepsini tamamen çıkaramıyorum hayatımdan mümkün olmuyor.ama mümkün olanı almıyorum.ihlas,ülker,bim vs..neden ihlasınkini almıyon sapişim ben almayı düşünüyodumm..bozuk falanmı çıkıyo yoksaa...
opuyorumnanaktan
kızlar teşekkür ederim dilekleriniz için inşallah kafama göre olur ya cmc group die bir yer çağrı merkezi ama bu bütün bankalar tv programları vs ii bir yer die duydum hiç böle bi tecrübem yok yükselme şansım çok yüksekmiş cv mi falan çok beğenmişler bakalım hayırlısı ya atıcaz bir adım allah utandırmasın
diloksum valla bakalım bi görüşücez yarın tamamen iş tecrübelerim dışında bişey ama üstesinden geliriz alim allah
planladıgım menumu bıldırıyorum
tıramısu
akordıyon borek (safısımden)
krep sarma (krep arasına ıstege gore acılı ezme ya da nutella)
kuskus salatası
patlıcan ezme (adı bu sanırım kozlenmıs dogranmıs patlıcan uzerıne sarımsaklı yogurt ve kıymalı sos)
tereyagında kızarmıs kozlenmıs kırmızı bıber (arkadasımın sıparısı uzerıne)
yeterlı ve uyumlu degıl mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?