- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.141
kızlar boşverin ,isteyen istediği yerde yazar ,bende daha önce hem başka sitede hem burada yazışıyordum ,yani herkes dilediği yerde olabilir ,gidenler burayada gelir orayada bu kadar sıkıntı yapmayın kendinize ,kendi adınız geçmediği sürece sorun yok benim adıma ,madem konular kapandı ,madem artık tatsızlık olmayacak ben buradayım ,hoş zaten hoşçakalın ben gidiyorum dememiştim ,sadece bu olaylardan çok sıkıldım demiştim ,madem artık olmayacak sonuna kadar sizinleyim ,kırılıp küsüp giden arkadaşlarda gelirse herkese kapı açık ,eskisi gibi devam ederiz olur biter ..
bu arada maytap ile zeynaya birde beyazmeleğe laf yetiştireyim derken hem yemeği yaktım ,hem melisin dudağını kanatmasına sebep oldum ,ulan amma girdiniz hayatıma beee..alsanaalsanasmile
üzülmene gerek yok beyazmeleğim
tabiki herkez kararında özgür elbette öbür tarafada gidersin burayada gelirsin herkeze açık topikler kimse kimseye oraya gittin buraya gelme buraya geldin oraya gitme diyemez rahat ol kasma yani
üzülecekde hiç bir şey yok bizde en azından kendi adıma söyleyeyim giden arkadaşlarımıda seviyorum onların bir çok özelliğini beğeniyorum ama onlar tavır aldılar falan oldu filan oldu neyse benim kimseye kırgınlığım yok
ayy kısacası güzelim istediğin yerde istediğin kadar kal seni seviyoruz
ama bana artık calll geldi
slm kızlar eymen uydu bir bakayım dedim giden gidene yine valla dün akşam andina ile özelden yazıştım size de yazdım hatta bir daha girmeyecekmiş falan diye sabahta görüştüm ve o görüşmeden sonra bende açıkçası kendimce girmeme kararı almıştım ama henüz sizlere bişey söylememiştim yarın sabah sölerim falan diye düşünüyordum ama şimdi kararım tamamen değişti gireceğim sonuna kadar, siz beni kovana kadar buradayım fırsat buldukça aranızdayım bu nee yaa iyi günlerde canım cicim zora gelince kaçacak mıyız illaki yok anam bana gelmez çok acayip değiştim şuanda bu topiği eskisi gibi neşeli günlere taşıyacağım bunları yapmaya çalışacağım kendi payıma düşeni sonuna kadar gerçekleştireceğim çünkü andina, eylül,denizanası da dahil olmak üzere ben hepinizi o kadar çok sevdim o kadar çok alıştım ki arkadaş dediğin bu sevgiyi sonuna kadar sürdürür buradaki pek çoğununzda benimle aynı fikirdesiniz eminim o yüzden gelenede her zaman kapımız açık, gidenede (her ne kadar üzülsekte)
amaa şuandan itibaren bu konu hakkında konuşmayı yasaklıyorum bana verilen yetkiye dayanarak (artık kim ne yetkisi verdiyse bana kaydirigubbakcemile3)
iyi şeyler konuşup dertlerimizi paylaşacağız, birbirimizle ilgili sıkıntılarımız olursa çeknmeden birbirimize yazıp sorunlarımızı çözmeye çalışcağız beraberce el birliği içerisinde olacağız önceki zamanlardaki gibi,bu yaşadığımız kötü şeyleri unutacağız ama aldığımız dersleri unutmayacağız
özelde görüşmeye devam eden görüşecek elbette ama KK'yı ihmal etmeyeceğiz burası KK'nın en güzel topiği bunu herkese göstereceğiz
ay coştum bıraksanız iki saat yazarım valla :sm_cool:
piroşum kırılma üzülme cicim ben seni kocamaan seviyorum yetmez mi opuyorumnanaktan
hadi şimdi birlik olduğumuzu gösterme zamanı benimle aynı fikirde olan sonuna kadar KK'lıyım 2008 kasım anasıyım diyenler parmak kaldırsın bakiiim :enbuyukkk:
inadına buradayım inadına KK'lıyım alkisalkisalkis
krikitos sen iyi olda canım gerisi önemli değil yat dinlen mertimin kardeşi iyi olsun yeterrrropuyorumnanaktaniyi akşamlar kızlar selamlar biz evimize geldik kocişim işe gidicek kıyafetleri alıcak ve malesef anneme geri dönücem çünkü bu gün ağrıdan kıvrandım bide babamın arabaya çarptılar tamirde bana bişey olsa gelemezler die mecburen annemde kalıyorum sıkılıyorum ama çok sizsiz
safişim annemde ev tel. yok seni arıyacaktım şimdi kendi evimden ama geç saat oldu rahatsız etmemyeyim dedim arayamamıyorum kusura bakma seni çok özledim gelemiyorumda öfffff habire yat yat patlıcam artıkkkk
umarım hepiniz iyisinizdir öpüyorum ve çıkıyorum hapisaneme geri dönüyorum malesef
ortalık biras karışmış mı ne?
neyse, ben geri geldim,eyvahedigeldismile
hala hatırlayan birileri varsa sevinebiliraklinialirimsmile
dileğim benim ki de..
bugün arkadaştayım..orada 9 ay büyük bir çocuk vardı..tuna ısrarla onunla oynamak istiyor..çocuk ta reddediyor..itiyor...sen misin yapan..
tuna kendini sıkıyor..bağrıyor..sizde de var mı kızlar böyle..sinirlenince ellerini yumruk yapıp vücudu kasıyor ve bağrıyor..
sonuçta yaramaz çocuk annesi imajımı kaptım
sağol asocum
dilek yeme anam..bak ben sabah sakladım..yedikçe pisikolajim bozuluyor..
canım melise çok üzüldüm dün yaa kıyamam şimdi nasıl düzeldimi
günaydın arkadaşlar herkese burada eskisi gibi şen ve kalabalık ne güzel
öbür taraflardan bahsedilmiş herkesin kendi kararıdır arkadaşlar biraz yatışsınlar bakalım sakinleşsinler dün de söyledim gelene kapımız açık,gidene de...
ben de gittim dün bir yazdım çıktım arada giderim yazar çıkarım tabi sizin için bir sakıncası yoksa illa bir taraf mı olmak gerekiyor anlamadım ki hala, oradakilerde bizim arkadaşımız neticede kendi tercihleridir orada takılmayı uygun görmüşler biz hala yerimizdeyiz buradan vazgeçmeyeceğiz dün de söylemiştim
mesela azocumda gidip orrayada selam veriyor burayada bu anormal bir durummu lütfen biri bana söylesin
bugün çok mutlu geldim ama az önce çok üzüldüm yine ve ben artık üzülmekten çok yoruldum mafoldumben
arkadaslar herkesı bılmem ama sahsı dusuncemı soyluyorum
ben hıcbır sekılde taraflı degılım ve olmayı dusunmuyorum
yanı gıdenlerde sevdıgım arkadaslarım ve bır donem hep bırlıkte konustugumuz sıteye gıtmısler onlarla da gorusurum
ve burası benım ılk goz agrım ve buradakı paylasımı sevıyorum
buradakı arkadaslarımı sevıyorum ve devam edıyorum yazısmaya
yanı burada yazısıyorsam bu tarafı,
dıger sıteye yazıyorsam o tarafı tutuyorum ya da arada ajanlık yapıyorum dıye anlasılmasın lutfen
herkes ıstedıgı yerde ıstedıgı kısıyle gorussun olsun bıtsın
yetıskın ınsanlarız cocuklardan farkımız olmalı dıye dusunuyorum ama bu sozlerımle kımseye gonderme yapmıyorum kımse uzerıne alınmasın lutfen
kayısı suyu içir canım armut yedir iyi gelirkızlar kızım ilk kez kabız oldu ya 1 parçacık yapabilmiş yavrum nasıl ağladı ne yapsam ya az zeytinyağı sürdüm ama ne yapabilirim başkaaaaa
diğerlerini bilemem tabi tavır alanlar var içlerinde ama ben bu tarafa tavır aldığım için değil sadece o arkadaşlarıma arada sırada merhaba demek hal hatır sormak için gidiyorum o kadar
az önce yasminimle konuştum msn de beni hayal kırıklığına uğrattım demiş çok üzüldüm yaa inanın napacağımı şaşırdım artık şuan ağlamamak için zor tutuyrum kendimi ben yasmini çok severim ve dediğim gibi tavır almışlığım falan yok neden yapayım ki bunu ben sizi çok seviyorum ve kaybetmek istemem oradaki arkadaşlarım için de aynı şey geçerliydi o yüzden bunlar başıma geliyor zaten mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?