- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.541
Neden böyle miniğim uyumuyor mu,yoksa sürekli emmek mi istiyor..?Diş mi çıkartıyor yoksa.
Dün bişey oldu çok üzüldüm bir yandan da sevindim..hemen anlatayım
Batuhan a babaannesi bakıyor biliyorsunuz.Evlerimiz de yanyana şu an kayınpeder il dışında olduğı için kayınvalide akşam yemeklerini bizimle yiyor sonra evine geçiyor.Dün yine bu rutin işledi.Yemekten sonra kayınvalidem evine gitti.biz de oturma odasında oturyoruz.Benim sırtım ağrıyordu biraz uzandım.Eşim de batuyla ilgileniyordu.baya bi oynadılar sonra batu yalnız oynamaya başladı bişeylerle..
Tv sehpasının üzerinde babaannesiyle çekilmiş bir resmi vardı .Ona bakıp ağlamaya başladı.Babaannesini gösterip gösterip ağladı..Ben ve eşim iptal olduk tabii.Çok üzüldük.gözünden yaşlar geliyor ama nasıl ağlıyor.Ki biz de evde bütün vaktimizi onunla geçiriyoruz.Ama babaannesiyle çok güzel oyun kuruyorlar..ama içim çok cız etti biz yanındayken babaannesini istemesi üzdü bizi.
biryandan da sevindim bu kadar sevdiği birinin ona bakmasına..Off ağlıycam şimdi..
aslında gorunurde dıs falan cıkarma yok
aslında ben agrısı falan oldugunu da dusunmuyorum
sırf benı emmek ve yanımızda yatmak ıcın yapıyor dıye dusundum
emmeyı bırakınca boynuma sarılıp bır elıyle de gozlerıme dokunuyor
ama bu arada ayakları babasına tekme atıyor
ve bu cocuk bunları yaparken uyuyor
ayrıca batus hakıkaten ıcımı acıttı
benım oglumda bız annemden kendı evımıze gıderken babamın kucagına oturup bıze el sallıyor
zeyna oyuncak ettı bunlar bızı
Hocam biz bu duruma tıpta klasik Icır sendromu diyoruz:))Icırın tontişde bakıcısını çok seviyomuş ya..Çitosum bir insan babaanneyi, anneanneyi kendine bakanı çok sevebilir ama hiçbir zaman asla annenin yerini tutmaz.Bence çok şanslısın babaanne oynuyomuş bak ne güzel.Üzülecek hiiiç bişi yok:))
HEMDE NE OYUNCAK MİNKİÇİM VALLA BAZEN DİYOM 30'A GELDİM ÇOCUK EĞLİYOM :umursamaz:
AHH BATUŞ AHHH DEMEKKŞ O KADAR ÇOK SEVİYOR BABANNEYİ KUZUM
AMA BEN BABABNNESİ İÇİN AĞLASA HİÇ HOŞNUT OLMAZDIM KENDİSİNİ PEK SEVMEM DEEE
günaydın kızlar kötü bir gece geçrienlerden biri de benim saat 23.00gibi yattı Eymen bende hemen ortalığı toplayıp yattım ders falan çalışşamadık belim ve bacaklarım ağrıyor nedenini çözemedim daha ağrı kesici aldım yattım ama sağolsun Eymen bey sabaha kadar sürekli kalktı durdu en sonunda yanımıza aldık bu seferde sıkıntıdan uyuyamadı nihayetinde babamızı postalayıp yattık ikimiz kaydirigubbakcemile3 biraz uyumuşuz ama sonra yine gözleri kapalı ağlayıp ağlayıp uyuyor yine iki gece ağlayarak kalktı böyle ağrı kesici falan verdim sanırım diş sıkıntısıydı dedim rahatladık heralde dün gece sabaha kadar uyuduk ne güzel bu gece yine aynı anlamadım ki ben bu işi :çok üzgünüm:
bel ağrımda geçmedi doğal olarak tam dinlemedim ki adet değilim, hasta değilim, dün için yorgun değildim ki bu ağrı yorgunluk ağrısına benzemiyor başka bişey tarif edemiyor dayanılmaz ağrı değil, ama rahatsız edici boyutta sürekli devam ediyor arada bacaklarımı uyuşuyormuş gibi hissediyorum can gidiyor gibi bilemedim bir türlü :gitme: acaba topuklu giymekle alakası olabilir mi :uhm:
hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun inanın anlattığınızda o kadar üzülüyorumki gerçekten hissediyorum çünkü ne olursa olsun onlar küçücük bebek saf, masum herşeyden habersiz,iyilik kötülük nedir bilmez o yüzden onların acı çekmeleri benim de yüreğimi acıtıyor mafoldumben
selam kızlar
arada bir kaçak uğrayayım dedim şöle üstünden baktım da hasta bebişlere geçmiş olsun
hayırdır bunlara da geldimi hepsine üst üste geliyor sanırım
aralarında özel bir etkileşim mi ne var ??
arkadaşlarıma şikayetimi anlattım teşhisi koydular böbreklerimi üşütmüşüm kaydirigubbakcemile3 çitosum doktorum etkisi olabilir mi doğru mudur sence böyle bele ve bacaklara vurur mu ağrı:uhm: ilacımı da yazdılar novalgin kaydirigubbakcemile3 çok ince giyiniyormuşum bu havada böyle giyinilmezmiş vs... yapmam gereknleri de anlattılar seviyorum ben arkadaşlarımı yaa
ince giyindiğim doğru ama pek üşümüyorum oyüzden dün biraz böbreklerim ağrıdı onlar öyle deyince hatırladım ama fazla uzun sürmedi ve şiddetli bir ağrı değildi o yüzden unutum sanırım
Novalgin heee iyiymiş vallaboshayallersmileboshayallersmile..Ağrın ne zaman oluyor ayakta çok duurnca mı,uzun süre oturunca mı,yatınca mı?sabahları artıyor mu mesela bel ağrın.
Beyazmeleğim geçmiş olsun.Çitosa ne soruyosun bana sor yaw:))))İdrar yolları enfeksiyonu olabilir.Sana bir reçete yazıyorum özeline atıyım mı? Yada maydonos suyu kaynat iç yıvrım..İlaçların ismi aklıma gelmedi de:)))
evet bende drum ama branşıma girmiyo meleğin sorunuulen hepinizmi doktorsunuz çaktırmıyonuz ulennnnnnnn
evet bende drum ama branşıma girmiyo meleğin sorunu
evet bende drum ama branşıma girmiyo meleğin sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?