- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.201
Ben eğilebilirim ama ne kadar etkili olur onu bilemem:))) Beyazmeleğim ne kadar etkili?
LAVİNYA4134, Asortie+, azo+, beyazmelek, çitos, gulizgul, hilal1975, Minik Kalimero+, mmmf27+, remedios, yasmin.28, zeyna+
hay maşallah nazar değmez inşallahhh:)
beyazmelek gözümün önüne sen geldinnnn valla kendim değill:)))
ya çocuk olmadan önce görecektiniz beni o zman bende de vardıo öyle işlerrrr...
ben anlatsam şaşar kalırsınızzzz ne fantaziler vardı yavrum bende :))
ulen yavrum bişey giymeyecen dedik yaa giyersen ne anlamı kaldı önlüğün, ama ille giyeceksin mini etek giyebilirsin bencedeben bu akşamyapiimbari benim var ööle önlüğüm altına ne giyicez meleğim
ama söleyemem ayıp:)
selam kızlaarr..
dün gece güzel bi uyku çektim.çok şükür..
beyazmeleğim fantazin süpermiş hee:)))
çok fenasın sen çookkk...
allahllah
ben ılk kez duydum daha onluk meselesını
senın elıne su dokmem mumkun degıl canım bee
GÜLÜM YATAK YATAK NEREYE KADAR TEPDİLİ (sanırım böle yazılıyo) MEKANDA FERAHLIK VARDIR HESABI
YANLIZ O YERLERDE DE HEP KARANLIK YADA LOŞ IŞIKDA HAYATTA GÜNDÜZ GÖZÜYLE OLMAZ :kedi:
valla ben bişey giyicem de şimdi sölemem ne olduğunu burdan bişey giymedencazibesi kaçar ayol one öyle
BENİM İNCE PİJAMALARIM VAR AMA PENYE.Anıl da bazen burnunu falan sürüyo.Problem olmaz umarım.Ben en fazla bu kadar ince giyebilirim:)))))))valla ben bişey giyicem de şimdi sölemem ne olduğunu burdan bişey giymedencazibesi kaçar ayol one öyle
sen mıııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
PUAHAHAH İŞTE OSMANLI KADINI :lepi:BENİM İNCE PİJAMALARIM VAR AMA PENYE.Anıl da bazen burnunu falan sürüyo.Problem olmaz umarım.Ben en fazla bu kadar ince giyebilirim:)))))))
BENİM İNCE PİJAMALARIM VAR AMA PENYE.Anıl da bazen burnunu falan sürüyo.Problem olmaz umarım.Ben en fazla bu kadar ince giyebilirim:)))))))
selam kızlar...
:roflol::roflol:fantazi muhabbetinizi kopardı beni..gülmekten yerlerdeyim:))ben güldükçe odamdaki arkadaşım şaşkın şaşkın bakıyor...tabiki anlatamıyorum niye güldüğümü:)):roflol::roflol:
tek kelimeyle harikasınız..
benim bu fanteziyi yapabilmem için 20 kilo vermem lazım..ondan sonra mutlaka deniyeceğim..
dileğim benim ki de..
bugün arkadaştayım..orada 9 ay büyük bir çocuk vardı..tuna ısrarla onunla oynamak istiyor..çocuk ta reddediyor..itiyor...sen misin yapan..
tuna kendini sıkıyor..bağrıyor..sizde de var mı kızlar böyle..sinirlenince ellerini yumruk yapıp vücudu kasıyor ve bağrıyor..
sonuçta yaramaz çocuk annesi imajımı kaptım
sağol asocum
dilek yeme anam..bak ben sabah sakladım..yedikçe pisikolajim bozuluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?