2008 Kasım Anneleri

geceler güzel geçmemiş sanırım kızlar...herkese geçmiş olsun..

bizim de sıkıntılarımız var diş mi diyorum ama ortada yok.

azıların çıkacağı nasıl belli olur kızlar..ön dişler gibi mi beyalayacaklar..sanki şiş gibi..yoksa hep öylemiydi bilmiyorum

herkese günaydın.hasta bebişlere ve annelerine çok çok geçmiş olsun.bizde az önce bi kaza geçirdik çağan odasında oynuyodu bende kk ya gireyim dedim salonda.yanıma gelmeye çalışırken kucağında yastığıyla patlamış yere.çığlık sesine gittim kafası mosmor oldu.lasonil sürdüm geçti biraz.babası geldide dışarı çıkardı hava güzel diye.şimdi gelir ama uykusu vardı çünkü.çok kötü hissettim kendimi çocuğu yalnız bırakıp nete girdim diyemafoldumben

diloksum avatarın çok tatlı olmuş ama yasmin'e de katılıyorum
ben eve geçiyorum kızlar gelince görüşüz
ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

canım benim çok geçmiş olsun...aman allah korumuş

be canım yatağından nasıl düştü..yüksek mi katı.

bu arada kızlar avatar yoyumları için tşkler

Selam Güzeller :)
Duru Okyanus un uyuma ve uyanma ayarlarıyla hala oynamaktaktayım ama en sonun teknik servis çağırıcam.Hayır babası ve ya ben Çinli de değiliz ama nedir Çın malı özentiliği kızımdaki anlamadım.Çın malı gibi bozuluyo ayarları :roflol: ayy sabah sabah ne espri ama yarıldınız dimi muhahaha

biraz önce başka bi sitede okudum bir an da ölesim geldi,kadının biri dert yanmş çocuğum 2 yaşında gecede 3-4 kez kalkıyor,bebek arabasından sallayarak uyutmak zorunda kalıyorum napıcam diye.nası yani yaaa dedim,1 yaşında düzelmediği için üzülürken 2 yaşı okuyunca eyvahedigeldismileohaoldumsmile
Eylülcüm geçmiş olsun,yasmincim Anılıma da geçmiş olsun,beyaz meleğim sana da geçmiş olsun Bıraz iç yavrum Efesss olsun :içelim:he bir de içine atlet giy! lütfen,o yüzden üşütüyorsundur.
aklımda bunlar kaldı du bi daha bakayım olmadı :sm_confused:

Çağanada geçmiş olsun bizimkinin kafasında morlar ve şişler hiç geçmiyor ve biz hep kızımın canını acıtan yerleri ah ah diyerek dövüyoruz.yaa bu çok yanlış bişey mi acaba,yani çocuğa intikam duygusu mu aşılıyoruz acaba ya da şiddet ya da şiddetle bişeyleri halledebilirsin mesajı mı veriyoruz ki :uhm: ama çok hoşuna gidiyor bi zöyle yapınca ve hemen susuyor.
bu olayı ilk kez ablam yapmıştı aslında,bizimkininde hoşuna gidince 1-2 derken devamı geldi.aslında yapmasak unutur bence ama çok ağladığında da susturmak zor olduğunda bu hareket bıçak gibi kestiriyor ağlamasını

kızlar geçen gün ben düşünüyordum
itirazlar ben yaparımlar başladı ki bu durum 2 yaş sendromunun başlangıçları
bizim evde sürekli bir iantlaşma durumu söz konusu
ben tek başıma yiyeceğim
saçımı ben tarayacağım
dişimi ben fırçalıcam
ayakkabımı çorabımı ben giyeceğim
yani daha 14 aylık bile olmadı ama şimdiden bunları tek başına yapabilmek için benimle inatlaşıyor ben yapmaya kalktıgım zaman da kıyamet kopıuyor neymiş o yapacakmış
kendini yerden yere atmaya kalkıyor sahte ağlamalar saçlarını çekmeye kalkmalar ( ki son zamanda bu huyumuz çıktı saçını çekiyor çok sinirlendiğinde)
ben artık Duru ya Hanım diyorum
hani büyüdü ya bunları tek başına yapmak istiyor ya
Hanım oldu gerçekten de .
ne yapıcaz bu durumda ???

safişim o vurma olayını eltimin kızına yapıyorlardı..2,5 yaşında vardı hala dövüyorlardı..

ben de doğrumudur değilmidir bilmiyorum ama yapmadım hiç..yapmak ta istemedim...
düşünce ağlayacak yada çarpınca..kendi yaptığını bilsin aslında..

çağancum geçmiş olsun canım
zıprlar düşe kalka büyüycek napalım
benimkide kucağında battanyesi duvarlara tutuna tutuna geziyo
delü yaa
hala yürümüyo kızlar bırakın yürümeyi belirtisi bile yok
yalandan 3-4 saniye taytay duruyo sadecve

safişcim
intikam duygusu bilmemne bilmiyorum ama ben fatihe çok yapardım onu
şimdi çok uysal kavga gürültü bilmez bi çocuk maşallah olsaydı fatihede olurdu yaane

valla lelalcim maşallah Duru Hanıma :)) bizimki daha kendim yapçam dediği pek bişey yok.son zamanlarda su çok içiyor biberonunu veya bardağını kendi tutup içmek istiyor.çoğu zaman izin veriyorum.şimdilik saç tarama yemeğini kendi yemek isteme vs.. yok bizde

tatlım senin hatun öncen önden gidiyor ben hep söylerim zaten biliyorsun : ))

2 yaş sendromu da erken başladı sizde , sen başedemiyorsan bana gönder , ben herşeyi kendisinin yapmasına izin veririm no problem :roflol:

canım benim çok geçmiş olsun...aman allah korumuş

be canım yatağından nasıl düştü..yüksek mi katı.

bu arada kızlar avatar yoyumları için tşkler

yok canım yatağından düşmedi yanıma gelirken düşmüş kapının sivri yerine çarpmış kafasınıda.ama iyi şimdi çok şükür

valla kızlar bilemiyorumki CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…