- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.181
ayy alemsin beyazmelek gözümün önüne geldi de çok güldüm leynnn
bence de oyuncak alabilrisin bana da gına geldi kıyafettennnn bende oyuncak aldım geçende bir arkadaşın bebeğineeee
ya bizim yatağın korkuluğu yok ben çocuk odası aldım yağmura nette satılıyo korkuluk aslında düşünebilirm fakat yağmur korkuluğu kırar geçerrrrr
beyazmeleğim bana da yollasana o önlükten benim hiç beyaz önlüğüm olmadı biliyor musun:)))
bosuna demedım beyazmelek detaylarını bılır dıye
kızlar selamlar hepinize :)) beyazmelek hakkaten alemsin ayol.Benim hiç aklıma gelmiyo ve yapmıyorum da haliyle böyle şeyler.bende bi tuhaflık var galiba.kocaman yazık mı oluyo ne:))
ANAWWW BEN UTANIRIM LEN ÇIBIL ÇIBIL ARKAMI DÖNÜP EĞİLEMEM LENNN bilmiyorumkismile
HAYATTA YAPAMAM BUNCA SENELİK KOCAM HER MOKU YİYOZ YATAK SINIRLARI YADA KOLTUK SINIRLARI YADA BANYO SINIRLARI DAHİLİN DE AMA ASLA ASLA ÖLE CIBIL CIBIL EĞİLEMEM ARKAMI DÖNÜP :1no2: :kedi:utanmicen şekerim utanırsan bu iş olmaz
ANAWWW BEN UTANIRIM LEN ÇIBIL ÇIBIL ARKAMI DÖNÜP EĞİLEMEM LENNN bilmiyorumkismile
HAYATTA YAPAMAM BUNCA SENELİK KOCAM HER MOKU YİYOZ YATAK SINIRLARI YADA KOLTUK SINIRLARI YADA BANYO SINIRLARI DAHİLİN DE AMA ASLA ASLA ÖLE CIBIL CIBIL EĞİLEMEM ARKAMI DÖNÜP :1no2: :kedi:
PUHAHAHAH ZUHAHAHAH :roflol::roflol:ben bu akşamyapiimbari benim var ööle önlüğüm altına ne giyicez meleğim
ben bu akşamyapiimbari benim var ööle önlüğüm altına ne giyicez meleğim
ACCIK EDEBİMİZİ KORUYALIM BAYANLAR ÖLE HER MALI ÖNLERİNE SERESEK DEĞERSİZLEŞECKTEBRİK EDİYORUM.kADIN DEDİĞİN BÖYLE OLUR:))))))))
hadi hadi konuyu açan sensin senin de benden aşağı kalır yanın yok hani :roflol:
puhahaha çok iyi ya bende de vardı ondan ama fantazi yapacaz die yırtıldı hihihihi:roflol: :roflol: kız kopardın beni haa kaydirigubbakcemile3
şimdi efenim veriyorum tarifi alın kağıt kalemi elinize yazın bakiiim
malzemeler:
1 adet mutfak önlüğü (tercihen şu filmlerdeki hizmetçilerin giydiği gibi beyaz fırfırlı sadece bele bağlananından yarım - bende var bir tane kaydirigubbakcemile3)
yapılışı:
üstüne ne giyersin bilinmez size kalmış altına hiç bişey giymden mutfak önlüğü bağlanır kocişe öyle servisler ikramlar yapılır, arada kocanıza sırtınızı dönüp yerden bişey alıyormuş gibi yapılır tabi içine biraz cilve katılacak servise hazır zaten ondan spnra artık allah ne verdiyse :roflol:
zeyna nan sana bakınca kendimi görüyom valla yazına harfi harfine katılıyorm bzde mini etek şort neyim giyelim olmamıbilmiyorumkismileHAYATTA YAPAMAM BUNCA SENELİK KOCAM HER MOKU YİYOZ YATAK SINIRLARI YADA KOLTUK SINIRLARI YADA BANYO SINIRLARI DAHİLİN DE AMA ASLA ASLA ÖLE CIBIL CIBIL EĞİLEMEM ARKAMI DÖNÜP :1no2: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?