2008 Kasım Anneleri

dilokscum hadi hayırlısı inşallah herşey istediğin gibi olur

asotiem hadi iyi eğlenceler sana

darkcım bizde çok üzüldük ama oluyor işte zaman zaman anlaşmazlıklara düşüyor insan

ayrıca andinacım çocuklarımız için söylediğin şeyler bizim içinde geçerli en azından kendi adıma konuşayım ben batuyu çok seviyorum burdaki her çocuğa o kadar alıştım ki o kadar ısındım ki kendi çocuğum gibi oldu hepsi geçen gün bütün gece ağladığını anlattığında bittbitti deyişini söylediğinde yüreğim sızladı içim acıdı resmen
malesef bizler o çocuklar kadar masum kalamıyoruz işte

selam canlarım ben geldimmmmmmmmm oleyyyyyyy
sizleri çok özledim hepinizi ayrı ayrı ne zormuş sizlerden ayrı kalmak anamlarda internet yok digitürk yokk ayy ne sıkıcı bir haftaydı anlatamam zaten canım sıkkındı bide hiç kalkmadan yat yat öff patladım

geçmişi okudum biraz ama hiç bişeyde anlamadım çok şey yazmıssınız ben yokken beni hatırlayanlara ve dualarını eksik etmeyen tüm arkadaşlarımı öpüyorum sizleri çok seviyorum
sıkıntılı üzüntülü günler geçiriyorum ama inşallah geçicek hepsi bütün hepsi
kızıma tüm kalbimle bağlandım umarım oda bana en kısa zamanda bağlanır koparmazlar onu benden

dün akşam saat 10 da arkadaşım doğum yaptı karataşta benim odamda yatıyormuş çok güzel bi kızı oldu pembe beyaz selin hanım katıldı aramıza çok sevdim onu çok duygulandım o odada oğluma kavuştuğum odada allahım bana kızımıda kavuştursun gitmesin benden dualarınızı esirgemeyin benden sizden tek istediğim bu şuanda tek ihtiyacım olan dualarınız dualarım ve kızım

krikitosum bizimde dualarımız seninle canım hamile olduğunu söylediğin ilk andan itibaren sahiplendik onu da ve gönlümüzü verdik minik prensese inşallah sağlıkla aramıza katılacak o da hiç sıkma canını

teşekkürler meleğim bende çok sahiplendim onu artık eskiden onu istemedim kızım hissetti terkediyordu anneciğini şimdi çok suçluluk hissediyorum 1 şubatta 3lü teste giderken yanıma alcam pembe emziğimi öle gidicem belki uğur getirir merttede mavi patikle gimiştim cinsiyet öğrenmeye kıızm bana tutunsun başka bişey istemem

sen içini ferah tut adaşım, kızımız önce annesinin sonrada arkasındaki bu kocaman teyze ordusunun sevgisini hissedecek ve bizimle kalacak :Saruboceq:

ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar bugün KKaçısından kötü bir gün oldu benim açımdan :çok üzgünüm:

bana desteğin için teşekkür ederim arkadaşım konuyu bilmiyorum ama canını sıkma lütfen tabiki burada kişilik farklılıkları anlaştığımız anlaşamadığımız yakınlarımız uzak durmak istediğimiz olucak kimsenin kırılmasını istemem konuyuda bulamadım zaten uzaktan yakından bilmiyorum konuyu ama buradaki arkadaşlığımıza gölge düssün istemem çünkü biz bir bütünüz :içelim:

krik,itosum hoşgeldin canım...hepimiz merak ettik seni..saonra safişim sağolsun konuşmuş seninle de

bize haberlerini getirdi..hiç üzülme..içini ferah tut..1 şubatı hepimiz bekliyoruz..eminim herşey yolunda

olacaktır..

kızımızı dört gözle bekliyoruz canım.

krikoscum inşallah testiniz iyi çıkar.

açıkcası ben bir daha hamile kalsam bu testleri pek yaptırmayı düşünmüyorum.

Ceren de 2li testimizde risk faktörüne yakındık ve taa ankaraya gidip ayrıntılı ultrason yaptırdık profa felan.Hiç inanmıyorum bu testlere malesef.

teşekkür ederim canım bende daha fazla kimsenin kırılmasını istememiştim ama birilerini kırdım sanırım, yani tamda senin dediğin gibi arkadaşlığımıza gölge düşmesin derken yanlış bir yöntem, yol izledik heralde neyse boşverin burada kimse daha fazla üzülmesin lütfen iyi akşamlar herkese öpüyorum hepinizi

konuşmak ya da üstünde durmak istmedim ama bende çitosun arkasındayım,bir pastanın yarattığı gerginlik herkesi üzmeye yetti zatennn
andinanın konuşma uslubu çok ağırdı bence herkes benim gibi düşünüyormuş cevap vermememize de bozulmuş özür dilerdim falan demiş keşke bunu en başta yapsaydıı bu olmusuzluklar yaşanmasaydııı
olaya tepeden indim kızlar ama konu açılınca tutamadım kendimiii.....

Biraz göz attım geçmişe yinede tam anlayamadım .

Ama kendimle ilgili çok konuda suçlu hissettim Kendimi:

Ben fazla Nete girmiyorum çünkü masa üstü pc miz bozuk.Eşimle beraber kullanıyoruz laptop ı.Eşim de bu sıralar araba alacak nette arabalara bakıyor, sürekli pc yi istiyor,Bana fazla fırsat kalmıyor.

Kaldı ki Ceren izin vermiyor.geç yatıyor ondan da fazla gelemiyorum.Sürkli benimle ilgilen diyen bir bebek.

Geldiğimde geçmişe de pek bakamıyorum.Kendimle ilgili belki merak eden çıkar die yazıp kaçıyorum.
Biraz göz atabilmişsem en çok gözüme çarpanlara cevap yazıp kaçıyorum.Kimseyi ayırdetmek için yapmıyorum.Çünkü çok hızlı göz atmam gerekiyor bazen.

Bazen de geçmişe bakabilmişsem cevap yazmak adına alıntı yapıyorum,kime ne konuda yazacağımı unutmamak için.

Bazen de geliyorum,yazıyorum baktım kimse yoksa başka topiklere yazıyorum.belki benden sonra gelip benim online ve çenem düşük ama başka topikte gördüyseniz sebebi budur.

bazen bende gelip yazıyorum ama karşılıklı muhabbetin içine bir türlü dahil edilmiyorum,bende hiç bişey demedim kızlar ama hoş olmuyor.

Diğer arkadaşlarımızın olayında her ikiside kendi açısından haklı bence.Çitos bir pasta diye düşündüğü için garipsemiş,Andina da bana söylenmedi die kırılmış.ben empatiyle her ikisine de hak Verdim.Yanlız Topikde bir gergnlik almış başını gidiyor.ben de çok gerildim belkide germişimdir sizi de inşallah öyle olmaz.

Belki haddim olmayarak yazdım kızlar ama ben de bu mahlenin bir sakini olarak sesimi çıkardım.

dark canım hepimiz yoğun oluyoruz zamanla giremiyoruz bebişler büyüdü zaman kalmıyor canım yaaa ama ben eski günlerimize döneceğimize inanıyorum ve hepinizin izniyle artık bu konuyu kapatmak istiyorummmm

Andinacım hata yaptın yada yapmadın evet topik gerilmiş ama neden idam ediyorsun nickini.
Hepimiz hata yapabiliriz önemli olan sonrasında devam edebilmek.
gellmezsen ben çok üzülürüm.

Haklısın canım ben yeni gördüm biraz geç oldu ama bende tatlıya bağlanacağını umut ediyorum.

bu arada eşim pc yi 4 gözle bekliyor.Ben kaçtım canım iyi geceler.yağmuru öp yerime.

bende andişin bu tavrına üzüldüm bu sayfayı bırakmasını istemem çünkü sevdiğim bi arkadaşım...
hepimiz bazen yalnış telafuzlar yapabiliyoruz(
ddarkcım bende cereni öpüyorum hayatımmmm

bu arada denizannem denizi kreşe vermeyi düşünüyormuşsun hayatım umarım uyum sağlar ee kimin çocuğu annesinin izinden erkenden gitmye başladı deniz oğlannn:))
bu arada krikitosun bebği kızmış çok sevindim canım umarım mert gibi kucğına aldığın günleri en kısa zmanda görürsün canım benimmm
diloks umarım sende hamilesindri topiğin 2. bebek annesi de sensindir canımmm

bende bugün annemi yolcu ettim antalyaya eve gelmek istemedi canım hiçç geldim ağladım resmen 20 gün sonra tekrar gelecek ama ne bileyim çok üzüldüm şimdien çok özledim annemi yaa(

zaten pekçoğumuzun hemfikir olduğu şu kimin haklı olduğunu tartışmıyoruz burada orası hiç önemli değil, kimilerine göre çitos, kimilerine göre andiş haklıydı önemli olan andinanın üslubuydu lavinyam çok güzel söylemiş, pek çok olaya çok sert üslupla yaklaşması ve son olarakta bu olayın patlak vermesi bitirdi herşeyi sanırım. Andina haklı ise bile konuşmaları ve sert tavırları yüzünden haksız duruma düşürüyor kendisini

sonuç ne olursa olsun ben Andişin aramızdan ayrılmasına çok üzülürüm böyle birşeyi kesinlikle istemem o benim sevdiğim bir arkadaşım, samimi bir arkadaşım, samimi arkadaş olarak bi<zim arayıp uyarmamızı beklemiş ama lavişinde dediği gibi keşke uyarmaya gerek kalmadan farkedebilseydi bazı şeyleri çünkü çitos olayı ilk değildi sadece en büyüğüydü hatta enleri seçerken kendisi de espri ile karışık en agresif falan dedi kendisine,ama agresiflik iyi bir meziyet değildir insanın ne kendisine ne de etrafındakilere mutluluk verir.

andişimde umarım bizi anlar ve aramıza geri döner
ve inşallah bir daha böyle bir sorunla karşılaşmayız

lavişim canım allah kavuştursun bu arada canım neyseki gelecekmiş tekrar annen

hepinize iyi geceler kızlar ben de Eymen'i yatırdım az önce hatta uyumadı bile henüz yatağında dönüp duruyor bende biraz ders çalışacağım başlamadan bir bakayım istedim açıkçası bugün bu sorun sürekli kafamdaydı hiç toplayamadım kendimi :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…