2008 Kasım Anneleri

Tontişlerim geldik doktordan.Şükürler olsun iyiyiz.Hastanede sıramızı beklerken bir kız gördük 8 aylık. Anıl bebe diyo tontişim:))Oğlum öp hadi dedim.OOOOV dıye öpmek için yaklaşıyo.Ama öpmedi yavrum.Biliyosunuz nişanlı sayılır:)))Çok şeker oldular.Ayy iyi ki doğurmuşuz yahu..

Kainat güzellerim geçmiş olsun demişsiniz.Teşekkür ederim.Herkes burda olsun yarın tamam mı:))))

iyi akşamlar kızlar selamlar biz evimize geldik kocişim işe gidicek kıyafetleri alıcak ve malesef anneme geri dönücem çünkü bu gün ağrıdan kıvrandım bide babamın arabaya çarptılar tamirde bana bişey olsa gelemezler die mecburen annemde kalıyorum sıkılıyorum ama çok sizsiz

safişim annemde ev tel. yok seni arıyacaktım şimdi kendi evimden ama geç saat oldu rahatsız etmemyeyim dedim arayamamıyorum kusura bakma seni çok özledim gelemiyorumda öfffff habire yat yat patlıcam artıkkkk
umarım hepiniz iyisinizdir öpüyorum ve çıkıyorum hapisaneme geri dönüyorum malesef

Selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.Yine ortalık gerilmiş sanırım.Valla neden böyle oldu anlamadım.Koca kadınlarız halimize bakın başkalarını eleştirirken biz ne duruma düştük.Ya tamam kırlımalar olur,üzülmeler,yanlış anlamalar hepimiziin hayatında olmuyormu? Hangimiz annemizin bir lafına gücenmedik hangimiz kocamıza sinir olup darılmadık ne yaptık hemen küsüp gittik mi? Bırakalım bunları.Zaten herşey dört dörtlük gitse o zaman şüphe duyulur.Bize düşen uzlaşıp orta yeri bulmak.Gerisi boş.Hep laylom geçecek değil ya.

Andinacım,Eylülcüm,Denizannem lütfen yapmayın.Ben sizleri okumaktan,fikirlerinizi dinlemekten uygulamaktan çok zevk duyuyorum.Yapmayın kızlar.

yasmincim çok sevindim canım anılcığımın iyi olmasına .
yarın isteyen burda olur istemeyen de kendine biyer bulur mutlaka bulmuştur bile belkide:)
evet bencde gelen gelir gelmeyen gelmez kazennnnnnnn bize temiz sayfa aççççççç :lepi: alkisalkisalkis
maşallah annesi anıla öpüyorum kocaman

dilekcim artık geçti konu kapandı tatlım herkes layık olduğu yerde sanırım
topiğimizi temize çekme kararı aldık giden gidiyor kalanlar topğe devam ediyor canım

asorticim oldukça zor bir 3 ay geçirdim hala da geçiriyorum
hayırlısı diyoruz bu günlerde geçer inşallah diyoruz sıkıyoruz dişimizi. çalışan annelerin çoğunun yaşadığı sıkıntılar aslında zehracık tam bir yaramaz oldu artık, tutabilene aşk olsun.çok özledim burayı bi gireyim dedim
çook öpüyorum beni hatırlayabilen herkesleri

ayy valla
sabahtan berıdır okuyorum bı fırsatım olmadı yasmınım anıla ne olduu
eylulunde burnu akıyor hapsırıyoo uzun zamandır dısarı cıkmadık dun cıktıkk pısman oldum yawrum hasta oldu petıtus verdım huysuz bıraz
neyse ben kacar eylu hanım klavyenın kenarını ısırmakla mesgulll
gıdenlere bısey dıyemıycem herkesın kendı kararı saygı duyuyorumm
öpüyomm tontısler

off ya iki sohbet edeyim diye açtım bu kız uyumak bilmiyor ya
düzeni bozuldu hep annemin yüzünden sinir oluyorum bu saat oldu hala yatmadı ..

neyse zor bela geçmişe baktım da hafif karışıklık yaşanmış yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…