- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.581
Çağanada geçmiş olsun bizimkinin kafasında morlar ve şişler hiç geçmiyor ve biz hep kızımın canını acıtan yerleri ah ah diyerek dövüyoruz.yaa bu çok yanlış bişey mi acaba,yani çocuğa intikam duygusu mu aşılıyoruz acaba ya da şiddet ya da şiddetle bişeyleri halledebilirsin mesajı mı veriyoruz ki :uhm: ama çok hoşuna gidiyor bi zöyle yapınca ve hemen susuyor.
bu olayı ilk kez ablam yapmıştı aslında,bizimkininde hoşuna gidince 1-2 derken devamı geldi.aslında yapmasak unutur bence ama çok ağladığında da susturmak zor olduğunda bu hareket bıçak gibi kestiriyor ağlamasını
cagancuk geçmiş olsun
çağancum geçmiş olsun canım
zıprlar düşe kalka büyüycek napalım
benimkide kucağında battanyesi duvarlara tutuna tutuna geziyo
delü yaa
hala yürümüyo kızlar bırakın yürümeyi belirtisi bile yok
yalandan 3-4 saniye taytay duruyo sadecve
safişcim
intikam duygusu bilmemne bilmiyorum ama ben fatihe çok yapardım onu
şimdi çok uysal kavga gürültü bilmez bi çocuk maşallah olsaydı fatihede olurdu yaane
çok sağol tatlımzemuszemusçagancuk geçmiş olsun cnm
Çagancuk geçmiş olsun tatlışim.Dün Anılda düştü ama alıştım artık.Yüzünü sehbaya vurdu.Hızlı yürümek istiyo zaten yeni yürümeye başladı.Bıraktım kendi haline.Buz falan da koydurmuyo((
Mmmf cim bizimkide yeni yürüyo.Günü gününü tutmuyo.Bazen istemiyo, bazen elimizi de tutmuyo kendi yürüyecekmiş.Sabret anacım yürütecez, askere gidene kadar emekleyecek değiller.Napalım bizimkiler üşengec çıktı..
Lelalim çok şeyi kendi yapmak istiyor Duru.Harbiden erken gelişti sanırım.Anıl yalnızca suyunu ve yemeğini kendi yemek istiyo.Umarım sendrom hepimizi teğet geçer:)))))9
kızlar geçen gün ben düşünüyordum
itirazlar ben yaparımlar başladı ki bu durum 2 yaş sendromunun başlangıçları
bizim evde sürekli bir iantlaşma durumu söz konusu
ben tek başıma yiyeceğim
saçımı ben tarayacağım
dişimi ben fırçalıcam
ayakkabımı çorabımı ben giyeceğim
yani daha 14 aylık bile olmadı ama şimdiden bunları tek başına yapabilmek için benimle inatlaşıyor ben yapmaya kalktıgım zaman da kıyamet kopıuyor neymiş o yapacakmış
kendini yerden yere atmaya kalkıyor sahte ağlamalar saçlarını çekmeye kalkmalar ( ki son zamanda bu huyumuz çıktı saçını çekiyor çok sinirlendiğinde)
ben artık Duru ya Hanım diyorum
hani büyüdü ya bunları tek başına yapmak istiyor ya
Hanım oldu gerçekten de .
ne yapıcaz bu durumda ???
Benim birkaç branşda uzmanlığım var.Kadın doğum, üroloji, dahiliye, hariciye ve birtakım dış güçler:)))))))
herkese günaydın.hasta bebişlere ve annelerine çok çok geçmiş olsun.bizde az önce bi kaza geçirdik çağan odasında oynuyodu bende kk ya gireyim dedim salonda.yanıma gelmeye çalışırken kucağında yastığıyla patlamış yere.çığlık sesine gittim kafası mosmor oldu.lasonil sürdüm geçti biraz.babası geldide dışarı çıkardı hava güzel diye.şimdi gelir ama uykusu vardı çünkü.çok kötü hissettim kendimi çocuğu yalnız bırakıp nete girdim diyemafoldumben
kızlar geçen gün ben düşünüyordum
itirazlar ben yaparımlar başladı ki bu durum 2 yaş sendromunun başlangıçları
bizim evde sürekli bir iantlaşma durumu söz konusu
ben tek başıma yiyeceğim
saçımı ben tarayacağım
dişimi ben fırçalıcam
ayakkabımı çorabımı ben giyeceğim
yani daha 14 aylık bile olmadı ama şimdiden bunları tek başına yapabilmek için benimle inatlaşıyor ben yapmaya kalktıgım zaman da kıyamet kopıuyor neymiş o yapacakmış
kendini yerden yere atmaya kalkıyor sahte ağlamalar saçlarını çekmeye kalkmalar ( ki son zamanda bu huyumuz çıktı saçını çekiyor çok sinirlendiğinde)
ben artık Duru ya Hanım diyorum
hani büyüdü ya bunları tek başına yapmak istiyor ya
Hanım oldu gerçekten de .
ne yapıcaz bu durumda ???
TÜNAYDIN ARKADAŞLARR..
tüm hasta bebişlere çok geçmiş olsun..
cağancukum çağanımız düşmüş çok geçmiş olsun canımcımm..düşe kalka büyüyecekler..tek hasta olmasınlarda..
biz bugün rahat bi gece geçirdik eski günlerimize döndük neyseki..saat 10 kadar kızımla güzel uyuduk..kahvaltımızı ettik..kızımla birlikte ortalığımızı toparladıkk..:)))..şimdide kuzucuğum öğle uykusuna yattı..bende hemen kk da aldım soluğuuu..))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?