2008 Kasım Anneleri

gülizim uyku deme çok kıskanıyorum

lelalim sen gönder prensesimi bana ben bakarım icabına

çileğim çok eğlenirsiniz eminim , sizin yolculuk ne zaman?
canım benim kıyamam sanaaa

inşallah hasta değildir canım..saçıda çok yakışıyo çağanımıza..

Gülizim bugün güzel haber senden geldi.Çoğumuz gece uyumadık sanırım.Senin afacan bi güzellik yapmış sana:)))

yasminim eylülün çok uyku sorunu yok zaten canım..uykuyu seviyo benim kız..hastayken bilem ara ara mızıklandı ondada gözleri kapalııı:)) ama ben ateşli olduğu 5 gün boyunca ne uyudum , ne yemek yiyebildim..allahım bebişlerimize sağlık versin ya..ben çok yıprandım,ateşi düşmeyince domuz gribi falan oldu diye aklım çıktı..neyseki değilmiş..atlattıkk..allahım beterinden korusun diyorumm

aman boşver herkesi uzun saç yakışıyor bütün çocuklara kestirme bence..

gözünaydın devamı gelir inşallah bu uzun uykuların gülizcim..

saol handisim egleniriz insl.

carsamba öglen 1`de ucucaz tombul kedimle ikimiz.bakalim ucakta napicaz

nasil zaptediceksem artik,simdiden basladi stresim.

Remedioscum arabada var cikartip alayim yanima diye düsündüm ama Deniz öylece oturup dikkatini

verip izlemezki birseyi,birde bosuna yanimda tasimayim dedim.suanda en kuvvetli ihtimal uyumasi:)

sabah erken cikicaz yola uykusunu almamis olcak ucagin sesiyle beraber uyur insl.

slm kızlar
mmmfcim mantıyı sormuşsun sosyetik eylülüm pek güzel açıklamış sosyete mantısını
ben ondan farklı olarak fırından çıkarınca üstüne tavuk suyu döküyorum normal tavuk suyu ya da bulyonlu... öyle daha güzel oluyo sanki
menüyü değiştirdim accık ama daha hiç bişey hazırlamadım pazara gittim geldim evi temizledim sıra anca yemeklere geldi
bide size bakıyım dedim

inşalah sorunsuz uçarsınız canım..bu konuda andinam tecrübelii, ondan yardım alabilirsin..gerçi her çocuğun ilgisi farklıdır..
sağol canım komşum sormuştu
ben de dedim gülize sorayım o uzman bu işlerde:)
sonradan çıkarırsak duvarda iz kalır mı acaba
tşkler canımm:))))
duvarda hiç bi iz bırakmıyomuş canım..gerçi ben hiç çıkartmadım ama..kulllananlar öyle diyo..çıkartırken ıslatıpta çıkartınız diyolar..

ama gerçekten evin havasını çok değiştiriyo..ben memnunumm

tsk,ler gülizcim..

pirosum misafirin var anlasilan tatlim,kacirmisim ben olayi yine:)

bi ara yani gidip geleyimde su manti isini bi konusalim merak ettim yufkali mantiyi.

çileğim umarım sorunsuz uçarsınız..sanırım şu dönemde kontrol daha zor bebişleri

ben de not alamadım mantının tarifini.

içine kıymalı harçtı değil mi piroş..sonra pişiyor..çıkıca yoğurt..ya da senibn ki gibi et suyu..doğrumudur hocam

hoşbulduk gülizim
çileğim evet cnm arkadaşlarım gelcek bu akşam
yufkadan çok kolay oluyo cnm mantı tadını da beğeniyorum ben

piroşun resimlerini koydum kızlar

dileğim evet cnm kıymalı soğanlı harç tuz karabiber bide eylül pişiriyomuş ama ben pişirmiyorum harcı fırında pişiyo zati

yufkayı şeritler halinde kesip 4 parmak kalınlığında filan kıymalı harçtan koyuyosun gül böreği gibi sarıp fırında pişiriyosun çıkarıncada üstüne tavuk suyu döküp bekletiyosun biraz en sonda sarımsaklı yoğurt pul biber

gıttım oglusu uyuttum karnımı doyurdum geldım
hafta sonuna gırıyoruz ıslerımı toparlayıp hemen kacmak ıstıyorum ama
alısverıs ıslerını aksamdan halletmem de lazım

cılegım yolculuk stresı sarmıs senı sımdıden
ucak yolculugunz kac saat surecek canım

bır kedı de bızım evde var herseyı kendısı yapmak ısteyen
hatta ben ev supururken o da supurmek ıstıyor
toz alırken elıne pecete verıyorum o da arkamdan gelıyor ama
ınatlasması hıc hosuma gıtmıyor
cok ınatcı bır ınsan olarak cocugumun ınatcı olmasını ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…