- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.341
çilekcim bende agustosun sonuna dogru almaya baslıycam eksıklerımı ve cantamıda 7. ayda asagı yukarı hazır bulundurucam ne olur ne olmaz dıye gecelık ve hasta bezını hastanem verıyormu bılmıyorum ama bende hazır bulundurucam onları :CüvCüv:
bizde bu günlerde hazrılanmayı düşünüyoruz malum benim erken doğum riskim var Bebek iyice aşağıya indi zaten kontrole gidecektik bu gün ama yarına kaldı malesef Cok korkuyorum kızlar avcumu karnıma koyup kasılmalarımı kontrol etmeye calışıyorum durmadan bu gidişle endişeden erken doğum yapacam allahım inşallah hayırlısı ile tamamlarız 9 ayımızı az kaldı ama zor kısmı kaldı
çilekcim benim göğüslerimin altı bomboş mesela hiç dikkat ettinmibilmiyorum doğumu yakşalan kadınların bebeği aşağıya iner ya aynen öle yukarda hiç birşey yok bebek kasıklarımın üstünde tamamen ya nasıl anlatayım karnım aşağıya sarkmış gibi düşün Bu arada 7 aylık olmuyosun şekeriğm 7 ayı bitirmiş 8. aya girmiş oluyosun maşallah Bende hayırlısı ile şu ayı bitirsem 25+3 bu gün
Çilek nasıl yani 7 aylık mı oluyorsun sen inanamıyorummmm. Ne kadar az kaldı senin doğuma, bakarsın en önce sen doğrursun :) Bu arada bir arkadaşım 9 ay 15 gün geçti hala bebek gelmiyor. Yarın sezeryanla alacaklar sanırım. Çok inatçı çıktı. Diyorum, senden önce ben doğurucam neredeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?