- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.681
selam herkeze,benimkiler uyudu bende bi nefes alayim diye actim neti,bugün hic uykum yok..
asortikcim evet canim geliyorum yine tr ye..
azomm konyaya gelicem fistigim keske ist.olsaydi..
Deniz beyler okullumu oluyorkar yani?ayyy cok heycanlandim insl.hersey yolunda gider..
ilk anda alismasa bile zamanla illaki sevicektir annesi..ne heycanyaa canim benim.
meleğim sanada geçmiş olsun tatlım.
evet beyazcım aslında tamda anlatmak istediklerim bunlarıdı
bende hiç bu kouya girmek istemedim bende incinmekten korktum
ama çocuk gibi susarak veya kaçarak sorunların üstesinden gelemeyiz hepimiz yetişkiniz ve gerçekten sorun olmayacak bir şey hepimizin tadını kaçırdı
umarım en kısa zamanda tatlıya bağlanacak
yok meleğim bu gerginlik bri fanfiniye bakmaz 2-3 anca eyvahedigeldismile :kedi:
hııımmm anladım canlarım.
ama bende nacizane fikrimi sölemek istiyorum.
ikinizde çok güzel anlatmış ve demek istediklerimi, düşüncelerimi aynen aktarmışsınız.
ama bende bunlara ilave olarak bu ailede birileri bişeyleri yanlış yapıyosa,yada biz onaylamıyosak onu protesto etmeden önce düşüncelerimizi açıkça söylemeliyiz.
belkide o arkadaşımız bunu düşünememiş olabilir.
sizinde dediğiniz gibi burada bir aileyiz.
farklı yaşamlardan, farklı karakterde bi sürü insanın ANNE çatısı altında birleştiği bi yer burası.
hepimizin çok güzel kalpleri var.
hiç birimiz art niyetli değiliz.
ben böyle düşünüyorum.
bikaç hafta önce seda ile ufak bi konuşma yaptık biz.ve ona söylediklerim doğru çıktı ve olay hemencecik çözüldü.
bence bu olaydada aynısı olmalı ve yanlış harakette bulunduğunu düşündüğümüz arkadaşımıza karşı sessiz kalmak yerine onun bu davranışını onaylamadığımızı ve yanlış yaptığını ÇOK SAMİMİ bi şekilde söylersek sorun çözülür.
çünkü o gün herkes bu polimiğe girmemek için sessiz kaldı dimi?
tamam buradan olmasada özelden bir iki şey yazıp tavrımızı belirtebilirdik.
halada bunu yapabiliriz..
(çokmu karışık anlattım)
ben kimsenin üzülmesini,darılmasını istemiyorum.
bunu hiçbirimiz istemez dimi?
hepinizin kocaman bi yüreği var..
çünkü herşeyden önce yüreklerimize sevgi dolduran yavrularımız var.
anneyizi biz...
azocum çok doğru söylüyorsun seninle aynı şeyleri düşündük özelden yazalım telefon açalım veya buradan yazalım ama yazalım bi şekilde düşüncelerimizi anlatalım dedik, zaten bu olayda kim haklı kim haksız onu tartışmıyoruz biz sadece olaya yaklaşım tarzını ve konuşmalarımı çok sert ve sivri bulduğumuz için gerildik
ama kimse buna yanaşmadı istemeyerekte olsak suskunluğu tercih ettik ki farkındaysan uzunda sürmedi yapamazdık uzatamazdık çünkü
kimse buna neden yanaşmadı az önce yazdığım sebepten biz şimdi bişey söylesek rahatsız olduğumuzu belirtsek bizi de tersler, kötü sözler söyler mi vs... herkesin endişe duyduğu nokta burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?