- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.161
Lavişim Anılım iyi yıvrım.Sağol yinede..Geçen 2 gün Anıl kabız oldu ama nasıl biliyo musun doğurttum resmen bebeğimi.Nasıl çığlıklar atıyo..Muzu kestik düzeldi.Yediklerimize dikkat edelim kııı:)))
Kalimerom seninle yazışamadık.Tramisu, fantesi falan ne iş???
Canım benim ağlama.Patron geldi bugün yine havhav durumlar.Ben seni üzmek için söylemedim.Baktım topik 2 ye ayrılmış, kızdım biraz.Sadece senin uzlaşmacı tavrın başkalarına kendini haklı hissettirecek anlamında konuştum.Uzlaşmak adına yaptığın şeylerden bahsettim.Neyse ben seni cidden çok seviyorum.Sen benim ikizlerimden birinin annesisin.Kırdıysam özür dilerim ama demek istediğim senin iyi niyetli tavırların yanlış anlaşılıyo olabilir.Hııııh işte bu kadar:)))))))))
ben bılmem ole fantazı seylerını falan ama
tıramısuyu yatak odasında yeyınce ayrı bır fantazı oluyormus
ben de ogrenmıs bulundum accık :kedi:
ama cumartesı gunu arkadaslarım geldı
mutfak onlugunden bahsettıler koptum resmen gulmekten
ılk kez duydum boguluyordum gulmekten
BENDE ANLAMADIM YA MUTFAK ÖNLÜĞÜYLE NASIL YAPILIYO FENTEZİİİ :kedi:
ayyy mutfak önlüğü fantazisi ben bir tane biliyorum ama bahsedilen o mu onu bilmiyorum :kedi:aklinialirimsmile
zeynam ısın mırı geldı acıklamaları ondan dınleyelım
ANAWWW BEN UTANIRIM LEN ÇIBIL ÇIBIL ARKAMI DÖNÜP EĞİLEMEM LENNN bilmiyorumkismile:roflol: :roflol: kız kopardın beni haa kaydirigubbakcemile3
şimdi efenim veriyorum tarifi alın kağıt kalemi elinize yazın bakiiim
malzemeler:
1 adet mutfak önlüğü (tercihen şu filmlerdeki hizmetçilerin giydiği gibi beyaz fırfırlı sadece bele bağlananından yarım - bende var bir tane kaydirigubbakcemile3)
yapılışı:
üstüne ne giyersin bilinmez size kalmış altına hiç bişey giymden mutfak önlüğü bağlanır kocişe öyle servisler ikramlar yapılır, arada kocanıza sırtınızı dönüp yerden bişey alıyormuş gibi yapılır tabi içine biraz cilve katılacak servise hazır zaten ondan spnra artık allah ne verdiyse :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?