2008 Kasım Anneleri

Ben eğilebilirim ama ne kadar etkili olur onu bilemem:))) Beyazmeleğim ne kadar etkili?

sen bir eğil bak bakalım etkisine biz ertesi gün haberlerde dinleriz ankarada 7.5 şiddettinde deprem yaşandı diye kaydirigubbakcemile3

maşallah de maşallah korkuyorum artık ben kendimi diken üstünde hissediyorum hala
bu arada hadi anlat bakem yavrum bir-ikisini bişey olmaz zemuszemus
tabi benimkilerde çocuktan önce fazlaydı şimdilerde söndük artık

ben bu akşamyapiimbari benim var ööle önlüğüm altına ne giyicez meleğim
ulen yavrum bişey giymeyecen dedik yaa giyersen ne anlamı kaldı önlüğün, ama ille giyeceksin mini etek giyebilirsin bencede

ama söleyemem ayıp:)

söylee söylee söylee alkisalkisalkis

selam kızlaarr..
dün gece güzel bi uyku çektim.çok şükür..
beyazmeleğim fantazin süpermiş hee:)))
çok fenasın sen çookkk...

aman nazar değmesin o güzel uykular bölümesin
fenayım dimi :kedi:

allahllah
ben ılk kez duydum daha onluk meselesını
senın elıne su dokmem mumkun degıl canım bee

delikafadulden işte benim kadar olamazsanda boynuz kulağı geçebilir yani ben hazırlıklıyım kaydirigubbakcemile3

GÜLÜM YATAK YATAK NEREYE KADAR TEPDİLİ (sanırım böle yazılıyo) MEKANDA FERAHLIK VARDIR HESABI
YANLIZ O YERLERDE DE HEP KARANLIK YADA LOŞ IŞIKDA HAYATTA GÜNDÜZ GÖZÜYLE OLMAZ :kedi:

her mekanda fanfiniye varsı fantaziye yoksun oda iyi sen ne yere bakan yürek yakansın seeen aklinialirimsmile
ayrıca loş ışık yada karanlık olayına bende katılıyorum aydınlıkta konsantre olamıyorum zemuszemus

bu arada dün buralarda elifdemi gördüm elifdemcim hoşgeldin canım ne zamandır faceden soracğım unutuyorum nerelerdesin sen yaa

ve gülizgül aşağılarda görünüyon okuyon okuyon kayboluyon heralde

sen mıııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

her şart ve koşulda konsantre olan biriymişim gibi durdum dimi :roflol: yok şışkta başlasak bile ben karanlığı seviyorum o yüzden gündüzleri fanfiniden pek hoşlanmam zevk alırım elbette yine ama orgazm olmam biraz zor :kedi:

selam kızlar...
:roflol::roflol:fantazi muhabbetinizi kopardı beni..gülmekten yerlerdeyim:))ben güldükçe odamdaki arkadaşım şaşkın şaşkın bakıyor...tabiki anlatamıyorum niye güldüğümü:)):roflol::roflol:
tek kelimeyle harikasınız..
benim bu fanteziyi yapabilmem için 20 kilo vermem lazım..ondan sonra mutlaka deniyeceğim..

Hilalim bende etkili olur mu bilmem dediğimde bunu kastetmiştim.Acaba ters teper mi falan.Adam bu sefer hiç görmek istemez:))))))))))

beyazmelek allah senı ne etmesın emı valla kopardın benı hee

yasmınım o pıjamalardan benımde var ama gıyınce kocam daha yokmuydu bornoza sarılıp gıreseydın ya yataga dıyor

benım kocamın cok yuksek hayal gucune dayanan fantazılerı oldugundan ben hıc dusunmem bu ıslerı
o kendısı hazırlar ugrasır benı cagırır o kadar
tembellıkte son noktayım yanıı

Diloksçum aynısı benimki kendini yerlere atıp tepinmeye bile başladı.Hİç biryere götüremiyorum o kadar yaramazki illa dediği olacak.Herkes bana kızıyor çok şımartmıssın diye halbükü yaptığım hiçbirşey yok.

Dilokaçum yedim bile (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…