2008 Kasım Anneleri

andina zaten imkanlar el verdiği sürece bazı şeyleri kendi yapmasına izin veriyorum
mesela dün yemek yerken tabıkı sulu yemeği ona veremeyeceğime göre pilav koydum önüne onu yesin diye
arada da ben sulu yemeğinden veriyorum ağzına
ya kıyamet kopardı hayır o onu da kendi yemek istiyormuş
ama mutfağın halini görmeliydin her yer pirinç tanesi dolu
bir de inatlaşması var
eller açılıyor sinirlenince surat kızarıyor şekilden şekile giriyor :))

canım aynı şey bizdede var.düştükmü dövüyoruz hemen.çok hoşuna gidiyo ama pek iyi değil sanırım çünkü kafasına estimi falan bi yerleri dövmeye başladı artık bu gidişle bizi falan dövücekkaydirigubbakcemile3bıraktırmayı düşünüyorum ben

Çagancuk geçmiş olsun tatlışim.Dün Anılda düştü ama alıştım artık.Yüzünü sehbaya vurdu.Hızlı yürümek istiyo zaten yeni yürümeye başladı.Bıraktım kendi haline.Buz falan da koydurmuyo((

Mmmf cim bizimkide yeni yürüyo.Günü gününü tutmuyo.Bazen istemiyo, bazen elimizi de tutmuyo kendi yürüyecekmiş.Sabret anacım yürütecez, askere gidene kadar emekleyecek değiller.Napalım bizimkiler üşengec çıktı..

Lelalim çok şeyi kendi yapmak istiyor Duru.Harbiden erken gelişti sanırım.Anıl yalnızca suyunu ve yemeğini kendi yemek istiyo.Umarım sendrom hepimizi teğet geçer:)))))9

benim memonunda kızınca bi titreyişi var görmeye değer
memesini sapından alıyorum ağzıma geliyo tırmanıyo memesini ağzına sokuyo titreye titreye bi çekiyo bırakmak zorunda kalıyorum dişlerim acıyo çok gülüyo o halime
tırı çekersin sen dişlerinle diyorum
çok tatlılar yaa bide alnında bi damar var sinirlenince kıpkırmızı oluyo sarı damarımı laz damarımı çözemedim

sağol canım.benimkiside elinde yastığıyla geziyo sürekli.yumusak üzerinde kuzu falan var.sinirlenince falan ona sarılıp sakinliyo

çagancuk geçmiş olsun cnm
çok sağol tatlımzemuszemus

teşekkürler canımzemuszemus

ay ne güzel keşke benikide yapmak istese suyunu ve sütünü kendi içiyo sadece.onun dışında ben yediriyorum herşeyi.ama çatalı verirsem eline ağzına götürüyo.güzel dedim ama eminim senin için çok zor oluyodur.allah kolaylık versin

selam fistiklarim..düsenlere hastalara cok gecmis olsun.

baktim gecmise ama tutamadim herseyi aklimda,zati accik bisiy:)

ufff bugün canim sIkIliyor,yarin esimin isyerinde juletree fest(yilbasi partisi)

var cocuklar icin..palyaco,sihirbaz geliyor cocuklara hediye filan dagitiyorlar acik büfe yemek filan eglence olcak yani.

öglen tombigi oraya götürcez bakalim nasil eglencek.

ben bi cay alim bari,belki acilirim.

Benim birkaç branşda uzmanlığım var.Kadın doğum, üroloji, dahiliye, hariciye ve birtakım dış güçler:)))))))

Vayyy şekerim sen neymişsin be abiiii..dış güçler derken???boshayallersmileboshayallersmile

Canım geçmiş olsun bunlar hepimizn başına geliyor.Kötü hissetme kendini..

Bu durumda allahtan sabır dilemekten başka bir çare yok lelalcimlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae.Kolay gelsin hepimize

TÜNAYDIN ARKADAŞLARR..

tüm hasta bebişlere çok geçmiş olsun..
cağancukum çağanımız düşmüş çok geçmiş olsun canımcımm..düşe kalka büyüyecekler..tek hasta olmasınlarda..

biz bugün rahat bi gece geçirdik eski günlerimize döndük neyseki..saat 10 kadar kızımla güzel uyuduk..kahvaltımızı ettik..kızımla birlikte ortalığımızı toparladıkk..:)))..şimdide kuzucuğum öğle uykusuna yattı..bende hemen kk da aldım soluğuuu..))

gülizim uyku deme çok kıskanıyorum

lelalim sen gönder prensesimi bana ben bakarım icabına

çileğim çok eğlenirsiniz eminim , sizin yolculuk ne zaman?

sağol canım.iyi olmanıza çok sevindim.hasta olucak diye ödüm kopuyo valla benimde.dün akşamdan beri eli kulağında sürekli.kaşınıyo galiba.saçlarıda çok uzun ondanmı yapıyo bilmiyorum.inşallah kulak enfeksiyonu değildir yine.saçınıda kestirmeye kıyamıyorum.gerçi herkese dert oldu kestir artık diyolar ama böylede çok tatlı.bilmiyorum napıcam:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…