- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.361
slm kasımın güzel hamişleri nasılsınız geçmişi okuyamadım ama umarım herkesin keyfi yerindedir
benim bugün biraz canım sıkıldı ama herşeyi zamanına bırakmak gerekmiş önümüzdeki 2 haftayı nasıl geçireceğim bilemiyorum
bugün 4d ultrasyonumuz vardı çok şğkür meleğim çok iyi herşey yolunda ama kasıklardan bebeğe giden damarlarda fazla basınç varmış 25. haftaya kadar bu basınç normalmiş ama 25. haftadan sonra basınç hala devam ederse bende hipertansiyon bebekde ise gelişim geriliği yaşanabilirmiş çok moralim bozuldu dr um kafaya takılacak bişi değil ama bir sonraki kontrolde düzeleceğini ümit ediyorum demesi kafamıda karıştırmadı değil sizdede aynı sorun oldu mu??benim 15. haftaya kadar plesanta da uterusa çok yakındı ve 18. haftada yukarıya doğru çımıştı şimdi normal seviyedeymiş bir sorunumuz yok yani inş bu basınç olayıda haftası gelince kaybolur
bu arada meleğim 622 gr olmuş teyzeleri 8 tane resim verdi birde cd miz var herşeyi okadar belirgin ki babamızla şimidden kavga ediyoruz yok sana benziyo yok bana bensiyor diye sürekli ağzı açık bişeyler bekliyordu elini ağzından aldığı anda da ters döndü haydaaa bu sefer uğraştık yüzünü döndermek için çok zevkliydi ultrasyonumuz ama birde şu bendekiproblem çıkmasaydı................
25. haftada glukoz testi yapılacak inş bunda bişi çıkmaz
canım geçmiş olsun ama bu 4d ultrasyon ne biz 3 e girmiştik bir daha mı gireceğiz[/QUOTE
sağol asortie cim olmasaydı daha iyiydi yaa inş düzelir diye ümit ediyorum
valla güzelim bilmiyorum ki 4d NT diye geçiyor yaklaşık 45dk ultrasyonda kaldım
bebeğin tüm iç organları dahil olmak üzre herşeyini incelediler ölçtüler değerleri yazıp
çizdiler eğer 3 boyutlusuda renkli resim ve cd varsa aynıdır heralde diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?