2008 Kasım Anneleri

valla bizim kayınvalideden de ses yok bir kaç şey ördürmüş o kadar
benim annemide yerinde tutamıyorum ayol ama kaynanam iyidir ya sağolsun hep öyleydi hala
öyle bebekle alakası yok bizimkinin bu arada dün hepiniz kaçtınız bir tek biz kaldık burada o da
kociş çalışıyordu da o yüzden yoksa bende gelmeyecektim buraya
ayrıca ben ne çanta ne bişey daha hazırlamadım almadım da zaten aman bea ne zor işmiş bu
işler ama nasıl bir çanta alacağız onu çözemedim hala

merhaba güzel anneler..nasilsiniz bakalim bugün?Ben hastane icin küzük valizlerden alicam

anca sigariz icine cünkü:) hem bebegin hem benim esyalarim filan anca olur..aslinda burada hastzneye

bebek icin hicbirsey götürmeseniz bile sorun olmuyor biliyormusunuz..cünkü orada kaldiginiz gün

boyunca bebegin bezini ve kiyafetini veriyorlar..hm birde anne icin ped ve camasir veriliyor..ama ben

yinede kendim götürmek istiyorum,ne olur ne olmaz..

çilekcim bende agustosun sonuna dogru almaya baslıycam eksıklerımı ve cantamıda 7. ayda asagı yukarı hazır bulundurucam ne olur ne olmaz dıye gecelık ve hasta bezını hastanem verıyormu bılmıyorum ama bende hazır bulundurucam onları :CüvCüv:

bizde bu günlerde hazrılanmayı düşünüyoruz malum benim erken doğum riskim var Bebek iyice aşağıya indi zaten kontrole gidecektik bu gün ama yarına kaldı malesef Cok korkuyorum kızlar avcumu karnıma koyup kasılmalarımı kontrol etmeye calışıyorum durmadan bu gidişle endişeden erken doğum yapacam allahım inşallah hayırlısı ile tamamlarız 9 ayımızı az kaldı ama zor kısmı kaldı

benim tüm arkadaslarimda hastane vermisti ama gecelik diilde yalnizca ped ve ic camasirini..bebeginde giyiceklerini vermislerdi,yani hergün degisebiliyorsun kaldigin sürece..ama dedimya ben kendim almak istiyorum:)

agustosun 28nde isvece gidicem ben,orayada bakayim öyle yapayim hazirliklari diye
bekliyorum bende..bu arada biz iki gün sonra 27 haftalik oluyoruz ..yani bir hafta sonra sonra 7 aylik olucaz....:teytey:

pamukcum bebegi nasagida oldugunu nasil anlayabiliyorsun?yani hemen genital bölgenin

üzerindemi? benim göbegimi görenler yukarida diyorlar ama asagi yukari ne hic anlamiyorum..

canim insl.tamamlariz hepimiz 9 ayimizi..dün gazatede okudum erken dogan bebeklerde

normal bebeklere göre illaki sorun oluyormus..allahim insl.zamaninda olurlar hepsi.

Çilek nasıl yani 7 aylık mı oluyorsun sen inanamıyorummmm. Ne kadar az kaldı senin doğuma, bakarsın en önce sen doğrursun :) Bu arada bir arkadaşım 9 ay 15 gün geçti hala bebek gelmiyor. Yarın sezeryanla alacaklar sanırım. Çok inatçı çıktı. Diyorum, senden önce ben doğurucam neredeyse.

çilekcim benim göğüslerimin altı bomboş mesela hiç dikkat ettinmibilmiyorum doğumu yakşalan kadınların bebeği aşağıya iner ya aynen öle yukarda hiç birşey yok bebek kasıklarımın üstünde tamamen ya nasıl anlatayım karnım aşağıya sarkmış gibi düşün Bu arada 7 aylık olmuyosun şekeriğm 7 ayı bitirmiş 8. aya girmiş oluyosun maşallah Bende hayırlısı ile şu ayı bitirsem 25+3 bu gün

hmm anladi msimdi canim insl.zamaninda dogum yaparsinya,düsünme erken olur filan diye,birazda psikolojik bence bu dogum durumlari.. ya carsamba günü 26 haftamiz bitiyor bizim 27 ye giriyoruz..bir hafta sonrada 28.. 8 ay demek icin cok erken diilmi ama?ben 7yi doldurucam diye biliyordum..bak yine heycan oldum :)

evet julicimya bir hafta sonra 28 haftalik olucak oglusum..daha dün sayiyordum 12-13-14 filan diye bianda 28 olucam...esimin kuzenide 42 haftada dogum yapmisti..vede normal dogumu bekledi..ozaman kötü ya,aklin hep nezaman gelicekki diye bebekte oluyor..

cilek kasim ayin ilk dograni sen olursun kesin belkide ekimdede dogrursun bende kasimin en son annesi olurum heralde benim tarih 2 aralik dedi doktor ama kasimdada gelebilir dedi bakalim bence araliga kalmam ben ya cünkü günüm gecmiyor benimgünüme bir gün kala dogum yaptim hep bakalim bu erkek ya belki sabirsiz olur

bu ara bende cantami hazirlamadim bence gerek yok erkenden zaten hastaneden veriyorlar ped felan cocugun üstünü de ora giydiriyo bezinide veriyorlar sadece hastaneden cikinca kendin giydiriyosun zaten sanci basladimmi hemen o dakika gitmiyonya hastaneye bence zaman kaliyor daha olmassa esim hazirlar cantami kizlarimda ta 7 ayliken hazir etmisdim cantami ama bunda yapmiyacam öyle canta bir yerde hazir oldumu insan kendini her an gidiyi saniyoryani hastaneye:)

İki gün yoktum neler kaynatmışsınız öle sengözlerimebaksanab
Kaynana muhabbetine gelince benimki eylül durumuna yakın
Benim arkama yastık felan koymuyo ama annemle kavga ediolar
Sen alma ben alcam annem sen alma asıl ben alcam die :roflol:
Allah icin hakkını yiyemem herseyi yap desem yapıcak
İki taraftan ilk torun zaten biraz paylasamama durumları war ama olsun a.s
Hayırlısıyla dogsunlarda kızlar gerisi önemli diil :dilcikar:

elifcim zaten benim dogum tarihim 29 ekim - 6 kasim arasi denildi..ama enson gittigimde doktora

bukezde 26 ekimdede bekleyebiliriz hazir olun dedi:) diyorumki her geledigimde tarih degisiyorsunuz

agustosta filan olmasa bari,gülüyor doktor ..

burdada veriyorlar hastanede ama ben kendim götüreyim istiyorum,aldi mzaten ilk hastanede

giyiceklerini filan..bakalim artik hayirlisiyla gelsinlerde..

ay sabahtan beri databasedatabase fenalık geldi.neyse bakalım yazım gelicekmi.varya 12 den 3 e kadar temizlik yaptım :1shok:bu ne yaa dinlene dinlene yaptığımda iş olsa toz al sil süpür günlük yapılan işler ama napıcaz bilmem belim koptu haftada bir koltuk çekerdim nerde çekicem şimdi saolsun eşimde hiçoralı deil.:mymeka::mymeka:neyse şimdi,de yemek koydum pazartesi böyle oluyorum her iş bugüne kalıyo hafta sonu gezmek misafir gelir yada gidilir dinlenilir pazarteside eve bomba düşmüş gibiolurfisfisfis
kızlar erken doğum benimde kabusum .inşallah hepimiz zamanında ve sağlıklı bi şekilde doğumlarımızı yaparız.
benimkinin de birçöp aldığı yok .annemide bu senenin başında kaybettim.o zmanadan beri bizimki artis artis nedense bişey alsa bile gelir parasını bizden ister kasım bebeklerinin cicileri hazırlıkları bölümünde yazdığım gibiklava:. Allah hepimizin yardımcısı olsun kendimi aslında yapayalnız hissediyorum ve bu kadar işin altından nasılkalkıcam bilmiyorum.oğlumun herşeylerini vermiştim sankidaha doğurmuucam.şimdide arkadaşımdan aldım çoğu kıyafetini tertemizaslında ama ben kendimi kötü hissediyorum yüz örtüsü vardı oğlumun beyaz bide ilk doğumum için almıştım o kız olduğu için pembe onları aradım ama bulamadım daha aklıma gelmeyen neler var venapıcam bilmiyorum.kafanızı şişirdimkusura bakmayın duygusalım buaralar çok:çok üzgünüm:

kızlar ya benim ki de aşağıda bebeğim ama ben kız çocukları aşağıda duruyor
diye biliyordum o yüzden hiç sorun yapmamıştım ama acaba bu aylarda mı oluyor büyüyünce de
yukarı kısımda doluyordur belki

Canım takma kafana ya bebişler kısmetleriyle birlikte gelicekler bize
Ayrıca daha zamanımızda war yavas yavas yapıcaz herseylerini insallah
Temislik konusuna gelince sorma dün bnde evi süpürdüm balkon banyo felan
yer sil derken inan 5dk 1 yataga uzandım belimin agrısından sanki
bedenim ikiye ayrılcakmıs gibi belimden zaten kadın alıodum düzenli bi hafta almim
dedim bittim daha töbee zaten yasak bana daha iş miş yok bana anladım dün ((

Asortiecim bende kızlar asaıda olur dediler banada
Benimde oynasa hep asaı baskı yapıodu ama son 1-2 haftadır
yukarlarda özelllikle sag tarafımı cok sevdi ordan vurup duruo su sıralar ama
endise etme kontrollerde anlar doktorlar bi tehlike olup olmadıgını

ye bende cumartesi yaptım temizlik kızlar ama bittim tabi
yatak örtüsünü falan değiştirdim önceden 2 dakikada değiştiren ben
yerimden kalkamadım ama napayım dinlenerek yaptım artık çok zor olmaya başladı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…