2008 Kasım Anneleri

mart mııı bebelersiz değil mi buluşma kızlar ee havanın ne önemi var o zaman gerçi çitosun da zamanına bağlı

slam lar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim?

kasım 14 2008 doğumlu bi oğlum var benmde .hala yürümedi ama . benle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı aranızda

selam millet ,
butterfly hoşgeldin canım ,merak etme yakında yürür seninde bebişin ,yeni yürümeye başlayan bebişlerimiz var üzülme ..
eşim dün kayınvalidemle görümcemi getirmiş bana bakmaya hastayım ya ,kim kime bakıyo anlamadım ,yatak hazırla ,yemek yap ,sil süpür ,sabah çay kahvaltı .ohhh ne ala ..

ee ne var ne yok ..geçmişe bakmadım ..

remocum cok basıt bır amelıyay umarım sorunsuz gecer onemlıı dııl canım benım

buterr hosgeldın canımm bızım tembellerde yenı yurudu merak etme canım

kasım 14 2008 doğumlu bi oğlum var benmde .hala yürümedi ama . benle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı aranızda

Hoşgeldin canım.Seninle çok ortak yönümüz var.Benim oğlumda 14 kasım doğumlu ve yen, yürüdü.Burda birkaç bebeğimiz geç yürüdü.Oğlundan ve kendinden bahseder misin?

eylull dun senın kocaya pek guldum yaaa

ayyy hasta onlar olur yarın bırde konusurlar bızım su komsumuzda olmustu o soyleydı boyleydı derler adamı delı ederlerrr dogumda geldıler gordumm hıckımse olmasın daha ıı valllaa

Eylül arkadaşlar mesajını okurken bana bakıyolar çünkü katıldım gülmekten.Ya diyelim hastasın diye yardım için çağırdı 2 kişi neden???

sağol canım çok tşkler.

Allah yardımcın olsun bu arada :)

hoşgeldin canım aramıza
hiç merak etme bizde de yeni yeni yürüyenler var
sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
senin oğlunun adı ne, nerede yaşıyorsunuz,çalışıyor musun? ay ne çok soru sdordum dimi daha gelmeden kaçırıcam kızı kaydirigubbakcemile3

asortie gelirim ama zeynayı da isterim yardımcım olarak yoksa nasıl biter o kadar ütü
birde kahvenin yanında zıkkımlanacakmış, e sende ona eşlik edersin heralde, ee bende yanınıza sıkışiveririm ne kadar kalabalık zıkkımlanırsak o kadar iyi
artı Eymen'i de getireceğim ütü sırasında eylülle takılırlar mı acaba

eylülüm bebeğim brak onları ben bakarım sana asortienin tütülerini bitireyim geliyorum

kız şaka bir yana ben oraya gelirsem eğer geldiğim günlerde sen ameliyatlı olacaksın kız gezdiremicen beni mafoldumben

hoşgeldin canım aramıza merak etme yeni yürümeye başlayanlar var dicem ama çok klasik olacakaklinialirimsmile
bu arada 14 kasımlı benim kızım zeynanın oğlu yasmini oğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…