2008 Kasım Anneleri

selam herkeze,benimkiler uyudu bende bi nefes alayim diye actim neti,bugün hic uykum yok..

asortikcim evet canim geliyorum yine tr ye..

azomm konyaya gelicem fistigim keske ist.olsaydi..

Deniz beyler okullumu oluyorkar yani?ayyy cok heycanlandim insl.hersey yolunda gider..

ilk anda alismasa bile zamanla illaki sevicektir annesi..ne heycanyaa canim benim.

sağol canımmm :))

sende heyecanlısındır şimdi yolculuk streside var gördüğüm kadarıyla, inşallah hersey yokunda gider canım, benim oğluşumun adaşı üzmez anneciğini, şimdiden iyi tatiller canım

günaydın kızlar..
sabah şerifleriniz hayırlı olsun:)

sapişim sağol canım alıntın için.
çok geçmiş olsun krikitoscum inş.bi sorun yoktur ve sağlıcakla getirirsin kızını dünyaya..
dualarımız seninle..

çileğim daha yakınımıza geliyosun ama buralarada gelebilseydin kekşke..
çok isterdim seninle tanışmayı:)

sarı kafa denizim demek okullu oluyo.
canım yaaa..kaan ı artık biz aşağı kreşe oyun için indirmiyoruz.
bikaç kez üst üste hasta oldu.bulaşmasın diye diğerlerine indirmedik.
öle kaldı.
aslında devamlı götürmek lazım.
bizimki zaten uyum problememiz yok çok şükür.
inşallah denizinde olmaz..

ecemim bende alıntılardan gördüm geçmiş olsun hayatım.

asorticim kaan da çok hasta oluyo artık.ama şükür ağır atlatmıyolar.
böle böle bağışıklık sistemleri güçlenecek canım.
üzülüyoruz ama bi taraftan hasta olmaları iyi..
hiç hasta olmasalar sonradan zor olurmuş.
ha bu arada dün biraz gördüm ölede:
kim kimi neden protesto ediyo yaa?
biri bana anlatsın yaw..:uhm:

günaydın kızlar

geç yatıp erken kalktık bakalım

azocum bende denizin ağlayacağını falan sanmıyorum ama tepkileri nasıl olacak çok merak ediyorum

asorti nasıl oldu eylül, inşallah ilerlememiştir

günaydın herkese kızlar işimin başındayım yine bugün biraz daha iyiyimağrılarım daha hafifledi sanırım üşütme var bende de, Eymen de iyi gibiydi dün gece pek huysuzluk yapmadı işte böyle demeyede gelmiyor ertesi gün sabaha kadar oturuyoruz aslında oturmakta denmez ama sürekli huysuz bir uyuma biçimi olur mu yaa mızırdanarak neyse iyi düşünelim iyi olsun azocum gibi düşünelim hepsi aynı şeyleri yapıyor demekki geliimleri normal seyrediyor hihoyyyt

şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuuuuz :sm_cool: denizannem çok iyi düşünmüşsün okul işini br-iki saat arkadaşlarıyla takılır kuzucuk

asortiem geçmiş olsun yaa vardır mutlaka ilaçları hemen ver birazcık ilerlemesin bari inşallah daha iyidir haberdar et bizi

günaydın arkadaşlar
malesef gene güne gergin başladım ve sabahtan beri terör estiriyorum
neden böle oldu bu haftam neden böle geçti bilmiyorum ama sanırım bu ayki adet zamanım beni fazla gerdi hastalığım dün btti normale dönmeyi umut ediyorum :Saruboceq:

ecemim hoşgeldin güzelim ve çok geçmiş olsum umarım o evini boşaltmayıp sizi rahat brakmayan misafirlerin artık onlar yüzünden yorulduğunu anlarlar ve daha mesafeli olurlar

asorti kafam hayır ankaranın sahte baharı vurdumu eylülümü inşallah ilerlemeden geriler

denizannem deniz okllumu olacak ayyy çok sevindim valla yavrum benim nası değişik gelir şimdi

azocum açıkcası asortiye sordun ama ben bi cevap vereyim çünki bende zincirin bi halkasıyım;
geçen hafta bi tatsızlık yaşanmıştı hatırlarsın biz burdaki olayda çok üzüldük ve gerçekten hiç hak etmeyen insanın kırılmasını gördük hemde hiç yoktan boş sebepten he kıran kendi için haklı ama biz bir çok arkadaşımız hatta haksız bulduk ve söylemlerini çok yanlış gördüğümüz için kendimizce protesto ediyoruz

ay umarım anladın yada ben anlatabildim :sinifsinif:

oo zeynam döktürmüşsün canım
2 yılı aşkın bir süredir buradayız pek çoğumuz neredeyse herşeyimizi paylaştık birbirimizle özelimize kadar girdik, dertlerimizi paylaştık vs... hepimiz birbirimizi seviyoruz buna eminim en azından kendi adıma konuşayım herkesi seviyorum ama herkesi aynı oranda sevmiyorum elbette bunun mümkün olduğunuda sanmıyorum tabikii birbirimize yakın hissettiğimiz veya uzak hissettiğimiz kişiler olacaktır

sözün özü herkes birbirini sevmek zorunda değildir ama bence herkes birbirine saygı duymak zorundadır heleki böyle birçok kişinin paylaşımda bulunduğu ortamlarda
geçen haftaki olay hepimizi fazlasıyla üzdü ve gerdi, bi konuyu paylaştığımız pekçok arkadaş aynı şey benim de başıma gelirse diye endişe duyuyor, hatta bu sebepten siteye girmek istemeyenler dahi var ki biz paylaşımın azlığından bahsediyorduk geçen hafta bu da üstüne tuz-biber oldu

ben burada hiç bir arkadaşımı hiçbir sebepten kaybetmek istemiyorum, ben bilerek veya bilmeyerek burada birilerini üzersem bu zamana kadar böyle bişey olduğunu sanmıyorum, yada arkadaşlarım benim yazdıklarımdan kırılır veya sıkılırsa bu kötü bişeydir hemen hatamı telafi etmeye çalışırımbence olması gerekende budur özür dilemem gerekirse dilerim ki bu da bir erdemdir bu erdemin en güzel örneğini yine geçen hafta Eylül bize gösterdi

biz buraya paylaşıma vede mutlu olmaya geliyorsak herkesin buna hakkı var
hepimiz cahil insanlar değiliz, çocuk hiç değiliz, belli bir saygı çerçevsinde,kırıcı olmadan bu sorununda üstesinden gelebileceğimizi umuyorum insanlar arasında konuşarak aşılamayaca hiç bişey yoktur tabi konuşmayı kötüye kullanmazsak ve aradaki küslüklerin bitmesini olayların tatlıya bağlanmasını çok istiyorum biz kcaman bir aileyiz her ailede zaman zaman anlaşmazlıklar olur ama umarım tatlıya bağlanır :enbuyukkk:

umarım anlatabilmişizdir opuyorumnanaktan

zeynacım senin gerginliğinde geçemedi inşallah biter bu akşam kocişi ayart bak bakalım gerginlik filan kalıyormu :kedi: aklinialirimsmile

evet beyazcım aslında tamda anlatmak istediklerim bunlarıdı
bende hiç bu kouya girmek istemedim bende incinmekten korktum
ama çocuk gibi susarak veya kaçarak sorunların üstesinden gelemeyiz hepimiz yetişkiniz ve gerçekten sorun olmayacak bir şey hepimizin tadını kaçırdı
umarım en kısa zamanda tatlıya bağlanacak

yok meleğim bu gerginlik bri fanfiniye bakmaz 2-3 anca eyvahedigeldismile :kedi:

hııımmm anladım canlarım.
ama bende nacizane fikrimi sölemek istiyorum.
ikinizde çok güzel anlatmış ve demek istediklerimi, düşüncelerimi aynen aktarmışsınız.

ama bende bunlara ilave olarak bu ailede birileri bişeyleri yanlış yapıyosa,yada biz onaylamıyosak onu protesto etmeden önce düşüncelerimizi açıkça söylemeliyiz.
belkide o arkadaşımız bunu düşünememiş olabilir.
sizinde dediğiniz gibi burada bir aileyiz.
farklı yaşamlardan, farklı karakterde bi sürü insanın ANNE çatısı altında birleştiği bi yer burası.
hepimizin çok güzel kalpleri var.
hiç birimiz art niyetli değiliz.
ben böyle düşünüyorum.
bikaç hafta önce seda ile ufak bi konuşma yaptık biz.ve ona söylediklerim doğru çıktı ve olay hemencecik çözüldü.
bence bu olaydada aynısı olmalı ve yanlış harakette bulunduğunu düşündüğümüz arkadaşımıza karşı sessiz kalmak yerine onun bu davranışını onaylamadığımızı ve yanlış yaptığını ÇOK SAMıMı bi şekilde söylersek sorun çözülür.
çünkü o gün herkes bu polimiğe girmemek için sessiz kaldı dimi?
tamam buradan olmasada özelden bir iki şey yazıp tavrımızı belirtebilirdik.
halada bunu yapabiliriz..
(çokmu karışık anlattım)

ben kimsenin üzülmesini,darılmasını istemiyorum.
bunu hiçbirimiz istemez dimi?
hepinizin kocaman bi yüreği var..
çünkü herşeyden önce yüreklerimize sevgi dolduran yavrularımız var.
anneyizi biz...

o zaman 3-5 fanfini ayarlarız canım kocanın canına minnettir bence :roflol:

azocum çok doğru söylüyorsun seninle aynı şeyleri düşündük özelden yazalım telefon açalım veya buradan yazalım ama yazalım bi şekilde düşüncelerimizi anlatalım dedik, zaten bu olayda kim haklı kim haksız onu tartışmıyoruz biz sadece olaya yaklaşım tarzını ve konuşmalarımı çok sert ve sivri bulduğumuz için gerildik
ama kimse buna yanaşmadı istemeyerekte olsak suskunluğu tercih ettik ki farkındaysan uzunda sürmedi yapamazdık uzatamazdık çünkü
kimse buna neden yanaşmadı az önce yazdığım sebepten biz şimdi bişey söylesek rahatsız olduğumuzu belirtsek bizi de tersler, kötü sözler söyler mi vs... herkesin endişe duyduğu nokta burası

vereliniortak

selam kızlar
hepinize katılıyorum
iyice katılcan oldum bende
keşke bütün bunlar olmasaydı
bende açıkcası reelde bu kadar şeyle boğuşurken sanalda vakit geçirip dertlerimi unutmaya çalışırken gerilmek istemedim ve bu seviyede bi tartışmaya girmek istemedim
çoğu zaman gelip okuyup çıkıyorum
bütün bunlar topikte esen serin rüzegarlardan dolayı oluyo
ama ben herkesi çok seviyorum
tabiki bazılarımız kendimize daha yakın hissettiklerimizle daha sıkı dostluklar kurduk burasıda hayatın bir parçası hayatta böyle değilmidir zaten
nerdeyse hepimiz en az 1 AMA genelde 2 yıldır görüğşüyoruz hamilelik doğum herşeyi birlikte yaşadık

böyle bir olay bizim topiğimize yakışmadı doğrusu

yaa ne oldu geçen hafta..çok merak ettim..yoksa ben mi bir şey yaptım..
ben herkesi çookkk seviyorum..çok yazamasam daçokk seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…