2008 Kasım Anneleri

zeyna durum anlasıldı hazırlan canım sen

ben de gece bır ara uyandım ve ama aklımda ne ıle uyandım
kıracı dun kırayı yatıracagını soylemıstı ama benı aramad yatırdım dıye
gece kalkıp esıme sordum senı aradımı dıye
uyku arasında bır arayıp sorsana dedım
sabah esım bana dıyor kı amma paracı oldun gecenın ıkısınde adamdan kırayı ısteyeceksın neredeyse dıyor

Ya ne diycem Batuhan allah allah demeyi öğrenmiş.

Şaşırtıcı bişi olunca alla alla diyip geziyor sıpa:CüvCüv::CüvCüv:..İlke kelimelerinden biri allah allah oldu benim yavrukuşun ne de olsa bi taraftan mevlana torunulülülülülülülülülülülülü

Hakikaten minik eşin doğru söylemişkaydirigubbakcemile3.Adam unuttuysa bile sen gece arayıp söyleseydin emin ol bir daha unutmazdı

cıtos aslında bole degılımdır
uyku arasında soylemısım
normalde kırayı yatırmasa bıle aramam ama nedense soylemısım ıste

maasallah batuhana
bır ara benım oglumda yapıyordu aynısı ama sımdı unuttu
allahallah derken mınıcık avuclarını acıyordu bır de

sımdı en gulduren haraketımız kızdıgında ellerını yumruk yapıp duddaklarını buzusturmek
hatta ben guldum dıye benı guldurmek ıstedıgını sebeklık zamanlarında da yapıyor sık sık

canım melise çok üzüldüm dün yaa kıyamam şimdi nasıl düzeldimi

günaydın arkadaşlar herkese burada eskisi gibi şen ve kalabalık ne güzel
öbür taraflardan bahsedilmiş herkesin kendi kararıdır arkadaşlar biraz yatışsınlar bakalım sakinleşsinler dün de söyledim gelene kapımız açık,gidene de...
ben de gittim dün bir yazdım çıktım arada giderim yazar çıkarım tabi sizin için bir sakıncası yoksa illa bir taraf mı olmak gerekiyor anlamadım ki hala, oradakilerde bizim arkadaşımız neticede kendi tercihleridir orada takılmayı uygun görmüşler biz hala yerimizdeyiz buradan vazgeçmeyeceğiz dün de söylemiştim
mesela azocumda gidip orrayada selam veriyor burayada bu anormal bir durummu lütfen biri bana söylesin
bugün çok mutlu geldim ama az önce çok üzüldüm yine ve ben artık üzülmekten çok yoruldum mafoldumben

üzülmene gerek yok beyazmeleğim
tabiki herkez kararında özgür elbette öbür tarafada gidersin burayada gelirsin herkeze açık topikler kimse kimseye oraya gittin buraya gelme buraya geldin oraya gitme diyemez rahat ol kasma yani
üzülecekde hiç bir şey yok bizde en azından kendi adıma söyleyeyim giden arkadaşlarımıda seviyorum onların bir çok özelliğini beğeniyorum ama onlar tavır aldılar falan oldu filan oldu neyse benim kimseye kırgınlığım yok
ayy kısacası güzelim istediğin yerde istediğin kadar kal seni seviyoruz
ama bana artık calll geldi

hakıkaten kızlar yaww
cok buyuyor konu bu sekılde

bırakalım herkes sakınlessın
nerede paylasımda bulunmak ısterse bulunsun
uzerınde konustukca ya da ıma da bulundukca daha da buyuyor
dıger taraf derken bır donem konustugumuz sıteden bahsedıyorsunuz sanırım
herkes soyluyor gıdenlerı de sevıyorum dıye kırgınlıgım yok dıye
o zaman problem de yok
bosverın artık

neyse mmf soyledı kasıgıma hafıf bır agrı gırdı
acaba psıkolojık mı oldu yoksa devam mı edıyor anlamadım

diğerlerini bilemem tabi tavır alanlar var içlerinde ama ben bu tarafa tavır aldığım için değil sadece o arkadaşlarıma arada sırada merhaba demek hal hatır sormak için gidiyorum o kadar

az önce yasminimle konuştum msn de beni hayal kırıklığına uğrattım demiş çok üzüldüm yaa inanın napacağımı şaşırdım artık şuan ağlamamak için zor tutuyrum kendimi ben yasmini çok severim ve dediğim gibi tavır almışlığım falan yok neden yapayım ki bunu ben sizi çok seviyorum ve kaybetmek istemem oradaki arkadaşlarım için de aynı şey geçerliydi o yüzden bunlar başıma geliyor zaten mafoldumben

yaa arkadaşlar konular durmadan açılıyo sıkıldım ve bıktım
burada biz evsahibi değiliz yaa isteyen girer isteyen çıkar kendi bilecekleri
ama lütfen laf sokulmasın burada sürekli misafir olan arkadaşın da kim olduğunu adımuı bildiğim kadar iyi biliyorum
kopmasınada gerek yok yani

arkadaslar herkesı bılmem ama sahsı dusuncemı soyluyorum
ben hıcbır sekılde taraflı degılım ve olmayı dusunmuyorum
yanı gıdenlerde sevdıgım arkadaslarım ve bır donem hep bırlıkte konustugumuz sıteye gıtmısler onlarla da gorusurum
ve burası benım ılk goz agrım ve buradakı paylasımı sevıyorum
buradakı arkadaslarımı sevıyorum ve devam edıyorum yazısmaya

yanı burada yazısıyorsam bu tarafı,
dıger sıteye yazıyorsam o tarafı tutuyorum ya da arada ajanlık yapıyorum dıye anlasılmasın lutfen

herkes ıstedıgı yerde ıstedıgı kısıyle gorussun olsun bıtsın
yetıskın ınsanlarız cocuklardan farkımız olmalı dıye dusunuyorum ama bu sozlerımle kımseye gonderme yapmıyorum kımse uzerıne alınmasın lutfen

bravo beyazmeleğim bravooooobayanssulusmile
krikitos sen iyi olda canım gerisi önemli değil yat dinlen mertimin kardeşi iyi olsun yeterrrropuyorumnanaktan

ortalık biras karışmış mı ne?
neyse, ben geri geldim,eyvahedigeldismile
hala hatırlayan birileri varsa sevinebiliraklinialirimsmile

hoşgeldin elifdem uğra ara ara canım bekliyoruzzz buı arada zehra şifanın da resmini ekle bıcırık nasıl olmuş bakalım....

yağmur da aynı diloks ya çok sinirli ellerini sıkıyorrrr bide kafasını yere vuruyorrrrkafamçokkarıştı

üzülme bebeğim yaaa ben herkesi çok seviyorummm seni deeee

kızlarrr günaydınn
geç geldim bugün işe ben kahvaltı yaptım ailemleaklinialirimsmile
yağmurda gece pek uyumadı 2 kez falan uyandı akşam 19,30da yatarsa olacağı buuakannehir
yasminin anılı hastaymış geçmiş olsun canımm
maytabım sanada geçmiş olsun bebekimmmşakkıdı

niye anlaşılsın kalimerom bende dün denizannemle konuştum beni davet etti bende oraya uğradım günaydın dedim herkes istediği yere giderr canım sen sıkma canını

kızlar kızım ilk kez kabız oldu ya 1 parçacık yapabilmiş yavrum nasıl ağladı ne yapsam ya az zeytinyağı sürdüm ama ne yapabilirim başkaaaaa

Canım benim ağlama.Patron geldi bugün yine havhav durumlar.Ben seni üzmek için söylemedim.Baktım topik 2 ye ayrılmış, kızdım biraz.Sadece senin uzlaşmacı tavrın başkalarına kendini haklı hissettirecek anlamında konuştum.Uzlaşmak adına yaptığın şeylerden bahsettim.Neyse ben seni cidden çok seviyorum.Sen benim ikizlerimden birinin annesisin.Kırdıysam özür dilerim ama demek istediğim senin iyi niyetli tavırların yanlış anlaşılıyo olabilir.Hııııh işte bu kadar:)))))))))

Lavişim Anılım iyi yıvrım.Sağol yinede..Geçen 2 gün Anıl kabız oldu ama nasıl biliyo musun doğurttum resmen bebeğimi.Nasıl çığlıklar atıyo..Muzu kestik düzeldi.Yediklerimize dikkat edelim kııı:)))

Kalimerom seninle yazışamadık.Tramisu, fantesi falan ne iş???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…