- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.601
canım benim kıyamam sanaaagülizim uyku deme çok kıskanıyorum
lelalim sen gönder prensesimi bana ben bakarım icabına
çileğim çok eğlenirsiniz eminim , sizin yolculuk ne zaman?
sağol canım.iyi olmanıza çok sevindim.hasta olucak diye ödüm kopuyo valla benimde.dün akşamdan beri eli kulağında sürekli.kaşınıyo galiba.saçlarıda çok uzun ondanmı yapıyo bilmiyorum.inşallah kulak enfeksiyonu değildir yine.saçınıda kestirmeye kıyamıyorum.gerçi herkese dert oldu kestir artık diyolar ama böylede çok tatlı.bilmiyorum napıcam:1no2:
Gülizim bugün güzel haber senden geldi.Çoğumuz gece uyumadık sanırım.Senin afacan bi güzellik yapmış sana:)))
sağol canım.iyi olmanıza çok sevindim.hasta olucak diye ödüm kopuyo valla benimde.dün akşamdan beri eli kulağında sürekli.kaşınıyo galiba.saçlarıda çok uzun ondanmı yapıyo bilmiyorum.inşallah kulak enfeksiyonu değildir yine.saçınıda kestirmeye kıyamıyorum.gerçi herkese dert oldu kestir artık diyolar ama böylede çok tatlı.bilmiyorum napıcam:1no2:
TÜNAYDIN ARKADAŞLARR..
tüm hasta bebişlere çok geçmiş olsun..
cağancukum çağanımız düşmüş çok geçmiş olsun canımcımm..düşe kalka büyüyecekler..tek hasta olmasınlarda..
biz bugün rahat bi gece geçirdik eski günlerimize döndük neyseki..saat 10 kadar kızımla güzel uyuduk..kahvaltımızı ettik..kızımla birlikte ortalığımızı toparladıkk..:)))..şimdide kuzucuğum öğle uykusuna yattı..bende hemen kk da aldım soluğuuu..))
gülizciğim merhaba
senin duvar sticker'ları vardı ya onları nereden kaça almıştın canım
Remedioscum arabada var cikartip alayim yanima diye düsündüm ama Deniz öylece oturup dikkatini
verip izlemezki birseyi,birde bosuna yanimda tasimayim dedim.suanda en kuvvetli ihtimal uyumasi:)
sabah erken cikicaz yola uykusunu almamis olcak ucagin sesiyle beraber uyur insl.
tşkler canımm:))))sağol canım komşum sormuştu
ben de dedim gülize sorayım o uzman bu işlerde:)
sonradan çıkarırsak duvarda iz kalır mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?