2008 Kasım Anneleri

azocum zeynam ve beyazmeleğim anlatmış zaten olanları ve düşüncelerimizi herkes tartışmaya
girmek istemediği için bu tür şeyler yaptı ve suçlanan arkadaşın sonuna kadar arkasındayım ben
son derece ağır kelimeler kullanıldı hiç yakışmayacak şekilde ve asilce bir cevap verildi susarak
kimse kimseyi kırmak istemiyor o yüzden kişiler kendilerine çeki düzen verene kadar
bu olayı ben protesto ediyorum burada herşey konuşuluyor hepimiz aile olduk burada
böle saçma sapan şeyler yüzünden kimsenin kalbini kırmaya gerek yok ve buralarda soğuk rüzgarlar estirmeye
kimsenin hakkı yok herkez ne yaptığını gayet iyi biliyor kaç yaşına gelmiş insanlarız kimsenin hatasını yüzüne
sölemeye cesaretimiz yok ki kırılırız bizde die o yzden herkes hatasını biliyordur buna eminim ben
lütfen daha seviyeli olalım burası bi paylaşım alanı KAVGA HAKARET alanı değil lütfen herkes artık eskisi gibi
rahat girebilsin

fıstığıma gelince pek ses seda yok hastalık namına ama inşallahta olmaz yaa
zeynam ankaranın sahte baharı vurmuş olamaz diyorum ya atkısını dahi çıkarmadım

sosyetik niaşntaşı pazarımızda zaten üstü kapalı spor salonu gibi bişe 3 katlı yani oradada montunu çıkarmadım bi şekilde aldıysa bi yerden aldı inşallah ilerlemez peditus versem mi acaba ya

selam kızlar,

size katıldığım ve katılmadığım şeyler var, bunları yazdığımda büyük çoğunluğunuz bana kızacaksınız ama yinede yazmak istiyorum (konu ile ilgili ilk ve son yorumum olacak), ama kimseyi kırmak istemem, şimdiden yazdıklarımdan dolayı kırılanlar olursa özür dilerim

kendi adıma tartışmaya katılmamamın nedeni kırılmak istemiyor olmak değil, sadece yetişkin insanların arasına girmenin gereksiz olduğunu düşündüğümdendi, (açıkçası şu an kimin protesto edildiğinden bile tam emin değilim, çünkü iki taraftanda üç aşağı beş yukarı benzer sözler sarfedildi (kaçırdıklarım olabilir), birde rahatsız olunan şeyin açıkça yazılmasının böyle protestodan daha olumlu olduğunu ve tam olarak yaşananları bilmeden olaya bu şekilde bile dahil olmanın adil olmadığını düşünüyorum
konu bize saçma gelebilir ama ilerleme şeklinden hepimiz rahatsız olduk,

ya neyse yazıp yazıp siliyorum devam etmeyeceğim

bende yorum yapmayacağım artık zaten kırılan olup olmaması için değil yeteri kadar sıkıldığım için

şok halinde yazılanları okudum ve duygularımıve düşüncelerimi burda son kez dile getirmek istiyorum..

arkadaşlar ben andina222 yim , burada pek çok şeyinizi paylaştığınız , dertleştiğiniz insanım..

bu tarz bir protestoyu anlamama mümkünat yok maalesef , azom çok güzel yazmış , ben beklerdim ki andina yanlış yaptın gereksiz yere gerginlik yarattın huzurumuzu kaçırdım demenizi , o zaman beyazmeleğin dediği erdemi gösterip özür dilerim gerginlik yarattığım için niyetim bu değildi derdim , bi daha okuyum yazdıklarımı gerçekten ağır mı olmuş derdim... ama siz bunun yerine sessiz kaldınız..

zeyna sana özellikle mail attım ve sordum , bana hiçbir cevap vermedin..

demişsiniz ki korktuk , bize de kötü şeyler yazılır falan filan demek ki beni hiç tanımamışsınız , demek ki kendimi yeterince ifade edememişim tanıtamamışım burda suç bende oluyor zaten size diyecek hiçbirşeyim yok..

sadece iki isme sitemim var , gerçekten arkadaş hatta ve hatta dost bildiğim iki insan beyazmelek ve eylül , inanın beni çok ama çok üzdünüz , sizden ne olursa olsun şunu beklerdim , bir telefon hatta telefona bile gerek yok burdan bir yazı ile andina yanlış yaptın bak gerildik hepimiz demenizi , eylüle inanılmaz kırgınım hoş umurunda olacağını düşünmüyorum ama gerçekten çok ama çok yanlış tanımışım seni.. benim dost bildiğim , dobra bildiğim herzamn her ortamda çok severim çok dobra bir insan , çok güvenirim dediğim eylülün bir telefon açıp kızım naptın sen yaa demesini beklerdim..demek ki yanılmışım hemde çok..

azonun belirttiği gibi hepimizin hayatı , bakış açısı , ortamı , kültürü çok ama çok farklı... benim için pasta önemli bir mevzudur kimi için espri önemlidir kimi içinse bambaşka birşey.. ben tartıştığım arkadaştan kesinlikle özür dilemiyorum , düşüncelerimin sonuna kadar arkasındayım..
ama yukarıda da yazdığım için sizi gerdiğim ve üzdüğüm için özür dilerim..

burada aylardır pek çok şey paylaştık ,azo , lelal , remedios , elmalı turta , güliz ve denizannem gibi mükemmel dostlar kazandım , karakterinden emin olduğum , herşeyi yüzüme söylecek cesareti olan arkadaşlarım var benim ve bununla gurur duyuyorum gerçekten.. sizlerle zaten burası dışında daha yoğun görüşüyoruz ve görüşmeye de devam edeceğiz..

ancak benden bu kadar arkadaşlar , dediğim gibi gerginlik için tekrar kusura bakmayın ancak ben sessiz protestolara alışkın olmayan bir insanım , hatalarımın arkamdan değil yüzüme söylenmesi taraftarı bir insanım , arkadaşım dediğim insanların arkamdan iş çevirmesine hiç alışık değilim..

dilerim buradaki herkes çocuklarıyla mutlu mesut yaşarlar ve ömürlerinde burada yaşadıkları ufak tefek gerginlikler dışında üzüntüler yaşamazlar ve hiçbir arkadaşlarının kalbini bu şekilde kırmazlar..

sevgiyle kalın ,hepiniz herzaman kendi çocuğum gibi görüyorum dediğim çocuklarınızı benim için öpün kocaman..

andinacım işte anlatmaya çalıştığım şey tamda buydu bak yine bize kırlıdığını yazmışsın ki haklı da olabilirsin ama hala ufak dokundurmalar yapıyorsun yada o kadar alıştıkki buna biz öyle anlıyoruz birkaç arkadaşının ismini sayıp diğerleri dışarıda bırakmışsın işte bunlr gerçek dostlar karakterlerinden eminim vs...
ben seni hala arkadaşım olarak görüyorum ve seviyorum sorabilirsin herkese kendi aramızdaki konuşmalarımızda da hep dile getirdim ben andinayı da çok seviyorum ve üzülmesini istemiyorum yapılan çok doğru gibi gelmiyor bence konuşalım dye ki zeynam konuyu patlattı zaten o patlatmasa ben yada birisi bugün yarın patlatacaktı biz de yaptığımız şeyin hoş bişey olduğunu düşünmüyoruz ama bazen susak bazı şeyleri daha iyi de anlatabilir bilmiyorum ki beklki de yanlıştı amacımız seni üzmek değildi ssadece o gün çıkan tatsızlıktan rahatsız olduğumuzu bi şekilde aktarmaktı
ben de yaptıklarımın sonuna kadar arkasındayım senin gibi ama bunu yapmamızdaki amaç seni kırmak üzmek değildi bunu anlamanı isterim sadece

ay inanmıyorum

geçmişe bakayım dedim k
[/Beşke bakmasaydımmm

nolmuş burda ben yokken kızlar ya çok üzüldüm olayıda anlamadım.sadece bu sayfaya bakabildim ve çıkabilirim heran.]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…