- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.701
ayrıca aburaya yazıp yazmamanında bi anlamı yok herkes ne yaptığını biliyordur denizcim
şok halinde yazılanları okudum ve duygularımıve düşüncelerimi burda son kez dile getirmek istiyorum..
arkadaşlar ben andina222 yim , burada pek çok şeyinizi paylaştığınız , dertleştiğiniz insanım..
bu tarz bir protestoyu anlamama mümkünat yok maalesef , azom çok güzel yazmış , ben beklerdim ki andina yanlış yaptın gereksiz yere gerginlik yarattın huzurumuzu kaçırdım demenizi , o zaman beyazmeleğin dediği erdemi gösterip özür dilerim gerginlik yarattığım için niyetim bu değildi derdim , bi daha okuyum yazdıklarımı gerçekten ağır mı olmuş derdim... ama siz bunun yerine sessiz kaldınız..
zeyna sana özellikle mail attım ve sordum , bana hiçbir cevap vermedin..
demişsiniz ki korktuk , bize de kötü şeyler yazılır falan filan demek ki beni hiç tanımamışsınız , demek ki kendimi yeterince ifade edememişim tanıtamamışım burda suç bende oluyor zaten size diyecek hiçbirşeyim yok..
sadece iki isme sitemim var , gerçekten arkadaş hatta ve hatta dost bildiğim iki insan beyazmelek ve eylül , inanın beni çok ama çok üzdünüz , sizden ne olursa olsun şunu beklerdim , bir telefon hatta telefona bile gerek yok burdan bir yazı ile andina yanlış yaptın bak gerildik hepimiz demenizi , eylüle inanılmaz kırgınım hoş umurunda olacağını düşünmüyorum ama gerçekten çok ama çok yanlış tanımışım seni.. benim dost bildiğim , dobra bildiğim herzamn her ortamda çok severim çok dobra bir insan , çok güvenirim dediğim eylülün bir telefon açıp kızım naptın sen yaa demesini beklerdim..demek ki yanılmışım hemde çok..
azonun belirttiği gibi hepimizin hayatı , bakış açısı , ortamı , kültürü çok ama çok farklı... benim için pasta önemli bir mevzudur kimi için espri önemlidir kimi içinse bambaşka birşey.. ben tartıştığım arkadaştan kesinlikle özür dilemiyorum , düşüncelerimin sonuna kadar arkasındayım..
ama yukarıda da yazdığım için sizi gerdiğim ve üzdüğüm için özür dilerim..
burada aylardır pek çok şey paylaştık ,azo , lelal , remedios , elmalı turta , güliz ve denizannem gibi mükemmel dostlar kazandım , karakterinden emin olduğum , herşeyi yüzüme söylecek cesareti olan arkadaşlarım var benim ve bununla gurur duyuyorum gerçekten.. sizlerle zaten burası dışında daha yoğun görüşüyoruz ve görüşmeye de devam edeceğiz..
ancak benden bu kadar arkadaşlar , dediğim gibi gerginlik için tekrar kusura bakmayın ancak ben sessiz protestolara alışkın olmayan bir insanım , hatalarımın arkamdan değil yüzüme söylenmesi taraftarı bir insanım , arkadaşım dediğim insanların arkamdan iş çevirmesine hiç alışık değilim..
dilerim buradaki herkes çocuklarıyla mutlu mesut yaşarlar ve ömürlerinde burada yaşadıkları ufak tefek gerginlikler dışında üzüntüler yaşamazlar ve hiçbir arkadaşlarının kalbini bu şekilde kırmazlar..
sevgiyle kalın ,hepiniz herzaman kendi çocuğum gibi görüyorum dediğim çocuklarınızı benim için öpün kocaman..
mmmf çim teşekkür ederim canım
kızlar adetim 1 gün geçti...umarım bu ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?