2008 Kasım Anneleri

lavınya gecmıs olsun kuzuya canım
kayısı gercekten cok ıyı gelıyor ama baktın cok sıkıntı cekıyor daha hızlı cozume ulasmak ıcın paranox fıtıl kullanabılırsın
10 dk sonra sonuc ıyı

ben bılmem ole fantazı seylerını falan ama
tıramısuyu yatak odasında yeyınce ayrı bır fantazı oluyormus
ben de ogrenmıs bulundum accık :kedi:

ama cumartesı gunu arkadaslarım geldı
mutfak onlugunden bahsettıler koptum resmen gulmekten
ılk kez duydum boguluyordum gulmekten

sağolun şekerlerrr
önce kayısı suyunu deneyeyim sonra paranox denerim ya nasıl atıcam o fitili en hiç fitil atmadım kızımaaaaa
kızlarr yağmur öyle güzel anne diyor ki anlatamam çok düzgün söylüyor
anne diyor efendim kuzum diyorum hoşuna gidiyor bidaha anne diyor ne güzel bişeymiş yavvv
iyiki anne olmuşum rabbim nasip etmiş banaaaaa

sağolun kızlar içimi rahatlattınız valla maytabım,miniğim, zeynam,lavişim teşekkür ederim artık güzel şeylerden konuşalım lütfen
ben sizleri ne kadar seviyormuşum meğer biliyordum da bu kadar olduğunu bilmiyordum çok yıprattım kendimi bikaç gündür

benim hala uykum var bir insanın sürekli uykusu olur mu yaa halbuki oğluşum bugün annesini hiç yormadı gece bir kere kalktı emziğini bulamadı o yüzden saat 01.00gibi yatıyorum acaba o yüzden mi uykumu alamıyorum:uhm: ama başkada seçeneğim yok daha önce de söylediğim gibi oğlan uyuduktan sonra biraz ders çalışıyorum başka da zamanım yok zaten

dün akşam oğlanın odasını değiştirdim daha doğrusu odasındaki eşyaların yerini değiştirdim alan biraz dar oldu ama güzel en azından yatağın iki tarafıda açık ne atmak isterse atabilir artık kaydirigubbakcemile2

sağol birtanem şimdi anladım ben seni opuyorumnanaktan

Neymiş kıı o?Mutfağı duydum da önlük olayını bilmem:)))))

bende yağmurun odasını artık ayırmayı düşünüyorum düzelcek derken hep uyanmaya başladı
sık uyanır oldu tek kişilik yatağında yatıracağım da kociş izin vermiyor yanlarına minder koyarsam düşmez herhaldeee

lavıs maasallah kuzuna
benım oglusta annıııee dıyor farklı bır kehcesı var
ama dede ve babayı cok net soyluyor
hafta sonu abla dedı ısrarla

beyazmelek senın oglus gece huysuzluk etmıyormus ama kendın gec yatıyorsun canım
ben oglum uyumaya baaslayınca gıdıyorum hemen zaten
coksınırlı olmadıgım surece duramam ben o saatlere kadar uykusuz

miniğim oğlanın zaten bu haftalara kadar huysuzluğu falan yoktu bu hafta yaa dişten yada bilmiyorum başka bir sebepten sık uyanır oldu yoksa oğlumun uyumasından şikayetim yoktu dün gecede iyi uyudu maşallah
ama dediğim gibi ben gç yatmak zorundayım yoksa bende dayanamıyorum o saatte kadar ama ders çalışacakta başka zamanım yok mecburum

ayyy mutfak önlüğü fantazisi ben bir tane biliyorum ama bahsedilen o mu onu bilmiyorum :kedi:aklinialirimsmile

BENDE ANLAMADIM YA MUTFAK ÖNLÜĞÜYLE NASIL YAPILIYO FENTEZİİİ :kedi:

canım tam detayını bılmıyorum ama sadece mutfak onlugunu gıyıldıgını duydum
arkadasım anlattı koptum
yanı fantazı ve mutfak onlugu kesınlıkle ıkısını yanyana dusunemezdım ama hayal gucu yuksek vatandaslar dusunmusler bızım yerımıze

lavişim ayır artık canım odasını geç bile kalmışsın hiç bişey olmaz korkmayın önde korkulukları yokmu yatağın, yoksa da alışır heralde önüne korumalı bişeyler koy olur
sanırım yaz gelince bende yatağı açacağım korkulukları çıkaracağım zaten oğlum o zamana ya korkuluklardan atlar, yada zaten kendisi kırar zira hepsini çıkarmış nasıl becerdiyse o kadar sertki ben zor taktım ama benim oğlum cep herkülü olduğu için denemeler yapıyor guclubacismile

yaa kızlar akşama o bizim ikiz kızları olan arkadaşlarıma davetliyiz kızların doğum günü var ne alayım sizce hediyebir fikir şeyetseniz bana ben kıyafet almak istemiyorum bütün kıyafetlerini beraber alıyoruz neredeyse çok fazla var oyuncak alsammı :uhm:

zeynam ısın mırı geldı acıklamaları ondan dınleyelım

:roflol: :roflol: kız kopardın beni haa kaydirigubbakcemile3

şimdi efenim veriyorum tarifi alın kağıt kalemi elinize yazın bakiiim
malzemeler:
1 adet mutfak önlüğü (tercihen şu filmlerdeki hizmetçilerin giydiği gibi beyaz fırfırlı sadece bele bağlananından yarım - bende var bir tane kaydirigubbakcemile3)

yapılışı:
üstüne ne giyersin bilinmez size kalmış altına hiç bişey giymden mutfak önlüğü bağlanır kocişe öyle servisler ikramlar yapılır, arada kocanıza sırtınızı dönüp yerden bişey alıyormuş gibi yapılır tabi içine biraz cilve katılacak servise hazır zaten ondan spnra artık allah ne verdiyse :roflol:

ben hala bebegıyle aynı odada yatanlardanım
evet gec kaldım ama bılerek gec kaldım
ayıramıyorum kendımı kotu hıssedıyorum herseyden once
zaten gece de 5 kez kalkan bır cocuk oldugu ıcın de dayanabılmem mumkun degıl odalar arasında uykulu halımle gıdıp gelmeye
yatagı oldukca buyuk kendı yatagına yatırıyorum ama gece o benım yanıma gelıyor zaten
yaza kadar bu sekılde devam edecek sanırım
cunku yazın sutten de kesmeyı dusundugum ıcın odasını da o zaman ayırabılırım dıye dusunuyorum

ayy alemsin beyazmelek gözümün önüne geldi de çok güldüm leynnn
bence de oyuncak alabilrisin bana da gına geldi kıyafettennnn bende oyuncak aldım geçende bir arkadaşın bebeğineeee
ya bizim yatağın korkuluğu yok ben çocuk odası aldım yağmura nette satılıyo korkuluk aslında düşünebilirm fakat yağmur korkuluğu kırar geçerrrrr

kızlar selamlar hepinize :)) beyazmelek hakkaten alemsin ayol.Benim hiç aklıma gelmiyo ve yapmıyorum da haliyle böyle şeyler.bende bi tuhaflık var galiba.kocaman yazık mı oluyo ne:))

ANAWWW BEN UTANIRIM LEN ÇIBIL ÇIBIL ARKAMI DÖNÜP EĞİLEMEM LENNN bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…