2008 Kasım Anneleri

evet işte benimki de ufak ufak kırıp geçmeye başladı yaza kadar dayansa iyi yazın bende çıkaracağım zaten
gözünün önüne beni getirme sakın kendini getir :roflol:

beyazmeleğim bana da yollasana o önlükten benim hiç beyaz önlüğüm olmadı biliyor musun:)))

ay yavrum yollamaz mıyım yollarım elbet ama benimki avrupadan gelmiş taa çeyizimden yani şimdi varsa buralarda yollarım tabi renkli gecelerinize katkım olsun aklinialirimsmile

bosuna demedım beyazmelek detaylarını bılır dıye

hadi hadi konuyu açan sensin senin de benden aşağı kalır yanın yok hani :roflol:

kızlar selamlar hepinize :)) beyazmelek hakkaten alemsin ayol.Benim hiç aklıma gelmiyo ve yapmıyorum da haliyle böyle şeyler.bende bi tuhaflık var galiba.kocaman yazık mı oluyo ne:))

amaaan bende anlatıyorum a görende her gece fantazi yapıoruz sanacak bilmiyorumkismile
ama azcık cilveli olmakta fayda var her zaman sölerim biraz cilve ile dize getirilemeyecek erkek yoktur

LAVıNYA4134, Asortie+, azo+, beyazmelek, çitos, gulizgul, hilal1975, Minik Kalimero+, mmmf27+, remedios, yasmin.28, zeyna+
hay maşallah nazar değmez inşallahhh:)
beyazmelek gözümün önüne sen geldinnnn valla kendim değill:)))
ya çocuk olmadan önce görecektiniz beni o zman bende de vardıo öyle işlerrrr...
ben anlatsam şaşar kalırsınızzzz ne fantaziler vardı yavrum bende :))

GÜLÜM YATAK YATAK NEREYE KADAR TEPDİLİ (sanırım böle yazılıyo) MEKANDA FERAHLIK VARDIR HESABI
YANLIZ O YERLERDE DE HEP KARANLIK YADA LOŞ IŞIKDA HAYATTA GÜNDÜZ GÖZÜYLE OLMAZ :kedi:

bu nen nan sabah sabah fantazik olaylara girmişsiniz puhahaha çok iyi ya bende de vardı ondan ama fantazi yapacaz die yırtıldı hihihihi
HAYATTA YAPAMAM BUNCA SENELİK KOCAM HER MOKU YİYOZ YATAK SINIRLARI YADA KOLTUK SINIRLARI YADA BANYO SINIRLARI DAHİLİN DE AMA ASLA ASLA ÖLE CIBIL CIBIL EĞİLEMEM ARKAMI DÖNÜP :1no2: :kedi:
zeyna nan sana bakınca kendimi görüyom valla yazına harfi harfine katılıyorm bzde mini etek şort neyim giyelim olmamıbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…